loading
close
SON DAKİKALAR

Korkmaz Karaca basın açıklaması

Korkmaz Karaca basın açıklaması
Tarih: 11.02.2012 - 22:31
Kategori: Siyaset

Eski CHP PM üyesi Korkmaz Karaca'nın basın açıklaması

Tam sadakatle  ilkelerine bağlı olduğum, üyesi olmaktan onur duyuduğum Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden atılmam için korku imparatorları tüm güçleri ile saldırmaya devam ediyor.

2011 Ağustos ayında Cumhuriyet Halk Partisi’nin o dönem ki il yönetimi tarafından kesin ihraç talebi ile disipline sevk edilmiştim. Beni partimden atmaya çalışan bu korku imparatorlarına yüksek disiplin kurulu gerekli cevabı verdi ve ihraç istemini reddetti.

Bugün elime ulaşan tebligat ile hiç bir açıklama yapılmadan partili olup olmadığı dahi belli olmayan Oğuz Kaan Salıcı imzalı bir mektup ile tekrar kesin ihraç talebi ile disipline sevk edildiğimi öğrendim.

Ülkemizin ve Demokrasimizin bu kadar büyük tehditlerle karşı karşıya olduğu bir ortamda, parti içi iktidarlarını korumak için her türlü hukuksuzluğa başvuranları, tarih ve Cumhuriyet Halk Partili’ler affetmeyecektir.

Cumhuriyet Halk Partisi er ya da geç bu işgalden kurtulacak ve Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partililer’in, gerçek CHP’lilerin olacaktır.

Korkmaz Karaca 
CHP eski PM üyesi







ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları