loading
close
SON DAKİKALAR

Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti

Konyaspor’un futbolcusu Ahmet Çalık trafik kazasında hayatını kaybetti
Tarih: 11.01.2022 - 11:28
Kategori: Yaşam

İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Ahmet Çalık'ın kullandığı araç, Ankara-Niğde yolunda kontrolden çıkıp, şarampole devrildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, araçta yalnız olan Ahmet Çalık'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

İttifak Holding Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti.

Türkiye Futbol Federasyonu haberi duyurdu;

"Ahmet Çalıkı kaybettik

A Milli Takımımızda da forma giyen, İttifak Holding Konyaspor futbolcusu Ahmet Çalık'ın Ankara-Niğde otoyolunda geçirdiği trafik kazası sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.

8'i A Milli Takımda olmak üzere toplam 76 kez Ay-Yıldızlı formayı giyen, EURO 2016 ve ülkemizde oynanan U20 Dünya Kupası kadrolarımızda da yer alan Ahmet Çalık, uzun yıllar Gençlerbirliği takımında oynadıktan sonra 2017 yılında geldiği Galatasaray'dan 2020-2021 sezonu başında İttifak Holding Konyaspor'a transfer olmuştu.

Merhum Ahmet Çalık'a Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları, İttifak Holding Konyaspor Kulübü ve Türk futbol camiasına başsağlığı ve sabır diliyoruz." denildi.

Galatasaray Spor Kulübü eski futbolcusu Ahmet Çalık için başsağlığı mesajı yayımladı:

"Eski futbolcumuz Ahmet Çalık'ın vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz." denildi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları