loading
close
SON DAKİKALAR

Kombine satışı başlıyor

Kombine satışı başlıyor
Tarih: 20.12.2011 - 12:28
Kategori: Spor

Ülker Sports Arena'nın kombine biletleri 22 Aralık Perşembe gününden itibaren satışa sunulacak.

Fenerbahçe Ülker'in maçlarını yapacağı, Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'nın kombine biletleri 22 Aralık Perşembe gününden itibaren satışa sunulacak.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, yarım sezon ve 1,5 sezonluk olarak satılacak kombinelerin fiyatları 150 lira ile 8 bin 750 lira arasında değişen fiyatlarda taraftarlara sunulacak. Kombine biletler, VIP saha kenarı, VIP, 1'inci, 2'nci, 3'üncü ve 4'üncü kategori olmak üzere toplam altı kategoride satışa çıkarılacak.

2010-2011 sezon kombine kart sahiplerine 22 ve 23 Aralık günlerinde yapılacak ön satışların ardından, 24 ve 25 Aralık tarihlerinde Premium Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeleri kombine kartları satın alabilecek. Kombinelerin genel satışına ise 26 Aralık Pazartesi gününden itibaren başlanacak.
Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek satış süreci boyunca kombine kart satın almak isteyen taraftarların, 31 Aralık'a kadar salonda tur yapıp koltuklarını görerek seçme şansı bulabilecekleri belirtildi.

Sezonluk kombine kart satın almak isteyenlerin Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi olmaları ya da Fenerbahçe Taraftar Kart sahibi olmaları gerektiği, satışlarda ilgili kartlarını ibraz etmeleri isteneceği bildirildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları