loading
close
SON DAKİKALAR

Bayramlar

Şahin Mengü
Tarih: 26.09.2015

Şahin Mengü; Emperyalistlerin menfaatleri uğruna Orta Doğu'da çıkardıkları savaşlar nedeniyle evlerini, vatanlarını terk etmek zorunda kalan Müslüman kardeşlerimize yardımı esirgeyen İslam Dünyasını da şiddetle kınıyorum.

Bugün Kurban Bayramı'nın üçüncü günü. Bayramlar küslüklerin, kırgınlıkların unutulduğu bir birimize sarıldığımız günler olması gerekirken, ülke, bir muhterisin ham hayali uğruna bir kardeş kavgasına sürükleniyor.

Ama bütün buna rağmen Kurban Bayramı bütün İslam alemine kutlu olsun. Emperyalistlerin menfaatleri uğruna Orta Doğu'da çıkardıkları savaşlar nedeniyle evlerini, vatanlarını terk etmek zorunda kalan Müslüman kardeşlerimize yardımı esirgeyen İslam Dünyasını da şiddetle kınıyorum.

İnsanlık adına atarken mangalda kül bırakmayan batılı ülkeler, yerlerini yurtlarını terk ederek sığınacak bir yer arayan insanlara yardım ellerini uzatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu insanların yerlerinden yurtlarından ayrılmalarının nedeni Orta Doğu coğrafyasının sahip olduğu yer altı servetleri ve su kaynaklarıdır.

Kuzey Irak Kürtleri petrol ve doğal gazının , Türkiye Kürtleri de Dicle ve Fırat suları üzerinde oturmaktadırlar.

Bu su kaynakları Orta Doğu ve İsrail için hayati öneme haizdir, bu coğrafya bu nedenle karıştırılıyor.

Bütün bunları göz önüne alarak, emperyalistlerin ekmeğine yağ sürmemek için birbirimize daha çok sarılmalıyız.

Herkese mutlu bayramlar dileğiyle.

Şahin Mengü

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları