loading
close
SON DAKİKALAR

Koruma Kurulu'nun Kanal İstanbul toplantısında skandal: İBB temsilcisinin telefonuna el koydular!

Koruma Kurulu'nun Kanal İstanbul toplantısında skandal: İBB temsilcisinin telefonuna el koydular!
Tarih: 16.04.2021 - 17:03
Kategori: Gündem

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 1 Nolu Koruma Kurulu'nun Kanal İstanbul toplantısına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilisinin telefonuna el konulduğunu duyurdu.

Tarım, orman ve mera alanları ile su kaynaklarını geriye döndürülemeyecek şekilde tahrip edeceği bilim insanları tarafından dile getirilen, Montrö Sözleşmesi'ni tehdit ettiği belirtilen ve bir rant projesi olduğu gerekçesiyle tepki gösterilen Kanal İstanbul projesinde iktidarın ısrarı sürüyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul'un İstanbul'a ihanet projesi olduğunu söyleyerek "Gayri milli projenin yapılmaması için sonuna kadar mücadelede edeceğiz" demişti.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, 1 Nolu Koruma Kurulu'nun Kanal İstanbul projelerini görüştüğünü belirterek kurul toplantısında yaşanan skandalı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Polat, toplantı sırasında kurul müdürünün İBB temsilcisine hakaret ederek telefonuna el koyduğunu duyurdu. Polat, "İBB’ye yönelen bu saldırıya karşı suç duyurusunda bulunuyoruz. Hakikati savunacağız" dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları