loading
close
SON DAKİKALAR

Komşum bir vampir

Komşum bir vampir
Tarih: 11.02.2012 - 19:43
Kategori: Kültür & Sanat

1985’te Tom Holland’ın yazıp yönettiği kült korku klasiğin yeniden çevirimi liseli Charley’in vampir komşusuyla savaşımını eğlenceli biçemde aktarıyor.

Tom Holland’ın özgün öyküsünden yeniden çekilen korku komedide annesiyle birlikte  yaşayan Charley Brewster’in yanlarındaki eve gizemli, yakışıklı Jerry taşınır. Charley’in sınıf arkadaşı Ed, Jerry’nin bir vampir olduğunu söylese de Charley ona inanmaz.

Bir gün Ed ortadan yok olunca Charley komşusu Jerry’yi izlemeye başlar. Jerry’nin evine gizlice giren delikanlı evin arkasında hücreler keşfeder, Jerry bu hücrelerde kurbanlarını saklıyordur.

Jerry’nin dörtyüz yaşında bir vampir olduğunu öğrenen Charley, annesi ve kız arkadaşını koruyabilmek için Korku Gecesi adlı TV şovunun yıldızı vampir avcısı Peter Vincent’tan  yardım ister.

Ancak Vincent’ın yardımıyla kalbine kazık çakarak Jerry’yi yok edebilecektir. 

Colin Farrell vampir Jerry’de epey ürkütücü. 1985 versiyonuna göre özel efektlerin daha da çok kullanıldığı, plastik makyajların daha inandırıcı olduğu çalışmanın Özel Bölümler’inde çekim hataları, ev çekimi videolar, fragmanlar, Kid Cudi’nin seslendirdiği No One Believes Me adlı şarkının müzik videosu yer alıyor.

Fright Night (Korku Gecesi)

Yönetmen: Craig Gillespie

Oyuncular: Anton Yelchin, Colin Farrell, Toni Collette, Imogen Poots, David Tennant,  Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco, Emily Montague/ 2011, 101 dakika, Tiglon.

Format: Dvd, Vcd, Blu-ray.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları