loading
close
SON DAKİKALAR

Kocaman'dan Terim'e beklenen cevap

Kocaman'dan Terim'e beklenen cevap
Tarih: 12.02.2012 - 01:35
Kategori: Spor

Spor Toto Süper Lig'de ne çok ciddi bir polemik ne de gündeme oturan bir bomba vardı ortada. Ancak...

"Terim benim Milli Takım'dan hocamdır. Aramızda bir problem olmaz. Kendisini benimle çarpıştırmayı amaçlayan bir soru soruldu. Beni hedef aldığını düşünmüyorum."


İlk 5 haftası neredeyse her gün oynanan maçlarla geçen Spor Toto Süper Lig'de ne çok ciddi bir polemik ne de gündeme oturan bir bomba vardı ortada... Ancak 5. hafta bu anlamda 'sezonu başlatan' nokta oldu.
  
Öyle ki, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın Milli Takım'a giden oyuncuları için "Milli Takım sağlık heyetinin daha özenli olması gerek. Oyuncularımızı gönderiyoruz, inşallah çok başarılı olurlar ve sağlam dönerler" sözleri, bir gün sonra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e hatırlatılmış, tecrübeli hocadan da, "Milli Takım'a hizmet, ülkeye hizmettir. Hiç düşünmeden hizmet etmek gerekir. Sonuçları ne olursa olsun buna katlanırız" yorumu gelmişti.

Bu cevabın "Kocaman'a taş" olarak değerlendirilmesi, gözleri bir kez daha Fenerbahçe Teknik Direktörü'ne çevirdi.

'HOCAYA SAYGIM BELLİDİR'
Türk futbolunun iki önemli ismi arasındaki 'diyaloğu' Aykut Kocaman'a soruldu. Konuya soğukkanlı bir şekilde yaklaşan genç hoca, Terim'in sözlerini üzerine alınmadığının altını çizdi.  
 
Kocaman, "Fatih Terim her şeyin başında benim Milli Takım'dan hocamdır. Kendisine saygım bellidir. Aramızda bir problem olmaz. Fatih hocaya, benimle kendisini çarpıştırmaya yönelik bir soru sorduklarını düşünüyorum. Ve hocanın da beni hedef aldığını asla düşünmüyorum. Zaten benim cümlelerimin Milli Takım özelinde alınmaması lazım. Benim o cümlelerim milli takım teknik heyetine değil sağlık heyetineydi. 30 senedir tarzım belli. Bilen biliyor. Bilmeyene de anlatacak halim yok. Asla Milli Takım aleyhine bir şey söylemem söz konusu bile olmaz. Sakatlık bu işin doğasında var. Ancak Gökhan Gönül konusunda yaşananlar, Milli Takım sağlık heyetine mesaj verme gereğini doğurdu. Sakatlık sürecinde hadi bana veya F.Bahçe sağlık ekibine bilgi vermiyorlar bari Gökhan'a olayın doğrusu söylenseydi. Aynı şey Serdar Kesimal'de de oldu. 2 haftada düzeleceğini söylediler, sahalara dönüşü için daha 3 haftası var" diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları