loading
close
SON DAKİKALAR

Kocaeli'nde 16 yaşındaki çocuğu istismar eden 11 kişi tutuklandı

Kocaeli'nde 16 yaşındaki çocuğu istismar eden 11 kişi tutuklandı
Tarih: 04.10.2019 - 11:47
Kategori: Gündem

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde 16 yaşındaki kız çocuğunun cinsel istismara uğradığı iddiası ile gözaltına alınan 11 kişi tutuklandı.

Karamürsel'de yaşayan 16 yaşındaki R.G. isimli kız çocuğunun defalarca cinsel istismara uğradığı iddiaları sonrasında harekete geçen polis ekipleri tarafından 12 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şahıslar yapılan işlemlerinin ardından gece saatlerinde Karamürsel Adliyesine sevk edildi.
Durumu öğrenen vatandaşlar ise adliye önünde toplanarak şahısları linç etmeye çalıştı. Emniyet ekipleri öfkeli kalabalığı sakinleştirirken adliyede yapılan işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkartılan 12 kişiden 11’inin tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verildi. 1 şüpheli ise serbest bırakıldı.

ADLİYE ÖNÜNDE ARBEDE

Bu sırada adliye binasının önünde bekleyenler, polisin adliyenin ön kapısına iki midibüs yanaştırması üzerine araçların üzerine su şişesi ve meyve fırlattı. Polis kalabalığı biber gazı ve TOMA uzaklaştırmaya çalıtı. Polis, tutuklanan 11 kişiyi binanın arka kapısından çıkararak cezaevine götürdü.

Öfkeli kalabalığın dağılmaması üzerine bir Emniyet Müdür Yardımcısı halka seslenerek, "Suçlular cezaevine gönderildi, adliyede şu an kimse yok. Lütfen herkes evine dağılsın. Sizlerle beraber biz de burada görev yaptık, sizlerle beraber biz de bu konuyu takip ettik. Adliyemiz tutukladı. Adalete teslim oldular şu an" diyerek halkı sakinleştirmeye çalıştı. Vatandaşlar açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak : www.ozgurkocaeli.com.tr

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları