loading
close
SON DAKİKALAR

Konya'da inşaat çöktü

Konya'da inşaat çöktü
Tarih: 13.02.2012 - 00:23
Kategori: Gündem

Konya'da yapımı devam eden 2 katlı inşaat, beton atılırken çöktü, 1'ağır 6 işçi yaralandı

Olay, saat 15.55’de Karatay İlçesi Adliye Sarayı yakınındaki bir iş merkezinin inşaatında meydana geldi. Yaklaşık 30 işçi 2’nci katın betonunu döktüğü sırada inşaat biranda çöktü. Göçük altında kalan 3 işçi, itfaiye ve Sivil Savunma Arama kurtarma ekipleri tarafından enkaz altından çıkartıldı.

Çökme sonucu yaralanan toplam 6 işçi, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılar kurtarıldıktan sonra arama kurtarma ekipleri, yeniden arama yaptı. Yapılan aramada enkaz altında herhangi bir işçiye rastlanılmadı. Diğer işçiler ise olayın şokunu uzun süre atlatamadı.

Yaralanan işçilerin adları şöyle: Ağır yaralı Turan Adıgüzel, Mehmet Sarıçiğdem (50), Selami Demir (41), Süleyman Zengin (39), Haci Gümüş (51) ve Adem Güvercin. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları