loading
close
SON DAKİKALAR

Koç Burcu 2020'de neler yaşıyor?

Koç Burcu 2020'de neler yaşıyor?
Tarih: 01.01.2020 - 11:00
Kategori: Astroloji

2020’de Koç burcu neler Yaşıyor? Aşk ve iş hayatında ne gibi gelişmeler olacak? Para durumunda bir değişiklik var mı?

Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan

2020 senin için hızlı başlıyor. 3 Ocak günü dost burç Yay burcunda ilerlemeye başlayacak olan Mars, sana özellikle yurt dışı, yabancılar, eğitimler, seyahatler konularında enerji ve istek kazandıracak. Hayat amaçlarını gerçekleştirme konusunda daha girişken olacak ve kendini mücadele etmeye daha hazır hissedeceksin.

10 Ocak tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan halkalı Ay tutulması ise sen en çok ev ve aile konularında etkiliyor olacak. Bu dönemde ailenle ilgili yeni kararlar almak durumunda kalabilirsin. Ailene yeni biri katılabilir. Bir hamilelik ya da evlilik söz konusu olabilir. Yeni bir ev ya da gayrimenkul almak için harekete geçmen veya taşınman da mümkün.

Ağustos 2019 tarihinden itibaren Boğa burcunda gerileyen Uranüs ise 12 Ocak itibarıyla düz hareketine dönüyor. Finansal konularda üzerinde bir süredir hissettiğin baskı azalabilir. Maddi girişimlerinin karşılığını almaya başlayabilir, ertelenen işlerinde bir hareketlenmeye tanık olabilirsin.

7 Şubat Günü burcuna geçecek olan aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, hayatına hareket ve romantizm katacak. Venüs’ün burcunu terk edeceği 6 Mart gününe kadar İlişkiler açısından çok şanslı bir dönemde olacaksın. Hayatında kimse yoksa, yeni bir aşk söz konusu olabilir. Öz güvenli, cesur ve direkt tavırların etrafında bir hayran kitlesinin oluşmasını sağlayabilir.

16 Şubat tarihinde Oğlak burcuna geçecek ve 30 Mart’a kadar burada kalacak olan Mars, kariyerle ilgili konularda dikkatli olmanı öğütlüyor. Eğer çalışıyorsan, bu dönemde iş hayatında gerginlikler yaşayabilirsin. Üstlerinle, otorite konumundaki figürlerle tartışmaya girmekten kaçınmalı, daha sakin ve kontrollü olmaya çalışmalısın. Çalışmıyorsan, önüne yeni iş fırsatları gelebilir, ancak temkinli hareket edip aceleci davranmamanda fayda var.

23 Mart tarihinde geçici bir süre için Kova burcuna geçecek olan Satürn, uzun süredir iş hayatında üzerinde hissettiğin baskının azalmasını sağlayabilir. Bu dönemde sana destek olacak, senden yaşça büyük kişilerle tanışabilir, kariyerinle ilgili yeni bağlantılar oluşturabilirsin.

24 Mart tarihinde burcunda oluşacak Yeniay kendini daha girişimci ve cesur hissetmeni, isteklerini daha direkt bir şekilde dile getirmeni sağlayacak. Yeniay sayesinde hedeflerine daha güçlü bir şekilde konsantre olabilir ve yolundan vazgeçmeden istediğin sonuçlara ulaşabilirsin.

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında burcunda hareket etmeye başlayacak Güneş, sana yaşam enerjisi getiriyor ve cesaretini artırıyor. Çok daha dinamik ve öz güvenli olacaksın. Bu dönem senin için adımlarını daha cesurca attığın, hedeflerini netleştirip, planların için harekete geçtiğin bir zaman aralığı olabilir.

11 Nisan’da burcuna giriş yapacak ve 27 Nisan tarihine kadar orada kalacak olan Merkür, iletişim konusunda daha direkt ve net bir tavır sergilemeni sağlayacak. Daha hızlı düşünecek, daha hızlı hareket edeceksin. Bu dönemde zihinsel olarak çok yaratıcı olacak, farklı fikirlerinle çevrende hayranlık uyandıracaksın.

21 Haziran tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan tam Güneş tutulması hayatında aile ve evle ilgili konuların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Ailenin güvenliği ve geleceği hakkında yeni kararlar alabilir, yeni hedefler belirlemek isteyebilirsin. Gayrimenkul alım satım işleri yapman söz konusu olabilir. Evlenebilir, eğer çocuk düşünüyorsan, bu konuda güzel haberler alabilirsin.

28 Haziran tarihinde burcuna geçecek ve ileri geri hareketlerle yıl sonuna kadar burcunda kalacak olan Mars sana büyük bir enerji kazandıracak. Yılın ikinci yarısını, savaşçı ruhunu öne çıkararak ve engel tanımayarak geçireceksin. Hayatının her alanında yeni girişimler, yeni deneyimler seni bekliyor. Ancak Mars’ın retro hareket edeceği 11 Eylül- 15 Kasım tarih aralığında daha kontrollü olmanda ve adımlarını daha düşünerek atmanda büyük fayda var.

2 Temmuz tarihinde Satürn tekrar Oğlak burcuna geçiyor ve kariyerinde yine bir sınav dönemiyle yüzleşebilirsin. Bu süreçte, sorumlulukların seni biraz zorlayabilir, Ay tutulması öncesi kariyerinle ilgili yeni bir karar alabilirsin.

5 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek halkalı Ay tutulması ise kariyer ve iş hayatı konularında etkisini gösteriyor olacak. Bu dönemde, işle ilgili büyük değişiklikler olabilir. Kariyer yolunu değiştirmeye karar verebilir, yeni bir işe geçebilirsin. Bulunduğun yerde pozisyonun değişebilir.

16 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda yeniden geri hareket etmeye başlıyor. Finansal konularda eski fırsatlar yeniden önüne çıkabilir, bazı planlarının sonuçlarını bu sırada almaya başlayabilirsin. Ancak gelir-gider dengesini iyi sağlamalı, düzenli gelir sağladığın bir işin varsa riske atmamalısın. Yani maceradan kaçınmanda fayda var.

1 Ekim’de burcunda gerçekleşecek Dolunay, 24 Nisan’dan sonra attığın girişimci adımların sonuçlarını almanı ve geçmişin bir muhasebesini yaparak ne kadar yol kat ettiğini anlamanı sağlayacak. Ancak bu dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili gerginlikler yaşayabilirsin.

30 Eylül’de Oğlak’ta düz hareketine başlayan Satürn, her ne kadar sorumluluklarının devam etmesine sebep olsa da iş ve aile konularında biraz daha rahat nefes almanı sağlayabilir.

14 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek tam Güneş tutulması, yurt dışı, eğitim, yabancılar, medya konularında hayatında yeni bir dönem açılmasını sağlayabilir. Bir süredir devam eden hukuki bir süreç varsa, senin lehine sonuçlanabilir. Yeni bir eğitime başlayabilir ya da eğitimini tamamlayabilirsin. Yurt dışına taşınma ya da yabancılarla çalışma fırsatları önüne çıkabilir.

19 Aralık tarihinde Kova burcuna geçiş yapacak olan Jüpiter, sana sosyal çevre, arkadaşlar, kariyer kazançları konularında yaklaşık bir yıl boyunca şans getirecek. Bu dönemde sana yeni şeyler katacak, ufkunu açacak kişilerle tanışabilir, yeni sosyal çevrelere girebilirsin. Kariyer kazançlarında bir artış olabilir. Hayallerini gerçekleştirme yolunda adım attığın bir seneye giriyorsun.

2020 yılının sana bol şans getirmesini, yaşam enerjinin ve cesaretinin seni güzelliklere taşımasını diliyoruz.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları