loading
close
SON DAKİKALAR

Hepsi yargılansın

Şahin Mengü
Tarih: 30.05.2016

Şahin Mengü; Tabii terör örgütü mensupları yargılansın, ama hiç ayırımsız, hangi makamda olurlarsa olsunlar teröre yardım yataklık edenler de, bahşişi peşin alan şerefsizlerde yargılansın.

AKP’yi, daha doğrusu Tayyip Erdoğan’ı hayretle izliyorum.Bir insan bu kadar rahat olabilir.
Bu ülkede PKK ile Oslo’da masaya oturup, onlarla pazarlıklar yapıp, terör örgütünün bu memlekette yüzlerce ton patlayıcı yığınağı yapmasına göz yuman Tayyip Bey’in liderliğindeki AKP iktidarları değil miydi?
Bebek katili Abdullah Öcalan’a methiyeler düzenler AKP sözcüleri değil miydi?
Hatta katile “Sayın denmesini suç olmaktan çıkarttık” diyen AKP üst düzey yöneticileri, bakanları değil miydi?
Terör örgütünün üst düzey yöneticilerine, beğenmediğiniz valileri, komutanları, kaymakamları bize bildirin, gereğini yapalım diyenler Tayyip Erdoğan talimatıyla bu müzakerelere katılanlar AKP’nin üst düzey bürokratları değil miydi?
Nevroz’da Türklere her yerde küfürler eden Kürt şarkıcı Şwen Perver ile ele ele gezen Tayyip Erdoğan değil miydi?
Dolmabahçe’de bugün dokunulmazlıklarını kaldırmak istediği PKK’nın siyasal uzantısı HDP’lilerle masa başında toplantılar yapan, bunlar vasıtasıyla dağdaki eli kanlı katilerle haberleşen Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AKP kadroları değil miydi?
Tek bir cümleyle özetlemek gerekirse, “terörle müzakere edilmeyeceğini, mücadele edileceğini” göz ardı eden, CHP’lilerin (YCHP’lilerin değil) söylediklerini göz önüne almadan, dışarıdan telkinlerle hareket edip, yüzlerce şehit verilmesine, şehirlerin yok edilmesine PKK ile birlikte sebep olan, yani terör örgütüne yardım ve yataklık eden Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP değil midir?
Bütün bunlar ortadayken hiç yüzleri kızarmadan, dokunulmazlıkların toptan kaldırılmasına itiraz edenleri, PKK yandaşı olmakla suçlamak hakikaten büyük pişkinlik, pişkinlikten de öte yüzsüzlüktür.
Pişkinliği, yüzsüzlüğü ele aldıktan sonra da söylenecek en kolay şey “kandırıldık” demektir.
Bir zamanlar bu ülkenin aydınlarına, komutanlarına FETO örgütüyle beraber kumpas kuranlar Tayyip Erdoğan liderliğindeki AKP değil miydi?
Siz o ahlak yoksunu, kumpasçı savcıların açtığı davaların savcısıydınız.
Hani o cezaevlerinde işkenceye yatırdığınız insanlar darbeciydi?
“Ne istediniz de vermedik” diyen, “bu hasret ne zaman bitecek” diye Fettullah Gülen denen adamı buraya yana yakıla davet eden Tayyip Erdoğan değil miydi?
Kaç tane AKP mensubu Fettullah Gülen denen adamın eteğine yüz sürmeye gitti?
Tayyip Erdoğan’ın AKP’si ile Fettullah Gülen Cemaati, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu oluncaya kadar, kol kola, can ciğer kuzu sarması değiller miydi? Yani Feto terör örgütüne yardım yataklık etmiyorlar mıydı?
17-25 Aralık patlayınca biranda düşman oldular.
Bu bir sivil darbe teşebbüsüydü dediler.
Aynen PKK’lılarla kurdukları işbirliği gibi bunda da savunma hazırdı, “kandırıldık”
Şimdi durum vahim bir hal almaya başladı. Artık durum “bu paralelcilerin bir oyunu” diyecek safhayı da geçiyor. Amerikalı Savcı Pret Bharara 17-25 Aralığın üstüne siyasi baskıyla örtülen şalı hem de Amerika Birleşik Devletleri’nde kaldırıyor.
Şimdi ne yapacaklar çok merak ediyorum.
Amerikan basını bizim necip Türk basını gibi olayı görmezlikten de gelmeyecektir. Olayı çarşaf çarşaf yazacaklardır.
Şimdiden buradakiler kendilerine bir savunma hazırlamışlar mıdır; örneğin Tayyip Erdoğan Amerikalı Savcı Pret Bharara’yı “Bu paralelci” diye Obama’ya şikayet edecek midir?
Reza Zarrap’ın “Memurun ve Orospunun bahşişini peşin vereceksin” dediği iddia edilmişti. Acaba “ötmeye” başladı mı, kimlere, ne kadar peşin “bahşiş” dağıttığı konusunda.
Tabii terör örgütü mensupları yargılansın, ama hiç ayırımsız, hangi makamda olurlarsa olsunlar teröre yardım yataklık edenler de, bahşişi peşin alan şerefsizlerde yargılansın.

Şahin Mengü 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları