loading
close
SON DAKİKALAR

Köpek Irkları Silivri'de Yarıştı!

Köpek Irkları Silivri'de Yarıştı!
Tarih: 11.02.2012 - 21:51
Kategori: Özel Haberler

Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu işbirliğiyle gerçekleşen Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasına, Kangal cinsi 20 köpek damgasını vurdu.

Silivri Belediyesi, Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu ortaklığında gerçekleştirdiği Uluslararası Köpek Irk Standartları yarışmasında 15 ülkeden 257 köpeğe ev sahipliği yaptı. Silivri Tarihi Mimarsinan Köprüsü yanında gerçekleştirilen ve iki gün süren yarışmalara Rusya, Bulgaristan, Polonya, İspanya, Fransa, Avusturya, Slovakya, Romanya, İsviçre, Özbekistan, Belçika, Macaristan, Sırbistan, Yunanistan ve Türkiye’den yerli ve yabancı birçok misafir yoğun katılım gösterdi. 

KANGAL ULUSAL IRK OLARAK YERİNİ ALDI
Silivri Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı Uluslararası Köpek Irk Standartları Yarışmasında bir ilk yaşandı. Türk Çoban Köpeği Kangal, ilk kez uluslararası bir yarışmaya katılarak ülkemizi temsil etti. Yarışmaya katılan 20 ayrı kangal köpeği, En İyi Yetiştirici ve Türkiye Şampiyonluğuna Aday ödüllerini alarak büyük bir başarıya imza attı. 


IŞIKLAR BAŞARILAR DİLEDİ
Farklı kategorilerde yarışan köpeklerin sahiplerine başarılar dileyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Türkiye Köpek Irkları ve Bilimleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Cansever’den yarışma kuralları hakkında bilgi aldı. Silivrililerin yoğun katılım gösterdiği yarışma renkli görüntülere sahne oldu.









ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları