loading
close
SON DAKİKALAR

Yeni yılda bir delikanlılık yap Tayyip bey

Şahin Mengü
Tarih: 01.01.2020

Şahin Mengü: Şimdi nasıl İstanbul seçimlerini yenileriz diye düşünme, bir Anayasa değişikliği ile yerel seçimleri bütün Türkiye’de yenilersin. AKP dışındaki tüm partiler de senin bu siyasi şövalyeliğine evet derler, destek verirler. Hadi Tayyip bey yap bir delikanlılık at bir adım, ders ver şu muhalefet partilerine...

Yıllardır hep sandığı işaret etmiştin, demokrasinin varlığının tek ölçüsü elbette sandık değildir ama sen öyle anlıyordun, eksik de olsa biz de şimdilik onu doğru kabul edelim.

Bugünlerde Türk halkı senin mucize projen “Kanal İstanbul’u” tartışıyor. Bir tek, hani sana çok yakın bir bilim adamı (!) var ya, şu “Hazreti Nuh’un gemisine, oğlunu cep telefonuyla çağırdı” diyecek kadar üstün zeka sahibi “bilim adamı” (!)  bu projeyi savunuyor.
Diğer bütün ilgililer, sivili askeri denizciler, bilim adamları bu projeye karşılar ama onlar çok önemli değil, Asıl olan senin ne düşündüğün, tabii senin gibi bir dünya lideri, “ben istiyorum, bu Türkiye için faydalıdır derse” halkımız buna muhakkak bütünüyle destek verir.
Onun için sandığı ortaya koymak lazım. Şimdi nasıl İstanbul seçimlerini yenileriz diye düşünme, bir Anayasa değişikliği ile yerel seçimleri bütün Türkiye’de yenilersin. AKP dışındaki tüm partiler de senin bu siyasi şövalyeliğine evet derler, destek verirler. 
Hadi Tayyip bey yap bir delikanlılık at bir adım, ders ver şu  muhalefet partilerine, Türk halkının sana duyduğu hayranlığı, bağlılığı görsünler, bu çapsızlar. 
Sen değil miydin? Demokrasilerde her şeyin sandık olduğunu söyleyen.
Hadi sıkıştır şu muhalefet partilerini, demokrasi adına, öğret bunlara demokrasiyi.
Sandıkta ez geç bunları Tayyip bey, sen ki İslam aleminin tartışılmaz liderisin, sen ve Kılıçdaroğlu, sen ve İmamoğlu, sen ve Mansur Yavaş, bunlar sana hafif gelir Tayyip bey. Yeter ki sen iste. Mecliste yorulmak istemiyorsan, Anayasa’ya yasalara aykırı karar vermeye alışmış bir Yüksek Seçim Kurulu ve onun hala insan içine çıkabilen İmam Hatip kökenli bir başkanı varken, sen o kurula bir talimat ver, Anayasaya aykırı bir karar almak için, Anayasa ve yasalara aykırı bir şekilde yedek üyelerle bile toplanıp karar verirler.
Hiç merak etme sen, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yüksek Seçim Kurulundaki dahi hukukçu temsilcisi de buna destek verir.
Hadi Tayyip bey, koy şu sandığı ortaya, Türk ve dünya lideri olduğunu bütün dünya’ya göster. Dost düşman bütün liderler kimmiş dünya lideri görsünler.
Bir genel seçimi gereksiz görürsen, Yüksek Seçim Kurulu, bir kulp takıp, örneğin “hiçbir şey olmamışsa bile muhakkak bir şey olmuştur” şeklinde bir tam kanunsuzluk hali (!) bulur ve İstanbul seçimlerini yeniler.
İşte o zaman bu İmamoğlu denen adama da sıkı bir ders verirsin.
Aslında tabii bu İmamoğlu’na öyle bir oturt ki yerinden kalkamasın. Sandıkta ez geç onu, Hele bir de seçimi  “Ben mi İmamoğlu’mu” sloganı ile yenilersen, sonuç senin ve Türk milleti için bir harika olur.             
Bu kanal İstanbul senin bir projen olduğuna göre yani senin kişisel politikan olduğuna göre, halk sana yani dünya liderine destek verecektir.
Bu arada AKP Grup Başkanı Naci Bostancı, Kanal İstanbul ilgili referandum yapılmayacağını söylemiş.
Bundan muhakkak ki dünya lideri olarak senin haberin yoktur. Senin sandıktan kaçman söz konusu olabilir mi?
Onun için bir an evvel, koy şu sandığı ortaya Tayyip Bey.
Sen son İstanbul seçimlerinin sonuçlarına bakma. Orada “ Bir şey olmamışsa bile muhakkak bir şeyler olmuştur.” Yoksa İstanbul halkının sana, bir dünya liderine rağmen oy kullanması mümkün müdür?
Sen de zaten İstanbul’da seçim kazanan AKP’dir diyorsun. İşte o zaman koy sandığı ortaya ez geç şunları. Sekiz yüz bin oy falan önemli değil, sen iki milyon oy farkıyla seçimleri kazanırsın.
Yeni yılın ilk günlerinde bir müjde ver İstanbul halkına. Hadi, YENİ YILDA YAP BİR DELKANLILIK TAYYİP BEY, yeni yıl armağanı olsun koy şu sandığı İstanbulluların önüne.  

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları