loading
close
SON DAKİKALAR

Kocaman Şikayet

Kocaman Şikayet
Tarih: 12.02.2012 - 18:13
Kategori: Spor

Fenerbahçe’nin hocası, Ordu önünde güçlükle kazandıklarını belirtirken, hem zeminden hem de fikstürden şikayetçi oldu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig’in yeni ekibi Orduspor önünde zorlanarak da olsa galibiyete ulaştıklarını söyledi.

25 yıl sonra lige dönen Karadeniz ekibinin tamamen yeni transferlerle mücadele ettiğine dikkat çeken Kocaman, “Rakibimizi tebrik ederim. Son derece iyiydiler. İlk maçlar hep zordur. Rakibimizin tecrübeli oyuncuları da olunca bu zorluğu daha fazla hissettik” diye konuştu.

Birbirine benzer oyuncularla sahada yer aldıklarını belirten sarı-lacivertli teknik adam, zeminden şikayetçi oldu. Aykut Kocaman, “Topu karşılama konusunda becerileri yüksek, ancak rakip sahaya toplu ya da topsuz koşularda sıkıntılı bir oyun yaşadık ve bu durum maçın geneline yansıdı. Son dönemde sahamızda maç oynamak istedik, zemin bozulmasın diye oynamadık. Fakat buna rağmen zemin kötüydü. Sahamızın hiç ummadığımız kadar topu kullanmaya izin vermeyen bir hal alması zorlukları artırdı. Topun hızını artıramadık. Bu durum oyunun akışkanlığını etkiledi” dedi.


Başkan Yıldırım’a selam

Yeni transferlerin ortaya koydukları performansdan çok memnun olduğunu vurgulayan Fenerbahçe’nin hocası, “Yeterlilikleri son derece iyi. Kazanarak 3-4 haftayı geçirmek çok önemli. Ardından kendi ayağa pas oyunumuzu oynayabileceğimizi düşünüyorum. Şu günlerde taraftarımızın bize verdiği destek kelimelerle ifade edilecek gibi değil. Bu da bize daha fazla sorumluluk yüklüyor” ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman, ligin açılış maçını oynamamaları ve fikstür nedeniyle federasyonu da eleştirdi.

Tecrübeli teknik adam, “Şampiyon takım olmamıza rağmen ilk haftanın son maçını neden biz oynadık merak ediyorum. Umarım bir nedeni vardır. 11 gün içinde 4 maç arka arkaya oynayacağız. Bu programda da sıkıntı var. Umarım ilerleyen haftalarda telafi edilir. Buradan başkana ve yöneticilerimize de selam söylemek istiyorum. 3 Temmuz’dan beri duygusal günler yaşıyoruz” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları