loading
close
SON DAKİKALAR

Kızılay Başkanı Sultanbeyli'de

Kızılay Başkanı Sultanbeyli'de
Tarih: 07.06.2012 - 16:22
Kategori: Yerel

Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Sultanbeyli’yi ziyaret etti...

Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Sultanbeyli’ye gelerek, belediye başta olmak üzere bir dizi ziyarette bulundu. 

Akar, Kızılay Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Bulut, Çekmeköy Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ve Sultanbeyli Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Sultanbeyli Belediyesi Başkan Yardımcıları Ahmet Demir ve Abdullah Uçan’ı ziyaret etti. 

Başkan Yardımcıları Ahmet Demir ve Abdullah Uçan, Kızılay Genel Başkanı Akar’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Başkan Akar’a ilçedeki çalışmaların yanısıra Sultanbeyli Kızılay Şubesi için tahsis edilen arsa hakkında bilgi verdiler.

Belediye ziyaretinin ardından Akar, Başkan Yardımcıları Demir, Uçan ve beraberindeki heyetle birlikte Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan’ı ziyaret etti.

Kaymakam Ceylan’la görüş alışverişinde bulunan Akar, hizmete giren yeni binalarının hayırlı olmasını diledi.

Kızılay Binasının Yapılacağı Arsaya Yerinde İnceleme

Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Kaymakam Ceylan’ı ziyaretinin ardından, Kızılay için tahsis edilen arsayı yerinde gördü. Arsa hakkında yetkililerden bilgi alan Akar, incelemenin ardından kent meydanındaki kan bağışı otobüsünü ziyaret etti. Akar, kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti ve dünyadaki en hayırlı işlerden birini yaptıklarını söyledi.

Heyet, kent meydanından sonra Sultanbeyli Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu’na geçerek öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Türk Kızılayı’nın dar günlerde, acil afetlerde, savaşta ve barışta, uluslararası alanda birçok görev üstlendiğini, gönüllülük esasına göre çalışmalarını yürüttüğünü söyleyen Akar, bu çalışmalarda temel gücü yardımsever halktan aldıklarını belirtti. 

Akar, kan bağışının önemine de değinerek “Hiç tanımadığınız bir insana vermiş olduğunuz kan, onun hayata tutunmasını sağlayabilir. Bu nedenle kan vermek hayırların en güzellerinden biridir” dedi.


Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları