loading
close
SON DAKİKALAR

Kocaeli TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası İstanbul yönünü kapattı

Kocaeli TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası İstanbul yönünü kapattı
Tarih: 31.05.2021 - 07:50
Kategori: Gündem

Anadolu Otoyolu Kocaeli mevkiinde 20'den fazla aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çok sayıda kişinin yaralandığı kaza nedeniyle İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

Son dakika haberine göre Kocaeli TEM Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası meydana geldi. 20 aracın birbirine girdiği kazada 15 kişinin yaralandığı belirtildi. Ayrıca, kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

15 KİŞİ YARALANDI

Yağmur sonrası kayganlaşan zeminde makaslayan TIR'ın ardından gelen yolcu otobüsü ve TIR'ların da olduğu 20 araç ise birbirine girdi, yaklaşık 15 kişi de yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sıkışan TIR sürücüsünü kurtarmak için çalışma başlatırken, sağlık ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ise yaralılar, ambulansa alınarak çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapanırken uzun araç kuyrukları oluştu. Ekiplerin çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak : Ajanslar

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları