loading
close
SON DAKİKALAR

Koç burcu yıllık yorumu

Koç burcu yıllık yorumu
Tarih: 01.01.2019 - 06:40
Kategori: Astroloji

Koç burcu; Çalışanların kariyerlerini ve her Koç burcu mensubunun sorumluluklarını önemsedikleri bir yıllık süreç başlıyor.

Önünüze çıkan zorlukların sizi yıldırmasına izin vermeden ilerleyiniz. Hedefinizi belirlediğinizde kim tutabilir sizi. Planlı çalışmanız, zorlukları zirveye giden yolun basamak taşı gibi görmek size başarı kazandıracak. Çevre değişimine sıcak bakacağız. Çocuk sahibi olmayı düşünürüz. Ailemizin geleceği, yuvamızın huzuru bizim için kutsaldır. Zayıf yönlerimizi iyileştirmek, derin acılarımızla yüzleşmek ve kendimize gelmek isteriz. Aile olgusunun hayatımızdaki yerini sorgularız. Bir yuva kurarız. Ev satın alırız. Paramızı doğru iş ve yatırımlarda kullanırız. Ailemizi dış etkenlere karşı koruruz. Kendimize hedef belirleriz. Amacımıza uygun ilerleriz. Her konuda güven olgusunu önemseriz. Riskli işlere kalkışmayız. Gerçekçi düşünür, çalışır, çaba gösteririz. Para nasıl kazanılır, nasıl harcanmalıdır, birikim nasıl yapılır bunlar üzerinde dururuz. Mevcut işimiz bize bu yönde bir katkı sağlamıyorsa, iş değişikliğinde bulunuruz. Yeteneklerimiz nedir, nasıl bir donanıma sahibiz, neleri yapabilir veya yapamayız bunları gerçekçi şekilde tespit edeceğiz. Jüpiter ve Uranüs destekleri mali konulardan, yurtdışı, akademik kariyer, yenilikler, değişimler için size fırsatlar getirecek. Hayatınızda birçok gelişme, sizi çok mutlu edecek.

OCAK AYLIK YORUMU

1-6 OCAK HAFTASI

Sevgili Koçlar yöneticiniz Mars, 1 Ocak saat 05:20-14 Şubat saat 13:51 tarihleri arasında burcunuzda seyrini sürdürecek. Yenilikleri heveslendirici, aktif olmanızı sağlayıcı, enerjinizi yükseltici, cesaretinizi yükselticidir.  Fiziksel anlamda size kuvvet, dayanıklılık sağlar. Öne çıkmak istediğiniz alanlarda, hedefinize ulaşma  gücünüzdür. Keşfetmek, ele geçirmek anlamında kimse elinizi su dökemez. Bu süreçte engellerle mücadele gücünüz yüksektir. Öne atılabilir, meydan okumalarda bulunabilir, rekabetçi davranabilirsiniz. O sizin öz yöneticiniz olduğu için size girişim gücü, cesarettir. Mars-Koç burcunda azimdir, kişinin isteklerine erişme gücü ve elde etme başarısıdır. Ben buradayım diyebilmektir. Gözünüzü budaktan sakınmamaktır. Savaşmak, mücadele etmektir ve gerektiğinde savunma gücünüzdür. Atılımda bulunmanız için Mars size destek veriyor. Burada önemli olan sizin neyi istediğiniz ve neyi hedeflediğinizdir. Bundan eminseniz girişimden, ilerlemekten, toplum içinde kendinizi göstermekten çekinmezsiniz.

5 Ocak saat 06:40 - 24 Ocak saat 08:49 tarihlerinde Oğlak burcunda ilerleyecek Merkür, ciddi düşünmemizi, verdiğimiz sözü tutmamızı, iş hayatında ve genel olarak iletişimde güven uyandıracak şekilde konuşmamızı sağlar. Bu dönemde aile büyüklerimizle veya iş yerinde üst konumdaki kişilerle görüşmede belli bir mesafe koyarız. Fikirlerimiz genelde işe dönük, hayatın garanti ve güvence olgularına yönelik tarzdadır. Bu bizim ateşli doğamıza aykırı olsa da, zaman ve ortam şartlarına göre bu yaklaşımın faydaları olacaktır.

Sevgili Koçlar 6 Ocak saat 04:41 Oğlak burcunda Kısmi Güneş Tutulması, kariyer hayatı ve sorumlulukla ilgili alanda doğuyor. Önümüzdeki bir yıllık süreç çok önemli. Daha fazla çalışmak, önünüze çıkan engellerin sizi yıldırmasına izin vermeden hedefe yönelik ilerlemek gerekiyor. Amacınızı belirlediğinizde kim tutabilir sizi. Planlı çalışmanız, zorlukları zirveye giden yolun basamak taşı gibi görmek size başarı kazandırır. Bunun farkında olanlar ve doğum haritasında bu tutulmayı destekleyen görünümler olması halinde yaratıcı güç size destek verecektir. Bu Tutulmanın görünümlerini çok faydalı buluyorum. İnsanın hayallerini gerçeğe dönüştürmesini sağlayıcı ve dönüşüm gücünü arttırıcıdır. İş sahibi kişiyseniz tabii ki piyasanın durumu sizi zorlayabilir. Şartlar mücadele etmenizi gerektirir. Fakat bunlar altından kalkılmayacak şeyler değil. Sanatla uğraşanlar için ilham kaynağı ve tasarlama gücü veren bu Tutulma, kendinizi ispatlamanızı sağlıyor. Çalışan kişiler bu Tutulma ile yeni bir pozisyona getirilirler. İşsiz olanlar bu Tutulmanın desteğiyle işe girebilirler. Yeniden tüm gücümle mücadeleye hazırım diyenler için bu Tutulma gayet yararlı gelişmelere işaret diyebiliriz.

7-13 OCAK HAFTASI

Sevgili Koçlar 7 Ocak saat 14:18 - 4 Şubat saat 01:29 tarihleri arasında Venüs-Yay burcunda ilerleyecek. Aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konularda, seyahatler ve yeni tanışmalar açısından moralimizi yükseltici gelişmeleri işaret ediyor. Jüpiter de Yay burcunda olunca, bu tarihler arasında rahatlıyoruz. Yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde etkisi çok kıymetlidir. Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevinci yükselir. Bu süreçte bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir.

14-20 OCAK HAFTASI

Sevgili Koçlar, 20 Ocak saat:12:00 - 19 Şubat saat:02:04 tarihleri arasında Güneş-Kova burcunda seyredecek. Bu süreç, özgür hareket etmenin, yenilikçi düşünmenin, değişimi her alanda arzulamanın işaretçisidir. Sınırlanmak, baskı altına alınmak, kurallara uymak işinize gelmez. Toplumsal aktivitelerde başı çeken kişi olmayı, tanınmayı, bir şekilde sesinizi duyurmayı önemsersiniz.

21-31 OCAK ARASI

Sevgili Koçlar, 21 Ocak saat 08:12 Aslan burcunda Tam Ay Tutulması gerçekleşecek. İlk önemli etkisi ailemiz, yuvamızla ilgili konuların önümüzdeki 6 aylık süreçteki önemini vurguluyor. Sahiplenmek, korumak ve kollamak, yuvanızı güvence altına almak, ailevi ilişkileri önemsemek gerekiyor. Bunu es geçemeyiz. Evet siz kişisel olarak bu Tutulmada kendinizi merkeze koymak niyetindesiniz. Başkalarının dikkatini çekeyim, eğleneyim, gezeyim, göreyim, bana ilgi göstersinler diyorsunuz. Tabii ki siz de kendinize göre haklısınız. Ancak görünümler, iş hayatınız ve sorumlulukların üstünüzdeki baskısını da işaret etmektedir. Girişimde bulunarak, cesur ve atak davranarak, işlerinizi iyi organize etmelisiniz. Anne-baba olmak, çalışmak, çabalamak gerekiyor. Özgürlüğün bedeli vardır derler. Bu tutulmada sizler her ne kadar kendiniz için bir şeyler yapmak isteseniz de, buna gönüllü olsanız da, ileriye dönük plan ve projelere sıcak bakmalı, hedef belirlemeli ve hem özel hem toplumsal yaşamı dengede tutmalısınız. Kendinize zaman ayırmalı, hobilerinize ağırlık vermeli fakat işinizi, gücünüzü, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Bu Tutulma ağustos böcekliğine izin vermiyor. Bilakis yaratıcı becerilerinizi, girişken davranarak bir çalışmaya, projeye dönüştürmenizi sağlıyor. İlişkilerde, hayal kırıklığı yaşamamak için, karşınıza çıkan kişileri iyi tanıyın. Eğlenceli, keyifli olsun derken, bu kişi ne kadar güvenilir, doğru biri midir diye bakın. Bu Tutulma aşk hayatınız, çocuklar, sanatsal çalışmalar yönünde sizi hevesli kılıyor ve hedef belirlemekten, girişimci olmaktan uzaklaşmayın diyor.

24 Ocak saat 08:49 - 10 Şubat saat 13:50 arasında Merkür-Kova burcunda seyrini sürdürecek. Sosyal ilişkiler, arkadaşlıklar, yeni tanışacağınız insanlarla kurulan olumlu paylaşımlar özellikle internet dünyasındaki etkinliğiniz yükselecek. Fikirleriniz, sohbetiniz, yazma ve konuşma yeteneğiniz, zekanız, insanların sizden etkilenmesini sağlayacaktır. Bu geçiş, kendinizi geliştirmenin yanı sıra,  iletişimde bulunmak, grup faaliyetleri, öğretmek, öğrenmek, gözlemde bulunmak, problemli konuları çabucak çözüme kavuşturmak kısaca iş bitiriciliğin işaretçisidir. Başkalarının yarar görebileceği gönüllü çalışmalar, ekip kurmak veya bir ekip içinde liderlik için yarışmak açısından da önem taşır.

OCAK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-9-13-14-17-18-21-22-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-19-20-25-26
Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

Yeniay : 12-13-14
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 25-26-27
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ŞUBAT AYLIK YORUMU

1-10 ŞUBAT ARASI

Sevgili Koçlar, 4 Şubat saat 01:29 - 1 Mart saat 19:45 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. İşveren veya iş yaptığımız kişilerle olan ilişkinize dikkat ederek dönemi geçirmekte yarar var. İş başvurularında giyiminizden konuşmanıza kadar duruşunuzla güven uyandırmayı unutmayınız. Dürüst olmak, net bir tavır koymak, isteklerinizi ve yeteneklerinizi öne sürmek yararlıdır. Kazanç konularında da etkili olacak Venüs-Oğlak geçişi, bütçenizin sınırları çerçevesinde hareket etmenin, sorumluluklarınızın farkında olarak parayı idareli kullanmanın önemini göstermektedir. Bu süreçte, seçimlerinizi doğru bir biçimde yapmanız, karşınıza çıkabilecek engellerin üstesinden gelebilmek için güven duygunuzu ayakta tutmanız lazım.

5 Şubat saat 00:03 Kova burcunda doğacak Yeniay ve tüm görünümleri sizi enerjik, özgür ve tuttuğunu kopartan, hedefe yönelik aktif kişi haline getiriyor. Yenilikçiyiz ve durmak niyetimiz yok. Eğitimde akademik çalışmalar, iş hayatında yeni projeler, yurtdışıyla alakalı konularda girişim ve keşfetme olguları öne çıkıyor. Amacımız, kişisel isteklerimiz, yaşantımız kişiden kişiye değişse de, bir hareketlilik, yenilik her alanda göze çarpıyor. Grup faaliyetleri, organize işleri de bu gelişmeler arasında sayabilirim. İletişim bu dönemde oldukça yoğun. Hangi alanda söz sahibi olmak istiyorsak, o alandaki etkili kişilerle bir araya gelebiliriz, konuşabiliriz ve ona göre karar verebiliriz. Dostlarımızdan destek görürüz. Birlikte bir şeyler yapılır. Özellikle yurtdışı şansımız oldukça yüksek. Spor, teknoloji, hukuk, siyaset, seyahat, medya-yayıncılık, yazarlık, eğitmenlik gibi alanlarda şansımız yüksek. Kendimizden eminiz. Girişimde bulunabiliriz. Bir umut, bir aksiyon, bir değişim rüzgarı olarak bu Yeniayı gayet olumlu buluyorum. Eylemlerimiz direkt olur. Lafı dolandırmadan, etrafında dolaşmadan hedefe kilitli ve akıllı şekilde ilerleriz.

10 Şubat saat 13:50 - 5 Mart saat 21:19 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, iş hayatı, yakın çevre veya eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli olmak, akıllıca düşünmek gerekir. Özellikle ticari konularda ve iş hayatınızı ilgilendiren diğer mevzularda konuştuğunuz kişilere ve söylenenlere gerçekçi bir şekilde bakmalı, incelemelisiniz. Zihniniz hassas düşündüğü için bazı olayların etkisinde kalarak kendinizi suçlayabilirsiniz. Şöyle yapsaydım böyle olmazdı gibi. Unutmayalım ki, insanız. Geçmişi değiştirmek mümkün değildir. Öyle icap etmiştir, biz de o şekilde davranmışızdır. Önemli olan şimdiki durumdur. Bu dönem el becerileri, sanatsal çalışmalar, şiir, roman, senaryo yazmak gibi çalışmalara yöneliriz.

11-17 ŞUBAT HAFTASI

Sevgili Koçlar, 14 Şubat saat 13:51 - 31 Mart saat 09:12 tarihleri arasında Mars-Boğa burcunda ilerleyecek. Hem hesabımızı bileceğiz hem de bastığımız yere dikkat edeceğiz. Bu enerji maddecilik ve kişinin kendi değerini sahip olduklarıyla ölçmesi demektir. Risk faktörü bu dönemde bir hayli gözetilir. Başarısız girişimlerin önüne geçilmesinin yolu, kişinin hedefini bilmesiyle mümkündür. Bu süreçte güvencemizi bilhassa ön planda tutacağız. Hakkımız olanı kimseye bırakmayız. Mars-Boğa burcu seyrini yöneten güç Venüstür. Venüs Kova ve Balık burçlarında ilerleyecek. Böylece finansal konularda başkalarıyla ilişkimiz, projeler ve girişimler önemli olacak. Ayrıca iyilikleriniz, insanlara yardımcı olmanız karşılıksız kalmayacak.

18-28 ŞUBAT HAFTASI

Sevgili Koçlar, 19 Şubat saat:02:04-21 Mart saat:00:58 arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş süresince empatide bulunmak insan ilişkilerinde son derece önemlidir. Kaynaştırıcıdır, farkındalık yaratıcıdır. Mistizm, müzik, meditasyon, dua ve zikir ruhu güçlendirir, arındırıcıdır, rahatlatıcıdır. Sizi rahatsız eden ve kendi başınıza çözüm bulamadığınız durumları güvendiğiniz dostlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu dönemde sorunlarla uğraşmak yerine, olanı olduğu haliyle kabullenmek isteriz. Bu bir müddet için belki rahatlatıcıdır. Ancak günün birinde yine kendini hatırlatacaktır. Onun için, kabullenişten ziyade nedenleri bulmak, soruna kalıcı bir çözüm getirir.

19 Şubat saat 18:55 Başak burcunda oluşacak Dolunay, her şeyin en iyisi ve en mükemmel olanına sahip olma içgüdünüzü işaret ediyor. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmekten yanasınız. Hayatın güzellikleri ve keyifli yanlarının tadına varmak istiyorsunuz. Maddi açıdan sizi rahatlatacak değişimlere açıksınız. Bu Dolunay, bütün bu isteklerin cevap bulması adına yoğun çalışmanın göstergesidir. Ancak zihin bu tempoya ayak uydurayım derken dağılabilir. İşlerinizi gücünüz yettiğince ve ajandanıza uygun şekilde ancak çok fazla yorulmadan yapmalısınız. Beden ve zihin sağlığınız her şeyden önemlidir. İşler bir şekilde yapılır, hayat kendi akışında devam eder. Ancak siz kendinize bakmazsanız ne işe yarayacak. Bu Dolunayın görünümleri insanın duygu ve düşüncelerini yazıya dökmesi, bir esere dönüştürmesi yönünde olumludur. Soyut düşünceler, hayaller ve onları gerçekleştirme arzusu ön plandadır. Kendinizle konuşursunuz, iç sesinizle temasınız gayet iyidir. Görünen o ki, bu Dolunayda bir yandan her şeyin titiz ve dakik yapılmasını istiyoruz ancak diğer yandan derin düşünüyor, sürekli aklımıza gelen başka fikirler nedeniyle bazen hangisini seçeceğimizi bilemiyoruz. Ben zorlayıcı bir Dolunay olarak görmüyorum. Kendini maddi-manevi anlamda güvence altına almak isteyen bireyin duyarlılığı ve seçiciliği diyebilirim. Evet bazen zihnimiz dağılır, bazen yoğun çalıştığımız için yoruluruz. Fakat neyi istediğimizi biliriz. Sağlığımızla ilgili kontrolleri ihmal etmeyelim. Dinlenmeyi ihmal etmeyelim. Kendimizi de çok yormayalım.

ŞUBAT Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-18-26-27
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-16-22-28
Aşkta En Şanslı Günler : 18
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

Yeniay : 8-9-10-11
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 21-22-23
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MART AYLIK YORUMU

1-10 MART ARASI

Sevgili Koçlar 1 Mart saat 19:45 - 26 Mart saat 22:43 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, sosyal yaşamın canlanması, arkadaşça paylaşımların artması, ilişkilerde özgür yaklaşımların ön planda olması demektir. Siz Koçların sosyal ve kültürel yaşamlarına renklilik ve değişim getirir. Birçok kişiyle tanışabilir, iş veya özel amaçlı bağlantılarda bulunabilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunabilir, sohbetler edilir, kimler ne yapıyor, nasıl çalışıyor, yaşıyor, biz neler yapabiliriz, kendimizi nasıl dışa lanse edebiliriz bunlar üzerinde durabiliriz. Bu seyri yöneten Uranüs-Boğa burcunda ilerliyor. Bu seyri göz önüne alırsak, sosyal projeler, gruplarla ilişki, iletişim araçları ve yöntemlerini kullanarak büyük kitlelere ulaşmak, bir ürünü pazarlamak mümkün. Dünyadaki finansal değişimleri görmek, izlemek gerekiyor. Bunlar size fikir verebilir. Sizinle çalışmayı düşünen kişiler hayatınıza girebilir. Birlikte bir işi büyütüp kazancınızı çoğaltabilirsiniz

5 Mart saat 21:19 - 28 Mart saat 16:59 tarihlerinde Merkür-Balık burcunda gerileyecek. İç dünyamızın derinliklerine dalarak olana bitene bakmamızda yarar var. Halledemedikleriniz sizi yormasın. Her durumun öğrettiği bir ders, bir tecrübe ve mutlaka bir çıkış yolu vardır. Yeter ki, dağılmayınız ve sakin bir biçimde durduğunuz noktayı, yapılması gerekenleri bilinçli bir şekilde ele alınız. Bu süreç meditasyon, zikir ve ritüeller için gayet yararlıdır. Kişi zihinsel olarak kendini arındırır, toparlar ve dışarıdan içe bakar. İçe bakmak ne demektir? Kendinle baş başa kalıp, muhasebede bulunmak halidir. Kişi eksiğini görür. Düşüncelerini, hayata bakış açısını gözden geçirir. Gerçekleri önemser. Olur da bazı durumlara müdahalede bulunamıyorsanız, bu durumun size ne öğrettiğine bakın. Siz kendinizle, iç sesinizle barışık olun kafidir.
Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinden önceki bir hafta (26 Şubat-4 Mart) ve bitiş tarihinden sonraki bir haftalık (29 Mart-4 Nisan) süreci gölgeli günlerdir. Geri hareketin etki süresine dahildir. Yukarıda yorumunuzda belirtilen noktalara dikkat edilmelidir)

Sevgili Koçlar, 6 Mart saat 19:04 Balık burcunda doğacak Yeniay, boşa zaman harcamak yerine amacınız için mücadele etmek gerektiğini vurguluyor. Mevcut işiniz veya hayatınız sizi tatmin etmiyorsa, bir şeyler yapmak, kendinize yeni bir yol belirlemek lazım. Bu Yeniay, tam da bu işe yarıyor. Bir şeyler size meydan okuyor ve test ediyorsa, şikayetçi olmayıp çözüm bulacaksınız. Evet duygular ön planda. Geçmiş sıkıntılar kendini hatırlatıyor. Ancak gerçekler de ortada. Sizler de, mali konular ve iş hayatınızla ilgili meseleleri ciddi şekilde ele almalısınız. Zorluklar size yeni çözüm yolları bulmanızda rehberlik edecek. Geleceğinizi hayal edeceksiniz. Düşünecek, tasarlayacak ve benim bir hedefim var, bu hedefi gerçekleştirmeliyim diyeceksiniz. Bu kişiden kişiye değişebilir tabii ki. Kimi Koçlar sadece hayal ederek, bir şeylerin olacağını zannedebilir. Hayır, böyle değil. Bilakis işe yaramayan, zaman kaybettiren ne varsa ondan uzaklaşıp, işe yarar ve kazandırıcı olana yöneleceksiniz. Bunu yapmalısınız. Sorumluluk alarak, çabalayarak başarıya ulaşabilirsiniz. Merkür-Balık burcunda 28 Mart tarihine kadar gerileyecek. Kafamız karışabilir. Tembelleşebiliriz. Mücadele etmek yerine her durumu kabullenebiliriz. Oysaki geri hareket dönemi, duruma bir daha bakmak, gerçekçi olmak zamanıdır. Yorumunuzda sözünü ettiğim noktalar dikkate alınırsa bu Yeniay bir hazırlık sürecidir.

11-17 MART HAFTASI

Sevgili Koçlar bu hafta İkizler burcunda oluşacak ilkdördün, insanların sizin hakkınızda ne düşündüğü, işlerinizin ne şekilde sonuçlanacağı, hayatınızın hangi yönde ilerlemekte olduğu konularında kafanızın karışmasına neden olabilir. Bazen başkalarının duymayı istedikleri sözleri söyleyebilirsiniz, bazen de sizi üzmeye çalışanları yok sayabilirsiniz. Kimi zaman sezgilerinizin sizi yönlendirmesi mümkünken, çoğu zaman birilerinin etkisi altında kalabilirsiniz. Fakat nedense bağımlılıklarınızın, alışkanlıklarınızın kurbanı olabilirsiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki, ne durumda olursanız olun bir konuda karar verme aşamasında iseniz, ilerlemek istediğiniz yön hakkında bütün verileri toplayın. Gitmek istediğiniz yol, varmak istediğiniz konum veya ulaşacağınız hedef hakkında geniş bir bilgi sahibi olun ve değişime açık olun. Çünkü aşırı duyarlı davranmaya çalıştığınız sürece önünüzde açılan yolun farkında olmanız ve ilerlemeniz mümkün olmaz. Bir de önemli husus, Merkür 28 Mart tarihine kadar gerileyecek. Bu çok önemli. İç dünyamızın derinliklerine dalarak olana bitene bakmamızda yarar var. Halledemedikleriniz sizi yormasın. Her durumun öğrettiği bir ders, bir tecrübe ve mutlaka bir çıkış yolu vardır. Yeter ki, dağılmayınız ve sakin bir biçimde durduğunuz noktayı, yapılması gerekenleri bilinçli bir şekilde ele alınız.

18-24 MART HAFTASI

Sevgili Koçlar 21 Mart saat:00:58-20 Nisan saat:11:55 tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş süresince ilgi odağı olursunuz. Liderlik gücü kazanırsınız. Aktif ve girişimci yanınızın ön planda olması, cesaretle yol almak isteğinizi yükseltir. Aşk evinizin yöneticisi olan Güneş, burcunuzda ilerlediği sürelerde, sizi çekici kılar. Karşı cins üzerinde etkili olursunuz. Flört etmek, kısa maceralar yaşamak hoşunuza gider. Bunlar genel hatlarıyla gayet olumludur. Güneş-Koç burcu geçişini yöneten Mars-İkizler burcunda ilerliyor. Böylece hem cesur hem de yeniliklere heveslisiniz.

21 Mart saat 04:43 Terazi burcunda oluşacak Dolunay etkisinde, ilişkilerde karşılıklı uyum ve paylaşımı gözetmek zorundayız. Duruma bakacağız. Partnerimizle neleri paylaşıyoruz, neler sorun çıkartıyor ve bu ilişkinin özündeki gerçek nedir? Dolunayın gerginliği de bu yönde oluyor. İsteklerimizi merkez alırken, başkalarını dinlemiyor, onları önemsemiyorsak, sorun çıkabilir. Bencilce davranıyor ve partnerinizi hesaba katmıyorsanız, stres yaşanır. İlişkiler zorlanır hatta kopabilir. Dolunayın görünümleri sadece ilişkiyle alakalı değil. Kazanç elde etmek ve güvenceye kavuşmak yönünde hırslandırıyor. Ailemiz, yuvamız ve hayatımızı garanti altına almak için mücadele edeceğiz. Bu biraz da hayat şartları nedeniyledir. İlişkide bir başka önemli husus, her iki kişi de ortak bir hedefe sahip mi? Şöyle yapalım, böyle bir gelecek kuralım, birlikte şunları başaralım diyor musunuz? Yoksa herkes kendine göre mi yaşıyor? Bu sorular ilişkinin güçlü temel üzerine oturup oturmadığını test edecek. Bekar Koçlar güçlü, eğlenceli, hayatı güzel yanlarıyla gören bir kişiyle tanışabilir. Bazıları kısa süreli bir flört yaşayabilir. Bu Dolunayda sorun, sıkıntı çekecek haliniz yok. Kafanızı boşaltmak, canlanmak, hayatın keyifli yanlarını tatmaktan yanasınız. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, zihnimiz bağımlılık, alışkanlık, özveri ve fedakarlık gibi olgular nedeniyle kafanızın karışabileceğini gösteriyor. Gerçekçi olmak ve her konuda bilinçli gözlemde bulunmak gerekiyor. Yoksa yanılabiliriz.

25-31 MART ARASI

Sevgili Koçlar 26 Mart saat 22:43 - 20 Nisan saat 19:10 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişinde, Problemleri bir süreliğine rafa kaldırabiliriz. Ne kimse bizi tedirgin etsin ne de biz olalım niyetindeyiz. İlişkide her şeyi olduğu şekliyle kabullenmeyi tercih ederiz. Oysaki sorun varsa bunların gözden geçirilmesinde yarar var. Venüs, kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, bu geçiş maddi konularda da önem taşıyor. Hesabımızı bilmekte yarar var. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Eş veya iş ortağımızın yanlış bir kararı da bizim için zorlayıcı olabilir. Bu geçiş, özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir.

28 Mart saat 16:59-17 Nisan saat 09:00 tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür, iş hayatı, yakın çevre veya eğitim hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli olmak, akıllıca düşünmek gerekir. Özellikle ticari konularda ve iş hayatınızı ilgilendiren diğer mevzularda konuştuğunuz kişilere ve söylenenlere gerçekçi bir şekilde bakmalı, incelemelisiniz. Zihniniz hassas düşündüğü için bazı olayların etkisinde kalarak kendinizi suçlayabilirsiniz. Şöyle yapsaydım böyle olmazdı gibi. Unutmayalım ki, insanız. Geçmişi değiştirmek mümkün değildir. Öyle icap etmiştir, biz de o şekilde davranmışızdır. Önemli olan şimdiki durumdur. Bu dönem el becerileri, sanatsal çalışmalar, şiir, roman, senaryo yazmak gibi çalışmalara yöneliriz.

31 Mart saat 09:12 - 16 Mayıs saat 06:09 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars, çevremize uyum sağlamada yardımcıdır. Sizin için yenilik, hareketlilik, aynı hedefte olmak, birlikte bir şeyler yapmak arzusu etkilidir. Aynı zamanda, çevre değişimleri, finansal konular, kişisel yeni kararlar alma yönünde de etkili bir süreçtir. Ancak tam olarak yönümüzü tayin etmek için mutlaka dikkat edilmesi gereken nokta, bu yenilikler kazandırıcı mı yoksa kaybettirir mi diye tüm olasılıkları hesaba katmaktır. Merkür geri hareketi 28 Mart tarihinde sona erse de, gölgeli günleriyle birlikte 4 Nisan tarihine kadar etkili olacak. Zihnimiz hassas yönde çalışıyor. Yanlış anlamalar olabilir veya dikkat etmediğimiz için yanılabiliriz.

MART Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-15-16-21-22-28-29
Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10-11

Yeniay : 7-8-9-10
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 21-22-23
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

NİSAN AYLIK YORUMU

1-7 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 5 Nisan saat 11:50 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, kişisel istekler ile sorumluluklarımız arasındaki stresi belirleyici olsa da, ben bunun gayet faydalı olacağını düşünüyorum. Çünkü sizler girişimci ve cesur insanlarsınız. Eğer bir hedefe kilitlenmiş ve bunu mutlaka elde edeceğim demişseniz, elinizden bir şey kurtulmaz. Yeter ki isteyin. Zorluklar ne olabilir. Zihin hassas düşünmeye, zorluklar karşısında pes etmeye dönük çalışabilir. Karar verirsiniz, tamam dersiniz sonra vazgeçersiniz. Bunu yapmayın derim. Hedefinize varmak için çaba sarf edin. Sorumluluk almaktan çekinmeyin. Zaten bu sorumluluklar sizi başarıya ulaştırır. Önünüzdeki bir aylık süreçte, işlerinizi iyi takip edin. Bugünün işini yarına bırakmayın. Hayat direncinizi ölçebilir. Senin isteklerin, senin duyguların önemli ama yapman gerekenler var diyerek hatırlatmada bulunabilir. Çalışıp çabalamanız gerekebilir. Aynı anda birden fazla işe kalkışabilir, sonra da yarım bırakabilirsiniz. Ben derim ki, birini tercih edin, onun üzerine eğilin. Merkür hala Balık burcunda, hassasiyet ön planda. Mars İkizlerde ilerliyor. Yolculuklar, görüşmeler, hızlılık, meraklılık, öğrenme arzusu bir hayli etkili. Cesaretle ilerleyebilirsiniz. Ancak dediğim gibi, zihin dağılmamalı, söylenenlere, söylediklerimize özen göstermeliyiz. Hani şöyle ki, ben hallederim, yaparım deriz, sonra bir bakmış kendimizle çelişmişiz. Bunlardan uzak durmak lazım. Enerjinizi amaca dönük şekilde kullanmalısınız. Projelere, yeniliklere açık olun. Kendinize güvenin ve ilerleyin.

8-14 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 8-14 Nisan haftasının önemli görünümü, Yengeç burcunda oluşacak ilkdördündür. Yanlış gidene dur diyerek tavrınızı belli edersiniz. Duruşunuz, kendinize olan hakimiyetiniz ve cesaretiniz fazlasıyla yüksektir. Ancak dozunu iyi ayarlamalıyız. İlkdördün etkisinde, hassasız. Haksızlıklar karşısında susmazsınız. Sizi ne mutlu ediyor, neye gereksiniminiz var bunları tespit etmek ve  dile getirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Birisi hakkınızı yiyorsa, -Arkadaş sen bana karşı yanlış davranıyorsun diyerek tavır alırsınız. Ufak tefek rahatsızlıklar fiziksel anlamda yaşanabilir. Kendinizi güvence altına almak için var gücünüzle çalışabilirsiniz. Eğer yanlışınız varsa, birinin uyarıda bulunmasından pek hoşlanmazsınız. Ancak dengeli hareket etmek lazım. Çünkü tam tersi durumda çatışmalar kaçınılmaz olur ki, bundan uzak duracağız.

10 Nisan saat 20:01-11 Ağustos saat 16:37 tarihleri arasında Jüpiter-Yay burcunda gerileyecek. Yolculuklar, yurtdışıyla alakalı iş-eğitim-özel anlamdaki işlerimizde yavaşlama olabilir. Beklemeniz gerekebilir. Risk almamak, aceleci olmamak, bu konuları kendi içinizde gözden geçirmek doğru olacaktır. Aslında tedbirli olma hali diyelim. Abartmadan, duruma gerçekçi şekilde bakmak gerekiyor. Cesaretiniz kırılmasın. Bir analiz süreci gibi düşünün. Gitmek istediğimiz yolu, inancımızı, hedefimizi şöyle bir ölçüp tartarak bizim için önemini anlayacağız. Önümüze çıkan engeller, zorluklar, bekleyişler aslında bizim arzu etmediğimiz şeyler de olabilir. Niye gecikiyorum, neden olmuyor, neden bekliyorum diye düşünürüz. Bunlar zamanla yerli yerine oturur. Dışarıdaki şartlar sizi desteklemese bile, siz kendi içinizde yapmak istediklerinizden eminseniz hiç rahatsız olmazsınız. Çünkü yolunuzu bilirsiniz. Jüpiter geri hareketi işte böyle test edici bir süreçtir. Sen gerçekten yüksek eğitim ister misin, bir yere yerleşmek, orada yaşamak gibi isteğin var mı, akademik kariyer düşünür müsün, ünlü olmayı, tanınmayı arzular mısın, uzaklara gitmek kendini yeniden bulmak hoşuna gider mi? Diyerek sizi yoklar. Bazen fırsat çıkar, teklif gelir, öyle bir şey olur ki düşünmeye başlarsınız. Böyle bir şey hissettiğinizde geri hareket bitene kadar bekleyiniz. Gerçekten bunu isteyip istemediğinizi o zaman anlayacaksınız.

15-21 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 17 Nisan saat 09:00 - 6 Mayıs saat 21:25 tarihleri arasında Merkür burcunuzda ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin ifade edeceksiniz. Ancak ilişki söz konusu olduğunda, partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkide bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Sen ve ben demek yerine biz demeyi başarmamız gereken süreçteyiz.

19 Nisan saat 14:13 Terazi burcunda ikinci kez oluşan Dolunay sizi başta ilişkiniz olmak üzere ailevi bağlarınızı güçlendirme, bu konuda sorumluluk almaya yöneltiyor. Bu pek hoşumuza gitmeyebilir. Kendi isteklerimizi daha fazla öne almak isteriz. Çünkü Dolunayın yöneticisi Venüs 20 Nisan tarihinde burcunuza geçiş yapıyor. Ancak şimdi bize düşen el birliğinde bulunmak ve başkalarının hayatımızdaki öneminin farkında olmaktır. Bunu bir taviz olarak görmeyelim. Zamana ve ortama göre hareket etmek olarak görelim. Sadece ilişki değil, ailevi konularda da durum bu yönde olmalıdır. Yuvanızı, sevdiklerinizi, anne-babanızı, varsa çocuklarınızı korumak, kollamak gibi olgular öne çıkacak. Onların ve tabii ki kendinizin güvende olması, huzursuzluk çıkmaması için bu şart gözüküyor. Bu Dolunay, iş hayatı, toplumsal yaşamla birebir ilişkimizde, toleranslı, işbirliğine yatkın ve sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Görünen o ki, Koçlar ben-merkezci doğalarına karşıt kişi ve durumlarla farkındalık kazanacaklar. Böylece iş ve özel ilişkilerde denge sağlanmış olacak. Dolunayın olumlu bir görünümü var. Bu bir ilişkinin başlaması, bir yolculuk, bir etkinlik, bir projenin ortaklaşa yürürlüğe konması, bundan hoşnut kalınması anlamı taşıyor. Ayrıca finansal yönde bir işbirliği sayesinde iki taraflı kazanç elde edilmesi mümkün. O zaman bize düşen başkalarına kulak vermek, anlamak ve onların da bizim isteklerimize değer vermelerini sağlamaktır.

20 Nisan saat:11:55-21 Mayıs saat:10:59 tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde maddi ve manevi kazançlarımız üzerinde duracağız. Sağlamlığı merkez alacağız. Rutin günlük hayatın içindeki işlerimize odaklanacağız. Parasal konularda güvenilir araçları, yöntemleri önemseyeceğiz. Zevklerimize düşkün olacağız. Ancak bu, gelişigüzel harcamalar yerine, ekonomik ve uzun ömürlü olanı tercih etme şeklinde olursa tabii ki yararlıdır. Biraz keyfimize düşkünlük, konfor arzusu görülebilir.

20 Nisan saat 19:10 - 15 Mayıs saat 12:46 tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Fiziksel çekiciliğiniz gayet yüksek olacak. Bir şeyi istediniz mi elde etmeniz gayet kolaydır. Bekar Koçlar için hem bireysel hem başkalarıyla ilişkide aktif bir dönemdir. Karşı cinsin bakışlarını üzerinizde hissedersiniz. Venüs burcunuzda, cinselliğe dönük arzuların yükselişidir. Hem fiziki hem ilişki anlamında sizi tatmin edicidir. Arzularsanız ve ele geçirirsiniz. Kimseye hesap vermek zorunda değilsinizdir. Bu süreç erkek Koçlarda çapkınlığın üst seviyeye çıkması Bayan Koçlarda ise güzelliğin yükselişidir. Sorunlarla uğraşmak yerine, hayatın güzel yanlarının keyfine varmak istersiniz. Venüs-Koç burcu geçişini yöneten Mars, bugünlerde İkizler burcunda ilerliyor. Böylece yenilik, hareketlilik, iletişim ve kurulan bağlantılar önem taşıyor. Aynı zamanda, çevre değişimleri, finansal konular, kişisel yeni kararlar alma yönünde de etkili bir süreçteyiz.

22-30 NİSAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 30 Nisan saat 03:54 - 18 Eylül saat 11:47 tarih aralığında Satürn-Oğlak burcunda gerileyecek. Kariyer hayatınız veya kariyere yönelik seçimlerinizi sorumluluk bilinciyle yeniden gözden geçirmelisiniz. Anne ve babanızın hayatınızdaki önemi kadar eğer siz de anne ve baba iseniz üstünüze düşen görevleri bilinçli şekilde ele alacağınız bir dönem olacağını bilmelisiniz. Bunlar hafife alınmaz. Sorunlar veya yapılması gerekenler önünüze gelir ve siz bunlarla tekrar ilgilenmek zorunda kalırsınız. Bu süreci ek bir zaman aralığı gibi kabul ederek yeniden düzenleme fırsatınız olacak.

NİSAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-13-14-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

Yeniay : 4-5-6
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 17-18-19
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

MAYIS AYLIK YORUMU

1-5 MAYIS HAFTASI

Sevgili Koçlar 5 Mayıs saat 01:45 Boğa burcunda doğacak Yeniay her görünümüyle moral ve motivasyon gücümüzü yükselticidir. Öncelikle parasal açıdan sizi enerjik kılar. Elinize para geçer. Girişimde bulunmanızı ve ilişkilerden fayda görmenizi sağlar. Hayallerinizi yazıya, söze ve esere dönüştürmenizi, bundan kazanç elde etmenizi destekler. Kendinize her anlamda güven duyarak ilerlemenizde ışık olur. İş sorunlarınıza çözüm bulmanızı sağlarken, üst konumdaki kişilerden maddi yönde fayda görürsünüz. İşinde yükselmek isteyenler için cesaret vericidir. Üstünüze düşen görevleri layıkıyla yerine getirirsiniz. Aile hayatınızda huzur ve güvence anlamında rahatlarsınız. Gelişim yolunda ivme kazanırsınız. Bir iş başvurunuz olumlu sonuçlanır. Bekar Koçların hayatına birisi girer. Bu kişi size maddi ve manevi yönden kuvvet verir. Bu Yeniayda kişisel istekler ve duygular güvence yönünden tatmin edicidir. Değerlerinizi koruma altına alırsınız. Venüs burcunuzda ilerlediği için, Yeniaydan en fazla fayda görecek burçlardan birisiniz. İlişkilerden iş hayatına, aile yaşamından mali konulara kadar fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Kendinizi kanıtlama, gücünüzü kabul ettirme, doğru zamanda doğru adımlar atmada şansınızı yüksek görüyorum.

6-12 MAYIS HAFTASI

Sevgili Koçlar 6 Mayıs saat 21:25 - 21 Mayıs saat 13:52 tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Merkür, maddi güvence, sağlamlık, üretime dönük düşünme yönünde olumludur. Kıymetli olanı isteriz. Ancak bir o kadar da güvenmek ve uzun vadeli kılmaktan yanayızdır. Kalite, başarı, standartlarımızı yüksek tutma arzusu, sevdiklerimiz ve kendimizin rahatlığı, huzurlu bir yaşam, emin adımlarla ilerlememizi sağlayan bir iş, tutumluluk bu dönemin etkileri arasında yer alır. Merkürün bu geçişini yöneten güç Venüs, 15 Mayıs tarihinde Boğa burcunda seyrine başlıyor. Finansal konularda şansınız yükselecek, bereketiniz artacaktır. Garanti olanla olmayan arasındaki farkı anlayacağız. Konfor duygumuz, seçkinlik arzumuz, kaliteli olana bizi yöneltecek. Huzur ve emniyet duygusu tabii ki kıymetlenecek. Uyum ve denge maddi ve manevi konularda önem verdiğimiz olgular olacak.

13-19 MAYIS HAFTASI

Sevgili Koçlar 15 Mayıs saat 12:46 - 9 Haziran saat 04:37 tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Gayet dikkatli, tedbirli bir şekilde parasal yöndeki ilişkilerimizi ölçüp tartacağız. Sağlam olanla olmayan arasındaki ayrımı rahatlıkla yapabileceğiz. Konfor duygumuz, seçkinlik arzumuz, kaliteli olana bizi yöneltecek. Abur cubur, ıvır zıvır şeylere yönelmeyeceğiz. Huzur ve emniyet duygusu tabii ki kıymetlenecek. Uyum ve denge maddi ve manevi konularda önem verdiğimiz olgular haline gelecek. Bundan taviz vermeyeceğiz. Venüs-Boğa burcunda genel olarak zaten yaş tahtaya pek ayak bastırmaz. Koçlar ne kadar ateşli ve girişimci kişiler olsalar da gezegenlerin transit Boğa geçişlerinde kendilerini garanti altına almaya dönük hareket etmeyi tecrübe ederler. Bu gayet yararlıdır.

16 Mayıs saat 06:09 - 2 Temmuz saat 02:19 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Mars, ailenizle ilgili veya eşinize ait miras, mal, mülk ile alakalı konularda etkilidir. Bu ani bir kayıp, bir davanın sonuçlanması veya bu yönde girişimlerde bulunulması açısından da önem taşır. Bir yanıyla hemen çözüme kavuşturmak amacı diğer yanıyla hassasiyetin de göstergesidir. Aile içinde birlik ve beraberlik varsa sorun yaşanmaz. Ancak problemler varsa, sıkıntılar yaratabilir. Bu geçiş aile içindeki bazı tartışmaların veya bizzat ilgilenmenizi gerektiren durumları işaret ediyor. Taşınmak, ev satın almak, evin içinde eskimiş sorun çıkartan yerleri tamir etmek dönemin etkileri arasında yer alır.

19 Mayıs saat 00:12 itibariyle Akrep burcunda oluşacak Dolunay, ailemiz-partnerimiz ve başka kişilerle maddi-manevi yöndeki ilişkimize baktığımız, analiz ettiğimiz, sonuca bağlandığımız vakti işaret eder. İki hafta önceki Yeniayda, kazanç getirici işlere, maddi-manevi anlamda güçlenmemizi sağlayıcı girişimlere önem vermiştik. Bugünkü Dolunayda, aileyle ilgili konularla yüzleşeceğiz. Sahip olmak nedir? Para ve güç ne anlama geliyor? Nasıl bir çocukluk yaşadık ve bugüne nasıl geldik? Aile olmak paylaşmak, bir arada yaşamak, maddi-manevi yönden birbirimizi desteklemek değil midir? Biz de bu anlamda kendi ailemize, ilişkilerimize bakacağız. Belki birbirinizi suçlayacak, bunca zamandır yalnız olduğunuzu düşünecek, dolunayın etkisiyle duyarlı olacaksınız. Bazılarınız, önemli olan bundan sonrası diyerek, yeni bir sayfa açarak yola devam edecek. Bu Dolunayın zorlayıcı yanı, geçmişte yaşananları hatırlatmasıdır. Olgun bireyler, eskiye takılmaz, problemi çözmeye çalışır. Büyümek sancılı bir süreçtir. Biz bu Dolunayda ne kadar hassas olsak da, doğrularla yüzleşip, değişmek durumundayız. Dolunay Akrep burcunda gerçekleşiyor ve yöneticisi Mars-Yengeçte ilerliyor. Duygusal ve ruhsal anlamda ihtiyaçlar öne çıkıyor. Hayat devam ettiğine göre ailemiz ve geleceğimizle ilgili konularda korku, kaygı ve suçlamalar yerine bundan sonra ne yapılmalı sorularına cevap bulmak gerekiyor. Bir mirasın paylaşılması, bir yatırım yapılması, eski bir problemin çözülmesi, elbirliğiyle bu sıkıntıların aşılması önem taşıyor.

20-31 MAYIS ARASI

Sevgili Koçlar 21 Mayıs saat 10:59-21 Haziran saat:18:54 tarihleri arasında Güneş-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreç çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmaktır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeniliklere hevesle atılırız, hatta hızlı karar veririz. Bu geçişi yöneten Merkür de İkizler burcunda ilerliyor. Böylece fikirlerinizi açık bir dille ifade edebilmede, işlerinizi zekice planlamada, yolculuk, iletişim, insanlarla kurulacak bağlantılarda size akılcı bir gözlem gücü sunacak. 

21 Mayıs saat 13:52 - 4 Haziran saat 23:04 tarih aralığında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, fikirlerinizi açık bir dille ifade edebilmede, işlerinizi zekice planlamada, yolculuk, iletişim, insanlarla kurulacak bağlantılarda size akılcı bir gözlem gücü sunuyor. İş görüşmeleri, toplantılar, internet üzerinden yapılacak işleri en kısa yoldan halletmeniz mümkündür. Ticari konularda, bir ürünün satışı pazarlanmasında bu süreç gayet olumludur. Haberler yerine hızlı ulaşır. Kargo, nakliye gibi işler verimli ilerler. Bizim ne söylediğimizi, başkalarının ne demeye çalıştığını anında anlarız. Zihnimiz hızlı, zeki ve çevik şekilde çalışır.

MAYIS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-19-20-24-25-29-30
Zayıf Enerjili Günler : 9-15-16-21-22
Aşkta En Şanslı Günler : 11
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5-31

Yeniay : 1-2-3-28-29-30-31
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 14-15-16-17
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

HAZİRAN AYLIK YORUMU

1-9 HAZİRAN ARASI

Sevgili Koçlar, 3 Haziran saat 13:02 İkizler burcunda doğacak Yeniay, aktif hareket etmenin, çevremizle bağlantı kurmanın, koşturmanın işaretçidir. Bunun nedeni yeni bir eve taşınma veya ailemizle yakından ilgilenmek içindir. Bize ihtiyaçları olabilir. Yaz dönemi başlıyor ve doğal olarak yurtdışında olanlar vatanına geri dönüyor, kimi tatil planı yapıyor, bazıları evini yenilemek istiyor. Bunları hızlıca halletmek isteyeceğiz. İş ve kazanç elde etmek amaçlı karar verebiliriz. Şu andaki mevcut yaşamımızda ufak tefek değişiklikler hoşumuza gidebilir. Yakınlarımızı ziyaret edebiliriz veya onlarla bir araya gelecek bir plan yapabiliriz. Ailevi konularda hassasız. Bir sorun varsa bunu çözmemiz gerekecek. İşimizi değiştirmek, rahat koşullarda yaşamak arzumuz yükselebilir. Sözgelimi bir ofis açmayı düşünebiliriz. Ailemizle ortak bir iş yapabiliriz. Evimizi turizm, yemek, çocuklar veya aileye dönük işler için başkalarına sezonluk kiralayabiliriz. Üretken, verimli ve pratik olacağız. Bu Yeniayda dikkat edilecek nokta, kimlerle iş veya özel amaçlı görüştüğümüzü ve bu insanların güvenilir olup olmadıklarını araştırmanızdır. Aldığımız veya verdiğimiz sözlere dikkat edelim. Kim olursa olsun, insanların iyi niyetimizi kötü şekilde kullanmalarına izin vermeyelim. Kardeşlerimiz, aile bağımızın sıkı olduğu insanlarla bu Yeniayda irtibatımız yoğun olacak. Sıkıntımızı anlayacak, bizi dinleyecek ve empatide bulunacak insanlara ihtiyaç duyacağız.

4 Haziran saat 23:04 - 27 Haziran saat 03:19 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, ev ve aileye ait konularda hassas düşünmenin işaretçisidir. Kardeşinizle problem varsa, bunları aile içinde dile getirmekte yarar var. Tabii ki duyarlıyız, meseleye kendi bakış açımızla yaklaşırız. İnsan geçmişi, anıları, yaşananları hatırlar. Çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz önemlidir. Mutlu ve huzurlu muyuz? Ailenin anlamı nedir? Bir ailede sevgi, saygı, güven yoksa ilişkiler nasıl olumlu sürdürülür? Bunları önemseyeceğiz. Ailemizle olan mevcut bağımız güçlü mü? Ne durumda? Bunları, gerçekçi bir şekilde ele almak yararlıdır. İhtiyaçlarınızı ailenizle görüşebilir veya aileye ait mal, mülk, para gibi konular üzerinde düşünebilirsiniz.

9 Haziran saat 04:37 - 3 Temmuz saat 18:18 tarihleri arasında Venüs İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Etrafımızla ilişkimiz güçleniyor. Meraklıyız. Öğrenmeye açığız, hareketliyiz. Yenilikleri, aktiviteleri, iletişimi, haberleşmeyi, yolculukları seviyoruz. Başkalarının ne düşündüğünü bilmekten yanayız. Kardeşlerimizle ilişkimiz yoğun olacak. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz.  Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız. Venüs-İkizler geçişini yöneten güç Merkür, 27 Haziran tarihine kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Mutlu ve huzurlu muyuz? Ailenin anlamı nedir? Bir ailede sevgi, saygı, güven yoksa ilişkiler nasıl olumlu sürdürülür? Bunları önemseyeceğiz. Ailemizle olan mevcut bağımız güçlü mü? Ne durumda? Bunları, gerçekçi bir şekilde ele almak yararlıdır.

10-16 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, bu hafta geçtiğimiz 3 Haziran tarihinden bu yana adım attığımız işleri, girişimleri gözden geçireceğiz. Ailemiz, yuvamız ve güvencemizi önemseyeceğiz. Daha iyi ve düzgün hale getirmek adına neler yapabiliriz, bunlar üzerinde duracağız. Ayrıca çevremizle ilişkimiz, ulaşım, bilgilenme, iş bağlantılarımızı daha mükemmel hale getirmek adına çaba sarf edeceğiz. Zihnimiz duygusal düşünmeye açık. Hassasız ve kırılganız. Ancak neye ihtiyacımız olduğunu ve neler yapmamız gerektiğinin farkında olmalıyız. İş hayatı-evimiz arasındaki dengeyi güçlü bir şekilde kurmamız gerekiyor. Subjektif düşündüğümüz için söylenen sözleri farklı algılarız. Fakat bu hafta önemli olan, durumları tam olarak anlamadan, dinlemeden, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmadan karar vermemektir. Dolunaya yaklaşırken hassas düşüncelerin mantığımızı gölgede bırakmasına izin vermeyelim.

17-23 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Koçlar, 17 Haziran saat 11:31 Yay burcunda oluşacak Dolunay, geçtiğimiz 3 Haziran tarihindeki Yeniayda verilmiş kararların ve o günden bu yana yaşananların sonuçlarıyla karşılaşacağız. Maneviyat, aile kavramı, ülkümüz, içsel ve ruhsal dünyamızla ilgili hissedişler bu Dolunayda bir hayli ön planda. Öğrendiklerimizi, bilgimizi, tecrübemizi şimdi başkalarıyla paylaşıp yeterli donanıma sahip olup olmadığımızı anlayacağız. Kendi çevremizde, ilişkilerimizde, dünyamızda yaşarken bize göre uygun olan her şey başkaları tarafından etkili mi yoksa henüz hazır değil miyiz? Bunları göreceğiz. Üniversite sınavları, iş girişimleri, yabancı bir ülkeye yerleşmek, orada iş ve yaşantımızı sürdürmek gibi olanaklar, fırsatlar ve gelişmeler üzerinde durulur. Bu Dolunayla örtüşen Yengeç burcundaki geçişler, bizi köklerimize bağlıyor. Kimi, vatanına geri dönebilir. Mecburi görev, kurs, tayin veya terfi nedeniyle uzaklara gidecekler olabilir. Bazıları, kısa bir süreliğine aileleriyle tatile çıkabilirler, onlarla bir araya gelebilirler. Kimi yurtdışından bir haber, belge veya önemli bir evrak bekliyordur. Ancak Dolunayın yöneticisi Jüpiter-Yay burcunda geriliyor. Ağustos ortasına kadar henüz bir şeyler tamamlanmadığı, yeterli kıvama gelmediği için düşünmemiz gerekebilir. Ailemiz, gelenek ve göreneklerimiz, değer yargılarımıza göre hayata bakabiliriz. İdealleri, hayalleri, vizyon arayışımızı, alışkanlık ve bağlılıklarımıza göre ele alabiliriz. Bunlar bizi düşündürüyor olabilir. Geçmişte üstünde durmadığımız, geliştirmediğimiz düşünceler, planlar ve projeler yeniden ele alınabilir. Eksiklerimizi görmek ve aslında ne istediğimizi, yönümüzü belirleme ve buna hazırlanma dönemidir.

21 Haziran saat:18:54 - 23 Temmuz saat:05:50 tarihleri arasında Güneş-Yengeç burcunda ilerleyecek ve bizler aşk hayatımızı, ailevi yaşantımızı, kişisel güvencemizi önemseyeceğiz. Bir yuvamız olsun, çocuklarımızla mutlu bir hayat sürelim, huzur olalım isteyeceğiz. Bu dönemde bir girişimde bulunurken, yeni biriyle tanışırken ne kadar güvenilir olduğunu, ne kadar garantili ve doğru olduğunu önemseyeceğiz. Savunma mekanizmamız güçlenecek. Belki bu yüzden önyargılı düşünebiliriz. Ailevi sorunlar, maddi zorluklar varsa eğer bunları aşabilmenin yollarını arayacağız. Dışa karşı ailemizi, değerlerimizi ve tabii ki kendimizi önde tutacağız. Kimsenin bu konularda hak iddia etmesine izin vermeyeceğiz.

24-30 HAZİRAN HAFTASI

Sevgili Koçlar 27 Haziran saat 03:19 - 8 Temmuz saat 02:14 tarihleri arasında Merkür-Aslan burcu geçişinde, hobilerinizle ilgilenebilir, aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Bu süreçte çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi lanse edebilirsiniz. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Merkür 8 Temmuz-19 Temmuz tarihlerinde Aslan burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek noktaları tekrar gözden geçiriniz.

HAZİRAN Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-16-20-21-25-26-30
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-11-12-18-19
Aşkta En Şanslı Günler : 7-8
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28-29

Yeniay : 25-26-27
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 11-12-13
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

TEMMUZ AYLIK YORUMU

1-7 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Koçlar, 2 Temmuz saat 02:19 - 18 Ağustos saat 08:18 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. İlgi odağı olmak hoşumuza gidecek. Gözler üzerimize çevrilsin isteyeceksiniz. Bir problem varsa ilişkimizde sıkıntıya katlanmayacağız. Ancak ayarımızı da bileceğiz. Çünkü kendimizi merkeze alarak hareket edemeyiz. Bu geçiş yeni tanışmalarda etkin bir enerji. Kararlı bir şekilde istediğimiz bir şeye yöneliriz. Aktif hareket ederiz ve kendimizi göstermeye çalışırız. Projelerimizi, planlarımızı yaparken, yetenekli olduğumuz konulara, alanlara yönelmek, bilmediğimiz konularda ise, öğrenmeye çalışmak faydalı olacaktır. Mars-Aslan burcunda ilerlerken 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Merkür Aslan ve Yengeç burcunda gerileyecek. Aşk ilişkilerinde daha dikkatli bir incelemeye ihtiyaç var. Birden bire bağlanmak, hayatımızın merkezine bu ilişkiyi koymak yanlış olur. Karşımıza çıkan kişiyi iyi tanıyalım. Evimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde bir gözden geçirmede bulunacağız. Hassasiyet yoğun olabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailevi konularla ilgilenmek, bazı meseleleri tekrar gözden geçirmemizde fayda vardır.

2 Temmuz saat 22:23 Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, çevremizle olan ilişkimizi canlandırıcı, değişimlere çabucak adapte olmamızı sağlayıcıdır. Zorluk çıkartan kişiler yerine neşelendiren, keyiflendiren insanlarla konuşmayı, görüşmeyi tercih edeceğiz. Etrafımızda böyle insanlar arayacağız. Çevre değişimine sıcak bakacağız. Bu Tutulma yaşam sevincimizi yükselten aktiviteleri işaret ediyor. Spor yaparız, eğleniriz, çocuklarımızla keyifleniriz. Çocuk sahibi olmayı düşünürüz. Ailemizin geleceği, yuvamızın huzuru bizim için kutsaldır. Zayıf yönlerimizi iyileştirmek, derin acılarımızla yüzleşmek ve kendimize gelmek isteriz. Aile olgusunun hayatımızdaki yerini sorgularız. Bunu olumsuz görmeyelim. Geçmişte yaşanmış ve bizde derin izler bırakmış olanları geride bırakıp şimdi yeni bir sayfa açarız. Bir yuva kurarız. Ev satın alırız. Paramızı doğru iş ve yatırımlarda kullanırız. Ailemizi dış etkenlere karşı koruruz. Kendimize hedef belirleriz. Amacımıza uygun ilerleriz. Her konuda güven olgusunu önemseriz. Riskli işlere kalkışmayız. Bu Tutulma, maddi-manevi anlamda karşımıza çıkacak fırsatları işaret ediyor. Biz de bunları geleceğimiz adına doğru iş ve alanda kullanacağız.

3 Temmuz saat 18:18 - 28 Temmuz saat 04:54 tarihleri arasında, Venüs-Yengeç burcunda seyrini sürdürecek. Özel ilişkimizde ve ailevi konularda güven olgusu çok önemli. Yuvamızdaki huzur, çocuklarımızın geleceği, anne-babalık duyguları merkezde yer alıyor. Birlik ve beraberlik çok kıymetli. Saygı-sevgi ve güven üçlüsünün hem evlilikte hem aile içinde hem de hayatımızda yer almasına ihtiyacımız var. Gerekeni yapacağız. Geçmiş tecrübeler göz önüne alınarak geleceğinizi sağlam temeller üzerine inşa edeceksiniz. Venüs-Yengeç geçişinde bütün bunlar önemsenecek. 2 Temmuz tarihindeki Güneş Tutulması da bunun sağlanması anlamında önem taşıyordu.

8-14 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Koçlar, 8 Temmuz saat 02:14 - 19 Temmuz saat 10:06 Merkür-Aslan burcunda geriliyor. Aşk ilişkilerinde daha dikkatli bir incelemeye ihtiyaç var. Birden bire bağlanmak, hayatımızın merkezine bu ilişkiyi koymak yanlış olur. Karşımıza çıkan kişiyi iyi tanıyalım. Sözlerine, davranışlarına bakalım. İlişkimizde sorunlar varsa, bunların nedenleri üzerinde duralım. Sevgilisinden henüz ayrılmış olanlar bu tarihler arasında geri dönüş söz konusu olabilir. Çocuk sahibi olma veya çocuklarımızla ilgili konulardaki kararları bilinçli şekilde gözden geçirelim. Dürüstlük, doğruluk özellikle insan ilişkilerinde önemsenmeli. Kendimizi hatasız biri olarak görmeyelim. Varsa yanlışlarımız bunlarla yüzleşelim. Sorunlar var diye kaçmayalım. Bu dönemde el becerilerinize, sanatsal çalışmalarınıza, hobilerinize eğilebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT

-Merkür 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında önce Aslan burcunda ardından Yengeç burcunda gerileyecek. Yukarıdaki yorumunuzda Aslan burcundaki geri hareket ele alınmıştır.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 1 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.
-Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları iki ayrı burçtaki geri hareketin bitiş tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 8 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.

15-21 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Koçlar, 17 Temmuz saat 00:38 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması, Merkürün iki ayrı burçtaki geri hareketiyle örtüştüğü için ailemiz ve yuvamızla ilgili önemli meseleler tekrar gündeme otururken, iş hayatı ve sorumluluklar ağır basıyor. Tabii ki, ailemizin, yuvamızın ihtiyaçlarını ihmal etmeyeceğiz. Sorunlar varsa bunları görmezden gelemeyiz. Üzerinde düşüneceğiz. Bu Tutulmada birileri bizden olgun davranmamızı bekler, biz de en yakınlarımızdan koşulsuz sevgi bekleriz. Karşılık bulmayan istekler, kutuplaşmaya neden olur. Dengeyi sağlamak ise, bu Ay tutulmasının dersleri arasında yer alır. Dışarıda takdir edilmek için kendimizi hırpalarcasına çalışmak, başarılı olmak için kendimizi aşırı yormak ne kadar yanlışsa, aileye aşırı bağımlılık, sorunları görmezden gelmek veya problemden kaçmak da yanlış olacaktır. Oysaki bu Tutulma bizi büyümeye, hedef belirlemeye, sorumluluk almaya teşvik ederken bunu illa birileri takdir etsin diye yapma diyor. Önemli olan iç ve dış dünyamızda dengeyi sağlamak olmalı. Tabii ki ihtiyaçlarımızı karşılamak için çalışacağız. Fakat özel hayatımızı, ailemizi ihmal etmeyeceğiz. Bunu yaparsak, hem iş hem ailevi konularda zorlanırız, başarısız oluruz ve stres yükleniriz. Oğlak burcundaki bu Tutulma bir iş tercihinde bulunmanızı, ciddi anlamda hedef belirlemenizi, sorumluluk almanızı sağlayacak. Aile içinde iletişimin, sevginin, empatinin önemi büyük. Birileri onaylar veya onaylamaz, takdir eder veya etmez, önemli olan duygularımızı samimi şekilde paylaşmak ve bize düşen sorumlulukları bilinçli olarak üstlenmektir.

19 Temmuz saat 10:06 - 1 Ağustos saat 06:58 arasında Merkür Yengeç burcuna gerileyecek. Evimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde bir gözden geçirmede bulunacağız. Hassasiyet yoğun olabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailevi konularla ilgilenmek, bazı meseleleri tekrar gözden geçirmemizde fayda vardır. Aceleci kararlar vermiyoruz.

www.istanbulgercegi.com 2019'da burçlar bizleri nasıl etkileyecek okuyucuları ile paylaşacak.

TÜM BURÇLAR İÇİN ÖNEMLİ NOT

-Merkür 8 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında önce Aslan burcunda ardından Yengeç burcunda gerileyecek. Yukarıdaki yorumunuzda Yengeç burcundaki geri hareket ele alınmıştır.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi (gölgeli günlerin başlangıcı) 1 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.
-Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları iki ayrı burçtaki geri hareketin bitiş tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 8 Ağustos itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.

22-31 TEMMUZ HAFTASI

Sevgili Koçlar 23 Temmuz saat:05:50 - 23 Ağustos saat:13:02 tarihleri arasında kısa süreli flört ve aşk evinizde seyrini sürdürecek Güneş, size cesaret ve güven aşılayıcıdır. Yaratıcı özellikleriniz ön plandadır. Hakimiyeti elinizde tutmak, onaylanan taraf olmak istersiniz.  Beni kabul eden böyle etsin tarzında veya ben böyle istiyorum şeklinde duruşa sahipsinizdir. Sevgilinin peşinden koşmak veya aşk için eğilmek gibi bir durum yaşanmaz. Dikkat çekmek ve takdir edilmek, beğenilen kişi olmak sizin için çok önemlidir. Arzu ettiğiniz gibi ilgiyi göremediğinizde  şaşırırsınız. Çünkü dünyanın merkezinde siz yer alırsınız. Böyle hissedersiniz.

28 Temmuz saat 04:54 - 21 Ağustos saat 12:06 tarihleri arasında aşk evinizde Aslan burcunda seyrini sürdürecek Venüs, hayatın eğlenceli yönüyle buluşmanın, göz önünde olmanın, canlı ve hayat dolu bir şekilde ilişkide bulunmanın işaretçisidir. Bu süreçte lüks ve göz alıcı olana yönelme, güzel ve çekici görünme arzumuz bir hayli yoğundur. Karşı cins üzerinde etkili olmamızı sağlayan bu enerji kendimizi en güzel ve en olumlu yanlarımızla sergileme isteğimizin işaretçisidir. İlişkide, hem fiziksel hem erotizm ve hem de güçlü duruşuyla ilgi uyandıran kişilere yöneliriz. Sevgilimizin başkaları tarafından takdir görmesini, ilişkimizden olumlu bir şekilde söz edilmesini arzularız. Eğer partnerimiz bizi şımartırsa, hoşlandığımız şekilde davranırsa bir de gururumuzu okşarsa değmeyin keyfimize. Kolay kolay beğenmediğimiz, ancak arzu ettiğimiz biri olduğunda yılmadan peşinde koşacağımız bu sürecin sizler açısından hem aşk hem çocuk hem de cinsellik anlamında bir hayli etkili geçeceğini söyleyebiliriz. Şimdi gelelim önemli hatırlatmaya. Merkür, gölgeli günleriyle birlikte 8 Ağustos tarihine kadar geriliyor. Evimiz, ailemizle ilgili konular üzerinde bir gözden geçirmede bulunacağız. Hassasiyet yoğun olabilir. Yeni bir yere taşınmak, ailevi konularla ilgilenmek, bazı meseleleri tekrar gözden geçirmemizde fayda vardır. Aceleci kararlar vermiyoruz.

TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-13-14-18-19-23-24-27-28
Zayıf Enerjili Günler : 2-3-8-9-15-16-30
Aşkta En Şanslı Günler : 4-5
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

Yeniay : 22-23-24-25
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 8-9-10
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

AĞUSTOS AYLIK YORUMLARI

1-11 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Koçlar, 1 Ağustos saat 06:12 Aslan burcunda doğacak Yeniay, yetenek ve becerilerinizi ön plana çıkartan, dişi veya erkek olarak çekiciliğimizi yükselten olumlu bir etkidir. Aktivitelerde bulunabilir, spordan sanata kadar her alanda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Yaşamdan keyif almak isteğiniz artacak. Ancak aşkta ve parasal konularda hızlı karar vermemelisiniz. Her şey hoş gibi görünür gözünüze. Fakat bazı ufak tefek sürprizler canınızı sıkabilir. Sakin ve aklı başında olmak gerekiyor. Yeniayın özünde, egomuz aslında ön planda. Kendimizi merkezde görmek isteğimiz yoğun. Bir şeyler yapmak, keyiflenmek, üstümüzdeki yüklerden kurtulmak istiyoruz. Böyle olunca hayal kırıklığı, mecburiyetler, istemediğimiz bir şeylere zorlanmak hoşumuza gitmez. Uzak yerlere gitmek, özgür olmak, kendimizi güvende hissetmek isteriz. Deneyimlere açık oluruz. Yeni insanlarla tanışmak isteriz. İdeallerimize uygun seçimlerde bulunuruz. Kimi Koçlar yüksek eğitim kararı alırken, bir kısmı inandığı bir yolun takipçisi olur. Duygular ve isteklerin aynı potada birleştiği zamandır. 11 Ağustos tarihine kadar ailevi konular, yerleşim yerimizle ilgili değişimler üzerinde duracağız. Bizi olumlu yeniliklere iten arzular ile geçmişe bağlayan, alıştığımız düzene kilitleyen engeller arasında tercih yapacağız. Gönlümüz yeniye yer açmak olacak.

1 Ağustos saat 06:58 - 11 Ağustos saat 22:45 tarihleri arasında düz seyirle Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, yakın çevrenizde ilgili her türlü meselenin ev içinde görüşülmesini etkili kılıyor. Eğer kardeşlerinizle sorunlar varsa, bu süreçte aile çatısı altında bunları hassasiyetle ele alabilirsiniz. Zihnin, geçmişi, anıları, yaşananları anımsadığı bu süreçte  eskiyi hatırlarız. Yaşımız genç veya yaşlı olsun fark etmez, çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz gayet kıymetlidir. Bugüne dek yaşananları şöyle bir düşünürüz. Mutlu ve huzurlu muyuz? Geleceğimizle alakalı bir başlangıç veya bir bitiş niyetinde miyiz? Ailemizle olan temasımız ne durumda? Bunları, duygularımızın veya kırgınlıklarımızın esiri olmadan, kendimize dönük düşünmeden zihnimizi kontrol altında tutmayı başararak ele almalıyız.

11 Ağustos saat 22:45 - 29 Ağustos saat 10:48 tarihleri arasında tekrar Aslan burcunda ilerleyecek Merkür, yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Bu süreçte çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi lanse edebilirsiniz. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir.

12-18 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Koçlar, 15 Ağustos saat 15:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak Dolunayda, geçtiğimiz 1 Ağustos tarihindeki Yeniayda başlattığımız projelerin, girişimlerin sonuçlarını almak isteyeceğiz. Ürün, eser, çalışmalar deyim yerindeyse görücüye çıkıyor. Sunum, gösteri, organizasyon, buluşma, sergi ve benzeri aktivitelerde ilgi toplamak, beğenilmek isteriz. Dikkati çekmek bu Dolunayın özünde mevcut. Bireysel girişimler tabii ki önemli ama asıl önemli olan diğerleri ne düşünüyor veya birlikte neler yapılabilir? İlişkiler ağı, dostluk ve grup etkinlikleri sizin kendinizi tanıtmanız kadar başkalarının da sizin hakkınızda düşüncelerini öğrenmek için fırsat olacaktır. Bir dostunuza destek sunabilirsiniz. Size ihtiyacı olan kişilere gereken yardımcı olabilirsiniz. Bunları gönülden yapmak çok önemli. Sadece beğenilmek, ne kadar özel biri olduğunuzu fark etsinler diye yapıyorsanız, insanlar buna pek sıcak bakmazlar. Ben bu Dolunayı Koçlar açısından olumlu buluyorum. Karşı cinsi etkileme, dostlukları geliştirme, kazanç elde etme ve tanınma yönünde şansınız yüksek. Belki biraz mesafeli duruşunuz olabilir. Bu kendinizi özel ve önemli hissetmenizden kaynaklanacak. Bu Dolunayda özel ilişki-sosyal yaşam, kendi arzularınız-başkalarının talepleri arasındaki dengeyi sağlıklı kurabilirseniz hakikaten çok sevilirsiniz, desteklenirsiniz, adınızdan sıkça söz ettirirsiniz.

18 Ağustos saat 08:18 - 4 Ekim saat 07:22 tarihleri arasında Mars-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Böylece çalışma hayatınız, sağlığınızla ilgili konular üzerinde daha fazla duracaksınız. Bu geçiş, hedefe varmak ve onu elde etmek gücümüzdür. Her bir ayrıntı gözden geçirilir. Olur ve olmazlar, gerekli ve gereksizler tartılır. Bu nedenle yavaşlarız. Her şeye çabucak atlamayız. İnceleriz, bekleriz ve kendimiz adına değil, başkalarına hizmet etmeyi öncelik sayarız. Bu dönemde, planlama-düzenleme-verimli hale getirme anlamında gayet olumludur. Mars-Başak burcunda seyrini sürdürürken yönetici güç Merkür, 14 Eylül tarihine kadar günlük yaşantınızda sorunlara çözüm bulmanız, plan ve projelerinizi uygulamanız kolaylaşacak. İyi analiz yapacaksınız. Yaptığınız işten verim elde edeceksiniz. Sağlığınıza özen göstereceksiniz. Zamanı çok iyi kullanırsınız.

19-25 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Koçlar 21 Ağustos saat 12:06 - 14 Eylül saat 16:43 tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişte, birlikte çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, günlük hayatımızın bizi tatmin edici olup olmadığı, işimizden kazandığımız paranın bizim üzerimizdeki tesiri ve partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişinin özü gibi konular önem taşıyacak. Bunlar üzerinde detaylı bir analizde bulunacağız. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçemizi gözden geçirmek gereklidir. Yapılacak işe göre, hakkımız olan bedeli almak isteyeceğiz.

23 Ağustos saat:13:02 - 23 Eylül saat:10:50 arasında Güneş-Başak burcunda ilerleyecek. Bu süreç her yıl olduğu gibi, iş hayatınız başta olmak üzere sağlığınızla ilgili konular üzerinde odaklanmak ve düzenlemelerde bulunmak anlamı taşır. Birçok pürüz ayıklanır, aksaklıklar ortadan kaldırılarak işlerlik kazanılır, verimlilik esas alınır. Kendiniz için gerekli veya gereksiz olanların  tespiti yönünde önemlidir. Bu süreçte iş veya aşk hayatınızla ilgili konularda akılcı bir şekilde düşünmeli, iyi niyet ve fedakarlığın ölçüsü iyi ayarlanmalıdır. Çocuklarınız veya yakın çevrenizle ilişkiler, eğitim hayatınızla ilgili konuların da titizlikle ele alınacağı bir dönemdir.

26-31 AĞUSTOS HAFTASI

Sevgili Koçlar 29 Ağustos saat 10:48 - 14 Eylül saat 10:14 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Bütünden ziyade detaylara önem verilerek işlerimizi organize etmeliyiz. Gözden kaçmış ufak bir detay dahi sorun çıkartabilir. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi pratik şekilde yapmak önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz.

30 Ağustos saat 13:38 Başak burcunda doğacak Yeniay, verimli çalışmak, para kazanmak ve ihtiyaçlarımızı karşılamak amaçlı yapılacak düzenleme ve alınacak kararların işaretçisidir. Sizi tatmin etmeyen iş veya uğraşılara son verebilir, yeni trendleri, gelişmeleri takip edebilirsiniz. Belki yorulacak, daha fazla çalışacaksınız. Ancak memnun edici kazançlar elde edebilirsiniz. Alıştığınız düzenden sizi farklı bir yöne çağıran bu sese kulak vermek, anlamak gerekiyor. Görüşmeler, toplantı ve analizlerde bulunmak için uygun zamandayız. Ayrıca beden ve ruh sağlığımız için egzersiz yapabilir veya diyete başlayabiliriz. Bu Yeniayda, nasıl para kazanıyoruz ve nasıl değerlendiriyoruz bu sorulara cevap arayacağız. Belki çok fazla açılıyoruz. Gücümüzü aşan işlere kalkışıyoruz. Kendimizi gerçekçi bakacağız. Kimi Koçlar iş değiştirebilir. Olanakları daha iyi olan bir işe başlayabilirler. Bu dönemde birçok meseleyi doğru ve yanlışlarıyla gözden geçireceğiz. Çok fazla mücadele ediyor, hakkımızı almıyorsak buna dur diyeceğiz. Aklınıza materyalist bir yaklaşım gelmesin. Sadece değerlerimiz farklılaştı. Yaşanılan tecrübeleri unutmadık. Şimdi daha dikkatliyiz o kadar. Bir şeyler değişiyor, zaman geçiyor ve hayat devam ediyor. Bizim de şartlara göre bir yön belirlememiz gerekiyor.

AĞUSTOS Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-15-19-20-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 1-28-29
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

Yeniay : 18-19-20-21
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 4-5-6
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

EYLÜL AYLIK YORUMLARI

1-8 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Koçlar, geçtiğimiz 30 Ağustos tarihindeki Yeniayda titiz ve oldukça dikkatli bir şekilde işlerimize odaklanmıştık. Günlük hayatımızı düzenli, sağlıklı, verimli hale getirmek için kararlar almıştık. Bu hafta bütün bunları ne kadar başardığımızı, nelerin eksik kaldığını, yapılması gerekenlere bakacağız. Özgürce kendimizi ifade etmek isterken, kısıtlanmaktan, bir şeylere mecbur kalmaktan hoşlanmayacağız. Sıradan işler yerine kendimizi mutlu ve keyiflendirici olan etkinliklere yöneleceğiz. Mevcut iş ve hayatımızın zorunlulukları bizi rahatsız edecek. Kafamızı boşaltmaktan yanayız. İşlere biraz ara verip tatile çıkmayı, kendimizi yenilemek, canlandırmak isteriz. Ancak yapılması gerekenler var ve biz bunlarla ilgilenmeliyiz.

9-15 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Koçlar, 14 Eylül saat 07:33 Balık burcunda oluşacak Dolunayın ilk etkili görünümü, iş hayatında veya dış dünyada başarılı olma, güçlenme arzumuzdur. Sorumlulukların farkında olmak gerekir. Ancak bir yanımız duyarlıdır, kırılmak, üzülmek istemez. Kolay değildir çünkü dışarıdaki mücadele. Bu nedenle iyi ki varsın denilmesi cesaretimizi yükseltir, güven kazandırır. Balık burcunda oluşan Dolunay, insanın iç dünyasına açılan bir kapıdır. Herkesin bilemeyeceği bir dünyadır bu. Ancak hayat devam ettiğine göre, bizim bu Dolunayda kendimize üzülmek, sorunlardan kaçmak, hayalci davranmak, birileri veya bir şeylere bağımlılık göstermek yerine, mevcut koşulları göz önüne alarak, psikolojik ve bedensel açıdan bizi zorlayan durumları, iyi analiz etmek, ideallerimiz için çaba sarf etmektir. Dolunay bu anlamda bizi destekleyecek özelliktedir. Merkür ve Venüs bugün Terazi burcunda seyirlerine başlıyor. Böylece ilişkimizde karşılıklı uyum ve paylaşım öne çıkıyor. Eşimiz veya sevgilimizin yaklaşım tarzı, tarafsız bakış açısı bizi mutlu edebilir, rahatlatabilir. Ancak bizim de bu ilişkiyi gerçekçi şekilde gözen geçirmemiz lazım. Eğer üstümüze düşenler varsa, bunları es geçemeyiz. Nasılsa halledilir diyemeyiz. Evlilik kararı sorumluluk ister. Bir ilişkiyi ayakta tutan etkenler sadece bir tarafın fedakarlığı ile yürümez. Duygularımızdan ne kadar eminiz, bu ilişki bizim için ne kadar doğru, biz bu ilişki için uygun bir kişi miyiz? Bunları iyice düşünmek gerekiyor. Görünen şu ki, iki hafta sonraki Yeniay, ilişki konularında olumlu gelişmelerin işaretçisi olacaktır. İş hayatında Jüpiter-Yay desteğiyle yeni yollar, keşifler, yeni bir sayfa açmak mümkündür. Gördüğünüzü gibi olumsuz değil bilakis destekleyici bir Dolunay yaşayacağız.

14 Eylül saat 10:14 - 3 Ekim saat 11:14 tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkinizle ilgili konularda partnerinizin de fikirlerini almak yararlı olur. Ortaklaşa düşünme zamanı da diyebiliriz. Kararlar alınabilir ve sorunlar varsa bunlar birlikte çözüme kavuşturulur. Eğer partnerimizle yeni tanışmışsak, en önemli konu birbirinizi tanımanız ve özellikle fikirlerinizi net ve açık bir şekilde iletmenizdir. Hakça adilce barış içinde konuşmakta yarar var. Arzularımızı ortaklaşa bir birlik içerisinde ifade etmeye çalışmamız doğru olacaktır. İlişkisi olmayanlar için de aynı şeyleri söylerim. Bu geçişte, karşı cins veya diğer insanların görüş, fikirlerini duymayı, almayı seversiniz. Benim dışımdakiler nasıl düşünüyor, onlarla nasıl bağlantı kurabilirim diye düşünürsünüz. Buna uyum arzusu diyorum. Bu süreci yöneten Venüs de aynı günde Terazi burcunda ilerleyerek size ilişkilerde şans veriyor.

14 Eylül saat 16:43 - 8 Ekim saat 20:06 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkiler anlamında önemli bir geçiştir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.

16-22 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Koçlar 18 Eylül - 22 Mart 2020 tarihlerinde Oğlak burcunda düz seyirle ilerleyecek Satürn, amaca yönelik şekilde ilerlemek, sorumluluk almak, disiplinli çalışmak, koşullar çerçevesinde hareket etmek, yavaş fakat sağlam ilerlemek, bazen karamsarlık ancak çoğunlukla olgun yaklaşımlarda bulunmak dönemin insana kattığı değerler ve derslerdir. Sizler bu süreçte bazen başarısız olmaktan çekinecek, statüyü önemseyecek, temkinli davranacak, mesafeli olacak, fakat prestij sahibi olmanın gücünü, ayrıcalığını yaşayacaksınız. O işten ayrılıp, bu işe girip çıkmak yerine, sebat etmeyi, dayanmayı ve işi en iyi şekilde öğrenmeyi, rakiplerinizi geçmek için eksiklerinizi tamamlamayı kabul edecek kıvama geleceksiniz. Bir koç için zorlayıcı yanları olsa da, emek ve alın terinizin kıymetini bilecek, kazandığınız unvan, ulaştığınız zirve ve elde ettiğiniz saygının bizzat yaratıcısı olduğunuz için, kendinizle gurur duyacaksınız.

23-30 EYLÜL HAFTASI

Sevgili Koçlar, 23 Eylül saat:10:50 - 23 Ekim saat:20:20 tarihleri arasında Güneş-Terazi burcu sürecince eşlerin birbirinin istek ve arzularına kulak vermeleri gerekir. Bir bütünün iki benzersiz parçası olduğumuzu düşünelim. İlişkisi olmayanlar bu dönemde karşınıza kibar, kendisiyle barışık bir kişinin çıkması mümkündür. Bu kişi sizden farklı düşünen biri olsa da, zarif ve çekici birisidir. Boşanmayı düşünenler eğer isterseniz birlikte problemleri çözebilirsiniz. Yeni ilişkiye başlayanlar, birbirinizi tanıyın, gözlemleyin.

28 Eylül saat 21:27 Terazi burcunda oluşacak Yeniayın ilk görünümü önümüzdeki birkaç gün boyunca, düzenleme, organize etme ve uygulamaların yoğunluğunu gösteriyor. Titizleniriz. Her şeyin yerli yerinde olmasını isteriz. Mükemmel olması için çabalarız. Bu işler vaktimizi alsal da, bitecek oluşu rahatlatır. Bu Yeniay, ilişkide denge, uyum ve paylaşımın önemini vurguluyor. Biz de buna uygun hareket etmek isteriz. Ancak bu Yeniayın yöneticisi Venüs, 8 Ekim tarihinde Akrep burcuna geçecek. Bu durum, denge ve paylaşımı zorlaştırıcıdır. Bazen bir taraf ilişkiyi ayakta tutmak için baskı uygulayabilir. Özellikle problemli ilişkilerde ortayı bulmak, anlaşmak için iki kişinin de buna istekli olması gerekir. Yeniaylar karar verme süreci olduğu için, önümüzdeki iki haftalık süreçte, ilişkinizi gerçekçi şekilde gözden geçiriniz. Sizi birbirinize bağlayan duygular ve temeliniz güçlü ise anlaşmak kolay olur. Bu Yeniay, tutkulu ve derinliği olan bir ilişkiyi başlatabilir. Bekar Koçlar, hem bir arada olmanın güzelliğini yaşarlar hem de cinsel anlamda zevkin doruklarına çıkarlar. Bu Yeniayda, ilişkilerde uzlaşmaya hazırız. Evet birey olarak kendimizi ve isteklerimizi önemseyeceğiz. Fakat gerektiğinde bütünleşmenin yararlarını göz ardı etmeyeceğiz.

EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-16-20-21-25
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-22-23-29
Aşkta En Şanslı Günler : 25
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19

Yeniay : 15-16-17
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 1-2-3-28-29-30
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

EKİM AYLIK YORUMLARI

1-6 EKİM HAFTASI

Sevgili Koçlar 3 Ekim saat 11:14 - 31 Ekim saat 18:41 tarihleri arasında, Merkür Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Kredi başvuruları veya  yatırımlar, mali hesaplar, beklenen destekler, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızla finansal ilişkinizden, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgelere kadar geniş bir alanda odaklanacağız ve yine dikkatlice gözden geçireceğiz. Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, ilişkimiz ve iş ortaklıklarımızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı memnun mu diye duruma bakacağız. Tabii ki, çıkarlarımızı gözettiğimiz için susabiliriz. Ancak sorunlar varsa bunların da ele alınması ve yüzleşmede bulunulması gerekir.  Birbirinizden farklı yönleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız olabilir. Fakat bütün bu farklılıklar eğer dengeli ve sağlıklı ve ortaklaşa hareket etmenin önüne geçiyorsa tabii ki problem yaratır. Birbiriniz üzerinde maddi-manevi-cinsel-finansal anlamda baskı uygulamanıza neden olabilir. Merkür 31 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek. Yorumunuzda dikkat edilecek hususlar o tarihlerde tekrar üzerinde duracağımız noktalar olacak. Onun için lütfen bir daha gözden geçiriniz.

4 Ekim saat 07:22 - 19 Kasım saat 10:40 tarihleri arasında Mars-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkisinde sorun yaşayan çiftlerin dayanışma içinde olmaları gerekiyor. Bir elin nesi, iki elin sesi var sözüne uygun şekilde hareket ederseniz bu süreçten güçlenmiş bir şekilde çıkarsınız. İlişkisi henüz başlamış çiftler açısından duruma bakarsak, bu dönemde birbirinizin hedeflerini, farklılıklarını, ilişkiye bakış açınızı çok iyi tahlil ediniz. Venüs de Terazi burcunda ilerlediği için, paylaşım, tarafsız bir bakış ve uzlaşıya açık olmanın buna göre ayarlamalarda bulunmanın göstergesidir. Mars-Terazi burcunun yöneticisi Venüs, 1 Kasım itibariyle Yay burcunda ilerleyecek. Her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak mümkündür.

7-13 EKİM HAFTASI

Sevgili Koçlar 8 Ekim saat 20:06 - 1 Kasım saat 23:24 arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç çıkarlarımız öne aldığımız, biraz da hırslandığımız, ilişkimizde kontrolü elimizde tutmak yanlısı olduğumuz zamandır. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Hatta ayrılmak istemeyen Koçların, partnerlerini elde tutabilmek için başvurdukları bir etkileme aracı gibidir. Mali konularda da, çıkarlarımızı gözetiriz. Buna uygun ilişkilerde bulunuruz. Boşanma davalarında, miras taksiminde, eğer bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız yanına bırakmazsınız. Venüs sürecinde, durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Aranızda menfaat çatışmaları oluşmasın. Sorumluluklarınızın arttığını bilerek sıkı çalışınız. Miras, hisseli paraların ve ortaklıkta kazanç gibi konuların da bu süreçte dürüst bir şekilde düzenlenmesinde yarar var. Venüs-Akrep burcu seyrini yöneten Mars, 4 Ekim tarihinden bu yana Terazi burcunda ilerliyor. İlişkisinde sorun yaşayan çiftlerin dayanışma içinde olmaları gerekiyor. Bir elin nesi, iki elin sesi var sözüne uygun şekilde hareket ederseniz bu süreçten güçlenmiş bir şekilde çıkarsınız.

14-20 EKİM HAFTASI

Sevgili Koçlar, 14 Ekim saat 00:08 itibariyle Koç burcunda oluşacak Dolunay, ilişkide duygudaşlığı bir yana bırakıp, kendi istek ve arzularımıza yönelmemizin birebir işaretçisidir. Ancak Dolunayın yöneticisi Mars-Terazi burcunda ilerlerken, eğer arada güçlü bir bağ varsa öyle pek kendimize dönük olmayız. Bu bizi zorlar mı? Eh biraz. Burada önemli olan almak-vermek dengesinin ilişkideki önemidir. Hayatla iş veya sorumluluk yönünde mücadele ederken, dış etkenler tarafından bu denli baskı altındayken, insan ister istemez bunalıyor. Doğaldır ki, kendini korumak, kollamak ve ben de varım demek istiyor. Bu durumda eğer partner anlayışlı, sevgi dolu, tarafsız bakış açısıyla durumunuzu, mücadelenizi, sorumluluklarınızı paylaşan, anlayan biriyse, tabii ki bu kendinize dönük tavırlarınız sorun çıkartmaz. Tam tersi duruma bakarsak, orada iş değişir. İlişkide sorunlar varsa, bir türlü düzelmiyorsa, bir de hayat üstünüze geliyorsa, bu Dolunayda hiç kimse kusura bakmasın ama kimseyi düşünecek haliniz yok. Siz, kendi istekleriniz peşinden gitmek niyetindesiniz. Tabii ki partnerinize, diğer insanlara saygılısınız ama size anlayış gösterilmiyorsa, herkes kendi yoluna dersiniz. Dolunayın görünümleri biraz önce belirttiğim gibi iş ve sorumluluklar yönünde sizi zorlayacak. Bir dönüşüm, değişime ihtiyaç duyacaksınız. Bu değişimde sizi destekleyen, işbirliğinde bulunan, çözüm bulan kişiler de başınızın tacı olacak.

21-31 EKİM HAFTASI

Sevgili Koçlar 23 Ekim saat:20:20 - 22 Kasım saat:17:59 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş süresince isteklerinizi elde etmek amaçlı bağlantılar kurarız. Bunlar cinsel, finansal veya farklı tarzda olabilir. Çıkar ilişkisine de dayanabilir. Bu gayet doğal sayılmalıdır. Çünkü arzularımız bir hayli güçlüdür. Büyümek, ilerlemek için çıkarlarımızı göz önüne alarak, şartlara göre strateji belirleyerek ilerlemek gerekiyor. Güneş-Akrep burcu seyrinde her şeyin altı didiklenir, sorgulanır. Çünkü hayat ya siyahtır ya beyazdır. Ortası yoktur.

28 Ekim saat 06:39 Akrep burcunda doğacak Yeniay, başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemini tekrar gözden geçireceğimiz bir süreci işaret ediyor. Mali sıkışıklık veya farklı bir nedenle zorlanıyorsak, bunu aşalım diye yeni bir karar vermek daha büyük bir krize yol açabilir. Borç kapatayım diye kredi çekmek gibi. İlişkide sorunlar varsa, bunların nedenleri üzerinde düşünmek doğru bir yol olur. Fakat ayrılmak, didişmek, problem davetiye çıkartır. Zaten bu Yeniay ister istemez bir çözüm yolu aramamızı sağlayacak. Bir şekilde anlaşmak, uzlaşmak gereği duyacağız. Bu özellikle ilişkilerde öne çıkacak. Evet sıkıntılar var ama birbirimize ihtiyacımız da var diyerek mevcut sorunları aşmak isteyeceğiz. Sıkıntılarımızı paylaşacağız. Empatide bulunacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi korumak ve kollamak isteyeceğiz. Her şeyi kontrol edeyim, benim dediğim gibi olsun, her taşın altına elimi sokayım demeyeceğiz. Evlilik, iş ortaklığı, ailevi konularda başkalarıyla düşüncelerimi paylaşarak, ortaklaşa bir çözüm bulur muyuz diye bakacağız. Kısaca bir şans daha hem kendimize hem başkalarına vereceğiz. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmeyeceğiz.

31 Ekim saat 18:41 - 20 Kasım saat 22:11 tarihleri arasında Akrep burcunda gerileyecek Merkür, iş veya özel anlamdaki finansal hesaplarınızı kontrol ediniz. Kardeşleriniz, çocuklarınız veya yakınlarınızla ilgili mali konuları, bir malın paylaşımını, işletimini, bir mülkün devredilmesi gibi durumları da gözden geçiriniz. Genel olarak Akrep burcundaki gerileme süreçlerinde size birilerinin finansal anlamda desteği olmaz. Bu yüzden de, kredi çekmek, miras konularında sonuç almak, birilerinden finansal yardım istemek mümkün değildir.  Bir ortaklığı bitirmek, başka bir ortakla yola devam etmek, kurulmuş bir mali anlaşmayı iptal etmek doğru olmaz. Beklemede kalınmalıdır. Paranızı başkasının işletmesine izin vermek,  bir mülkü satmak, devretmek, bir iş kurmak gibi planlarınızı beklemeye alınız. Ayrıca çalışma hayatınız nedeniyle yaşanan finansal sıkıntı, kriz veya problemlerinizi bu süreçte gözden geçiriniz. Tüm burçlar için önemli Not: Bu süreci yöneten güç Mars, 19 Kasım tarihinde Akrep burcuna geçiş yaparak, yukarıda yorumunuzda söz edilen sıkıntı, gecikme ve sorunların üstesinden gelinmesini sağlayacaktır.

EKİM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-12-13-17-18-22-23-30-31
Zayıf Enerjili Günler : 5-6-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 22-23
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

Yeniay : 12-13-14
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 25-26-27
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

KASIM AYLIK YORUMLARI

1-10 KASIM ARASI

Sevgili Koçlar 1 Kasım saat 23:24 - 26 Kasım saat 03:28 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yay burcu seyri aşk hayatı, iş, eğitim, ticari konular anlamında etkili olup, yenilikler, yeni aşklar, güzel ortamlar, insanlarla tanışmak, pozitif düşünme yönünde sizi destekliyor. Aşk kapıyı çalabilir. Venüs-Yay burcu geçişi genel açıdan bakıldığında insanın özgürce ilişkiler yaşamak, her görüşten insanı kucaklamak, gönlünün kapılarını açmak, pozitif yönde anlaşmak, samimiyeti her daim öne almak şeklinde özetlenebilir. Yaşam sevincinizin bir hayli yükseldiği bu süreçte ayrıntıların üzerinde pek durulmaz. Bütüne ve bütünün hissettirdiği coşkuya, hevese, keyiflere önem verilir. Ancak bir hatırlatmada bulunayım. Merkür geriliyor. Bir ortaklığı bitirmek, başka bir ortakla yola devam etmek, kurulmuş bir mali anlaşmayı iptal etmek doğru olmaz. Beklemede kalınmalıdır. Paranızı başkasının işletmesine izin vermek,  bir mülkü satmak, devretmek, bir iş kurmak gibi planlarınızı beklemeye alınız.

11-17 KASIM HAFTASI

Sevgili Koçlar 12 Kasım saat 16:34 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Dolunay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için eş-sevgili veya diğerlerinin hayatımızdaki yeri ve önemini sorguluyoruz. Çünkü kendimizi güvende hissetmeye ihtiyacımız var. Ancak insanın güven duygusu sadece başkalarına mı bağlıdır? Oysaki Dolunayın görünümleri sizin kendi yaratıcı gücünüzü keşfetmeniz, sağlıklı bir ruhsal-bedensel yaşam sürmek için, kendinizde var olan güzellikleri ortaya çıkarmanız için destekleyicidir. Ondan sonra başkalarıyla verimli bir ilişki yaşarız. Merkür, gölgeli günleriyle birlikte 27 Kasım tarihine kadar önemlidir. Kredi, miras, ortaklaşa paylaşımlar, yatırım, borç-alacak konularına odaklanmamız, kafamızda netleştirmemiz gerekiyor. Sonuç alma vakti değil, ancak yeniden düşünmek, irdelemek ve değerlendirmek zamanıdır. Vergi, sigorta, eşin mali durumu, bu tarihe kadar önemini yine koruyor. Dolunayın yöneticisi Venüs-Yay burcunda ilerliyor ve Mars Jüpiter ile olumlu bir görünüm yapıyor. Anlıyoruz ki, Dolunay ve geri hareketi her ne kadar sizi düşündürse de, bir fırsatla karşılaşmanız, birilerinden destek görmeniz, bir sorunu kısa bir zaman içinde halletmeniz mümkündür. Dolunayın diğer görünümleri de buna destek veriyor. İş hayatınızda, finansal konularda yaşanacak değişim ve dönüşümler iki hafta içinde arzu ettiğiniz şekilde gelişiyor.

18-24 KASIM HAFTASI

Sevgili Koçlar, 19 Kasım saat 10:40-3 Ocak 2020 saat 12:37 tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Mars süresince, ister iş ortaklığı, ister özel ilişkiniz ve parasal konularda tutkularınız bir hayli yükseliyor. Çıkarlarınızı koruyabilir, kollayabilir, kazanımlarınızı doğru zaman ve doğru şekilde yönlendirebilir hem de insanlar üzerinde etkili olursunuz. Bu dönemde başkalarıyla ilişkinizi sorgularsınız. Onların hayatınızdaki önemi, paylaşım yönünde tatmin olup olmadığınız sizin için önemlidir. Planları yürürlüğe koyabilirsiniz. Bu dönemde aşırı hırs, sadece elde etmek adına, birilerini saf dışı bırakmak etik olmaz. Tabii ki isteklerinizi elde edebilirsiniz. Ancak paylaşıma ve birlik-bütünlüğe yönelik hareket etmek çok daha olumludur.

20 Kasım saat 22:11 - 9 Aralık saat 12:41 tarihleri arasında, Merkür Akrep burcunda düz ilerleyecek. Kredi başvuruları veya yatırımlar, mali hesaplar, beklenen destekler, hisseli paralar, eş ve iş ortağınızla finansal ilişkinizden, yükümlü olduğumuz ve altına imza attığımız belgelere kadar geniş bir alanda odaklanacağız ve yine dikkatlice gözden geçireceğiz. Birlik ve bütünlük içinde hareket ediyor muyuz, ilişkimiz ve iş ortaklıklarımızda ne gibi sorunlar var ve her iki taraf da bir arada olmaktan dolayı memnun mu diye duruma bakacağız. Tabii ki, çıkarlarımızı gözettiğimiz için susabiliriz. Ancak sorunlar varsa bunların da ele alınması ve yüzleşmede bulunulması gerekir.  Birbirinizden farklı yönleriniz, düşünceleriniz, hayata bakış açınız olabilir. Fakat bütün bu farklılıklar eğer dengeli ve sağlıklı ve ortaklaşa hareket etmenin önüne geçiyorsa tabii ki problem yaratır. Birbiriniz üzerinde maddi-manevi-cinsel-finansal anlamda baskı uygulamanıza neden olabilir. Tüm burçlar için not: Merkür geri hareketi bugün sona eriyor. Böylece 31 Ekim-20 Kasım tarihinde ele alınan, gözden geçirilen işler bir hafta içinde yürürlüğe konur ve kararlar uygulanır.

22 Kasım saat:17:59 - 22 Aralık saat:07:19 tarihleri arasında etkili Güneş-Yay burcu geçişi, kişinin önce kendisini  ve sonrasında  yaşadığı dünyayı keşfetmeye, idrak etmeye çalışması anlamındadır. Türlü badirelerden geçmiş ve artık neyin ne olduğunu az çok bilen bireyin gelişim yolunda bilgi ve deneyim kazanma zamanıdır. Yaşınız kaç olursa olsun, Güneş Yay burcunda ilerlediğinde bizzat yerinde görerek, öğrenerek, bilgilenmeyi seçersiniz. Dünyaya bakış açınızdan tutun da hayatın anlamına kadar her şeyi kavramaya çalışırsınız. Hedefi olan insan daima araştırır, soruşturur ve gerçek bilgiye ulaşmak için çabalar. Öylesine yaşamaz, öylesine adım atmaz. Tedbirli davranmayı, neyin üzerinde yürüdüğünü bilmelidir.

25-30 KASIM HAFTASI

Sevgili Koçlar 26 Kasım saat 03:28 - 20 Aralık saat 09:41 tarihleri arasında Venüs-Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkinizin toplum içindeki yeri, konumu, ciddiyeti, taşıdığı misyonu değerlendirmeniz ve sorumluluklarınız konusunda daha ciddi hareket etmeniz şarttır. İşveren veya iş yaptığımız kişilerle olan ilişkinize dikkat ederek dönemi geçirmekte yarar var. İş başvurularında giyiminizden konuşmanıza kadar duruşunuzla güven uyandırmayı unutmayınız. Dürüst olmak, net bir tavır koymak, isteklerinizi ve yeteneklerinizi öne sürmek yararlıdır. Kazanç konularında da etkili olacak Venüs-Oğlak geçişi, bütçenizin sınırları çerçevesinde hareket etmenin, sorumluluklarınızın farkında olarak parayı idareli kullanmanın önemini göstermektedir. Bu süreçte, zorlukların üstesinden gelmenin yolu, kendinize güvenmektir.

26 Kasım saat 18:06 itibariyle Yay burcunda doğacak Yeniay, bir yanıyla ciddiyeti, sorumlulukları vurgularken, diğer yanıyla iyimser düşünmemizi, yeniliklere heveslenmemizi sağlıyor. İş ilişkilerinde ve özel hayatımızda güvenilir ve uzun vadeli olana yönelmek gerekiyor. Bir ilişki ortaklaşa bir yaşamı sürdürmekse, o zaman tarafların sorumluluk alması gerekir. İş hayatında geleceğe dönük düşünmek, kararlı ve hedeflerimiz konusunda kendimize güvenmemiz lazım. İnanmak ve çabalamak için bu Yeniay bize destek veriyor. Tabii ki bir Koç aktiftir ve takılıp kalmak istemez. Fakat biz iş ve ilişkilerimizde durup bir resme bakmamız yerinde olur. Böylece doğru adımlar atarız. Yaşça büyük kişilerle ilişkimiz bu Yeniayda önemli hale geliyor. Kaldı ki, yakında Jüpiter-Oğlak burcunda ilerleyecek ve bu kişilerden destek göreceğiz. Bu Yeniay, içimizdeki saklı duran özgür yanlarımızı açığa çıkartıcı bir niteliği var. Tecrübelerinden ders almış Koçlar, şimdi kendileri için neyin gerekli olduğunu biliyorlar. Bu anlamda özgüven aşılayıcı bir Yeniay önümüzde duruyor. Eğitimde akademik yükseliş, ticarette yeni trendler gözdemiz olacak. Yeni yerler görmek, tanımak, keşfetmek isteği artacak. Bunlar iş hayatında, ilişkilerde olumlu gelişmeleri işaret ediyor. Bilmek istiyoruz, görmek, yaşamak ve bunları mesleki anlamda hayatımızda inşa etmek. Çok gezen mi bilir, çok okuyan mı sözü hayat buluyor dersem abartmamış olurum. Finansal konularda bu Yeniay başkalarıyla çıkar ortaklıkları kurmada size destektir. Kredi, miras, hukuksal işler olumlu sonuçlanır.

KASIM Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-18-19-27
Zayıf Enerjili Günler : 1-2-16-17-22-23-29-30
Aşkta En Şanslı Günler : 18-19
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

Yeniay : 8-9-10-11
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 22-23-24
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

ARALIK AYLIK YORUMLARI

1-8 ARALIK ARASI

Sevgili Koçlar, 2 Aralık 2019-19 Aralık 2020 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Jüpiter, zorlukları bir atlama taşı gibi görüp zirveye ulaşmak isteyenler için bir lütuf, destek bir kuvvet, şans anlamına geliyor. Bazen şans kimileri için, hiçbir şey yapmadan altın tepsiyle önünüze gelen bir fırsattır. Jüpiter-Oğlak geçişinde böyle bir şans size sunulur ancak sizin de yapacaklarınız vardır. Sözgelimi beceri elde etmek, yeteneklerinizi değerlendirmek, kurallara ve şartlara göre sabırlı disiplinli olmak gerekir. İşte böyle düşünenlere Jüpiter gelir, destek verir, fırsatlar getirir, olanaklar sunar. Bu döneme denk gelen üniversite öğrencileri için Jüpiterin anlamı, seçecekleri işe göre bir branş tercihidir. Doktor olmak isteyenin tıbbı tercih etmesi v.b. Yüksekokulu bitirenler için devlet sektöründe çalışmak anlamına gelir. Uzak yolculuklar evinizin yöneticisi olan Jüpiter, Oğlak burcu seyrinde iş seyahatlerinin göstergesidir. Tez hazırlamaktır, bir projeyi yürürlüğe koymak ve bununla terfi etmektir. Yazgımız ne ise ona göre bir yol tercih edilecek bir seyirdir. Geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi için hedef belirleme vaktidir. Bir işi öğrenmek, hız kazanmak şimdi mümkündür. Bu dönem beklenen bir terfi, yükseliş ve kariyerde üst noktaya çıkmaktır. Emek sarf edenlerin emeklerinin hakkını aldıkları bir süreçtir. İşinizde ustalıktır, yöneticiliktir, bilgeliktir. İş girişimi ve işinizle ilgili düzenlemeler için uygun zamandır. Azimdir, kararlılıktır. Ailenin güçlenmesi, toplumda saygınlık kazanmak adına faydalı bir zaman dilimidir. Tabii ki sorumluluk yükleyecek ancak bunların tümü gelişim ve büyüme fırsatlarıdır. Siz de bunu hissedecek ve ona göre kendinizi geliştirecek bu şansı olumlu yönde değerlendirmelisiniz.

9-15 ARALIK HAFTASI

Sevgili Koçlar 9 Aralık saat 12:41 - 29 Aralık saat 07:55 tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Bu bir keşif sürecidir. Gayet olumlu buluyorum. Bir yandan yeniliklere hevesliyiz diğer yandan uygulayacağız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşacağız. Değişimler hayatımızda faydalı şekilde gelişecek. Medya, yayıncılık konularında ihtisas görebilir, içinde yer alabiliriz. Daha çok okuyacağız, fikir sahibi olacağız ve ufkumuz genişleyecek. Eğitimden ticaret hayatına kadar geniş bir alanda hızlanma görülecek. Yolculuklar, yeni yerler görmek, tanışmak, konuşmak, iletişimde bulunmak bizi mutlu edecektir. Merkür-Yay burcu geçişinin dikkat edilmesi gereken yönleri vardır. Çabuk karar verilir hemen uygulanmak istenir. Ben, dikkatli bir gözlemde bulunmanızı doğru bilgiye ulaşmak için araştırmanızı emin olmadan hayati kararlar vermemenizi tavsiye ediyorum. Bu geçişi yöneten Jüpiter 2 Aralık tarihinden bu yana Oğlak burcunda ilerliyor. Geleceğin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi için hedef belirleme vaktidir. Bir işi öğrenmek, hız kazanmak şimdi mümkündür.

12 Aralık saat 08:12 İkizler burcunda oluşacak Dolunay, bildiklerimizin doğruluğundan tam emin olmadan kimseye inanmamak gerektiğini gösteriyor. Aslı astarı var mı diye bir bakalım. Gelen haberlere, konuştuğumuz insanlara ve bize söylenenlere kulak kabartalım. Araştıralım, soruşturalım. Olumlu veya olumsuz olsa da, biz gerçek olup olmadığını anlayalım. Bu Dolunay, bir yanıyla her şeyi merak etmemizi ve öğrenmek isteğimizi gösterirken, diğer yanıyla çabuk sıkılmaya ve vazgeçmeye neden olabilir. Fakat güzel bir yanı, Dolunayın Jüpiter-Oğlak burcu geçişiyle örtüşmesidir. Bu sayede, yüksek eğitimini bitirecek olanlar ileride düşündükleri mesleğe göre branşlarını seçebilirler. Önümüzdeki dönem yüksek okul sınavına girecekler hangi okulu tercih etmek istediklerine karar verebilirler. Tercihte bulunmuş olanlar, okula alışma döneminde çevrelerindeki kişileri tanımaya çalışırlar. Bütün bunlar Dolunayın aslında amaca dönük, ciddi düşünmeye yönelik etkisini de gösteriyor. Kararlı ve sorumlu, ayrıca yeteneğimize göre bir iş tercih etmek, işimizde bilgi ve deneyime göre sorumluluk almak önemli hale geliyor. Kısaca öğreneceğiz ve öğrendiklerimizi iş-eğitim-iletişim-uzmanlık-yöneticilik alanında değerlendireceğiz.

16-22 ARALIK HAFTASI

Sevgili Koçlar 20 Aralık saat 09:41 - 13 Ocak 2020 saat 21:39 tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak, sosyal yaşamın canlanması, arkadaşça paylaşımların artması, ilişkilerde özgür yaklaşımların ön planda olması demektir. Siz Koçların sosyal ve kültürel yaşamlarına renklilik ve değişim getirir. Birçok kişiyle tanışabilir, iş veya özel amaçlı bağlantılarda bulunabilirsiniz. Fikir alışverişlerinde bulunabilir, sohbetler edilir, kimler ne yapıyor, nasıl çalışıyor, yaşıyor, biz neler yapabiliriz, kendimizi nasıl dışa lanse edebiliriz bunlar üzerinde durabiliriz.

22 Aralık saat:07:19 - 20 Ocak 2020 saat:14:54 tarihleri arasında Güneş-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kişi bu süreçte toplum içindeki yerini ve saygınlığını önemser. Görevini disiplinli bir şekilde yerine getirmeli, üstüne düşeni ciddiyetle yapmalıdır. Her yıl hemen hemen aynı tarihlerde Güneş-Oğlak burcunda ilerlerken, kariyer hayatınız,  iş yerinizdeki pozisyonunuz, toplum içindeki yeriniz, anne-babalık sorumluluğunuz veya anneniz, babanızla alakalı konular üzerinde ciddiyetle durmanız,  hırslı azimli ve düzenli bir şekilde çalışmaya gayret göstermeniz sizlerden beklenir. Eğer çalıştığınız alanda üst bir görevde iseniz, sorumluluklarınız çok daha belirgindir. Merkez aldığınız nokta,  disiplinli çalışma, sorumluluk, kariyer yapmak, yükselmektir. Hedef belirlemek ve bu hedefe göre çalışma planınızı yapmak, uygulamak, işinize göre sosyal ilişkilerinizi düzenlemek, sabırlı olmak vaktidir.

23-31 ARALIK HAFTASI

Sevgili Koçlar, 26 Aralık saat 08:13 Oğlak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, önümüzdeki 6 aylık sürece yayılan bir etkiye sahip. Yöneticisi Satürn temel ihtiyaçlarımızı elde etmek amaçlı finansal ve mesleki konularda, yenilik ve gelişmelerin göstergesidir. Gerçekçi ve pratik yaklaşımlar bu tutulmanın özünde mevcuttur. Verimlilik önemsenir. Gerçekçi düşünülür. Çalışılır, çaba gösterilir. Para nasıl kazanılır, nasıl harcanmalıdır, birikim nasıl yapılır bunlar üzerinde durulur. Mevcut işimiz bize bu yönde bir katkı sağlamıyorsa, iş değişikliğinde bulunulur. Kariyer hayatında, maddi konularda yapılacak yeni başlangıçların işaretçisidir. Bu konular gündemde yer alacak. İş ve toplumsal yaşantımızda yarınlarımızı düşünerek kararlar vereceğiz. Disiplinli olmayı, isteklerimizi elde edebilecek adımlar atmayı, sorumluluk almayı bileceğiz. Yeteneklerimiz nedir, nasıl bir donanıma sahibiz, neleri yapabilir veya yapamayız bunları gerçekçi şekilde tespit edeceğiz. Hayalci davranmayacağız. Bu Tutulma, iş-aile-para konularını yeniden düzenleyici olacaktır. Bizim de bu yenilenmeye açık olmamız gerekiyor. Çünkü bunlar hayatımıza rahatlama, özgürlük, ilerleme yönünde rahatlıklar getirecektir.

29 Aralık saat 07:55-16 Ocak 2020 saat 21:31 tarihlerinde Merkür-Oğlak burcunda ilerleyecek. Mesleki konularda ciddi düşünmenin, işlerimize odaklamanın, duruma göre konuşmanın işaretçisi bir süreçtir. Bu dönemde aile büyüklerimizle veya iş yerinde üst konumdaki kişilerle iletişimde bulunurken belli bir mesafe koyarız. Fikirlerimiz genelde işe dönük, hayatın garanti ve güvence olgularına yönelik tarzdadır. Bu bizim ateşli doğamıza aykırı olsa da, zaman ve ortam şartlarına göre iletişimin de bu şekilde geliştiğini görürüz.

ARALIK Ayı Astroloji Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-24-25-28-29
Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-26-27
Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9

Yeniay : 5-6-7-8
(Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay : 19-20-21
(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır.  Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kaynak : mynet.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları