loading
close
SON DAKİKALAR

Köprüde talihsiz ölüm !

Köprüde talihsiz ölüm !
Tarih: 13.02.2012 - 09:50
Kategori: Gündem

Kavgayı ayırmak isteyen taksici canından oldu.

İddiaya göre, Beylerbeyi, Boğaziçi Köprüsü girişinde Servet Özbey'in kullandığı 34 T 6891 plakalı cip, Saat 05.00 sıralarında sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 TER 42 plakalı taksiyle, maddi hasarlı bir kazaya karıştı. Her iki sürücü, araçlarından inerek yol kenarında kavgaya etmeye başladı.

Kavgayı ayırmaya çalıştı

O sırada yolcusunu bırakıp Beyoğlu'daki durağına dönmek 34 TJY 73 plakalı taksiyle yola çıkan Hüseyin Kömürcü, meslektaşının kavga ettiğini gördü. Otomobilini sağa çekerek inen Hüseyin Kömürcü, Servet Özbey ile diğer taksi şöförünü, ayırmaya çalıştı.


Bu sırada henüz sürücüsü belirlenemeyen 34 VPG 17 plakalı otomobil Hüseyin Kömürcü'ye çarptı. Karşı yöne fırlayan Hüseyin Kömürcü olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobillerden kopan parçalar, bir motosiklet sürücüsünü de yaraladı. İlk müdahalesi yapılan motosiklet sürücüsü, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastenesi'ne kaldırıldı.

Bizi ayırmaya gelmişti

Kaza sonrası gözyaşı döken Servet Özbey, "Taksinin hiç kabahati yoktu. Bizi ayırmak için yanımıza gelmişti" dedi. Her iki yönde bir süre kapanan trafik araçların çekilmesinin ardından açıldı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları