loading
close
SON DAKİKALAR

Korku İmparatorluğu kurmaya çalışıyorlar

Korku İmparatorluğu kurmaya çalışıyorlar
Tarih: 29.07.2015 - 10:06
Kategori: Yerel

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan Son günlerde yaşanan polise yönelik saldırılar, şehit haberleri, bomba ihbarları ve saldırılarla ilgili kamuoyuna bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan Son günlerde yaşanan polise yönelik saldırılar, şehit haberleri, bomba ihbarları ve saldırılarla ilgili kamuoyuna bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

AKP' nin 13 yıldır cihatçı çetelere destek verdiğini söyleyen Orhan "AKP bu çetelerin güçlenmesine göz yummuş ve destek olmuştur. AKP hükümeti 13 yıldır cihatçı çetelerin desteklenerek güçlenmesini sağlamış, katliamlara, islam terörüne kendi eliyle zemin hazırlamıştır". dedi. 

Orhan, " Ülkeyi büyük bir kaosa sokmak isteyenler, erken seçimin planlarını yapanlar, yaptıkları yolsuzlukları, hırsızlıkları unutturmaya çalışanlar bu kirli planların içerisinde boğulacaktır. Yaratılmaya çalışılan bu korku düzenine bu millet en iyi cevabı verecektir." dedi.

DEVLET ORGANLARINI AKP TEŞKİLATINA ÇEVİRDİLER

Orhan: " Geçtiğimiz 13 yıllık AKP hükümeti sürecinde Tüm devlet organlarını AKP organlarına dönüştüren malum zihniyet süreci tamamlamış, aynı zamanda bir polis devleti yaratmıştır. "Ben milletin tarafındayım" diyen Cumhurbaşkanı AKP adına mitingler, sözde açılışlar düzenleyerek anayasayı ve rejimi anayasayı ve rejimi çiğnemiş, suç işlemiştir. Meydanlarda "400 vekili verin bu iş huzur içinde çözülsün" demesi ise geldiğimiz noktanın en büyük kanıtıdır" dedi.

BAŞKANLIK HAYALLERİ KURARKEN DUVARA TOSLADI

Geçtimiz 7 Haziran seçimlerinde rejimi değiştirmek isteyenler, Başkanlık Sistemi için meydanlardan inmeyenler aldığı mağlubiyetle saldırgan bir hal almış, büyüttüğü IŞID denilen vatansız it sürüsünü devreye sokmuştur. Tarihler 20 Temmuz'u gösterdiğinde tarih sayfalarına kara bir leke daha düşüldü Türkiye'nin. Suruç'ta yeni bir hayat inşa etmeye giden 32 kişi, canımız alçakça saldırıya kurban gittiler.
Saldırının amacı, mesajı çok açık ve net. Malum Zihniyete 400 milletvekilini vermeyen halktan intikam almaya çalışmak. Çözüm sürecine, demokrasiye, birlikte yaşamaya, ve, koalisyon kurma olasılığına karşı yapılan bir alçak terör saldırısını gözlerini kırpmadan gerçekleştirdiler.

SURUÇ' TA BOMBA 81 İLDE PATLADI

O gün Kahvaltı masasında o çocukların gülen gözleri, hayata dair umutları vardı. Tek amaçları Kobane'deki yeni kurulan hayata destek olmaktı. Omuz omuza dayanışmadan, el ele ölüme gittiler. Kararı önceden alınmış planlanmış bomba sadece suruç'ta patlamadı. 81 ilde aynı anda patladı. İçimize düştü ateşi. Son olmasını diledik bu saldırılarının. Gerekli adımların atılması yerine her gün ard arda saldırı, bomba haberleri alır olduk. Temennimiz ortak akıl ile hareket ederek terör örgütlerine karşı net bir tavır alınmalıdır.

BARIŞ ŞİARINI DAHA YÜKSEK SESLE HAYKIRACAĞIZ

Aksi halde tüm vatandaşlarımız açık birer hedeftir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi Gençleri olarak halkların kardeşliğinin her zaman savunucuları olacağız. Barış şiarı her zamankinden daha yüksek sesle haykırılmalıdır. Suruç katliamında hayatını kaybeden kardeşlerimize, terör saldırılarında şehit olan askerlerimize Allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum. 



Vişne Haber Ajansı


ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları