loading
close
SON DAKİKALAR

Korumalardan keşif çalışması

Korumalardan keşif çalışması
Tarih: 11.02.2012 - 23:23
Kategori: Magazin

Hilton Otelleri’nin varisi Paris Hilton, Divarese mağazalarında satışa sunulan kendi tasarladığı ayakkabı koleksiyonunu tanıtmak için geldiği İstanbul’daki ilk gününü dinlenerek geçirdi

Salı gecesi İstanbul’a ayak basan ve Les Ottomans Otel’e yerleşen Hilton, daha önce 7 kez geldiği Türkiye’de Kapalıçarşı’ya gidip mücevher almak istediğini açıklamıştı. Ancak Amerika yolculuğunun ardından jet lag olduğu için Hilton dün akşama kadar odasından çıkmadı. Akşam saatlerine doğru ise otel önündeki hareketlilik dikkat çekti. Kapıya yanaştırılan bir VIP minibüs ile otomobile organizasyon yetkilileri ile Hilton’un siyahi yakın korumasıyla kendisine Türkiye’de eşlik eden koruma bindi. Hızla hareket eden heyetin, Hilton’un ayakkabı koleksiyonunu tanıtacağı İstinye Park’a inceleme yapmak üzere gittikleri anlaşıldı.

Jet-lag nedir?
Havayoluyla yapılan hızlı seyahatlar esnasında yaşanan ve vücut üzerinde etkileri olan değişimlere verilen ad olarak biliniyor. Araştırmalar, özellikle bu durumun batıdan doğuya doğru uçuşlarda daha çok ortaya koyduğunu gösteriyor.

Türk koruma ile yakın koruma AVM’yi kontrol etti
İstinye Park alışveriş merkezinde keşif yapan heyette yabancı koruma ile Türk güvenlik görevlisi zaman zaman hararetli bir şekilde tartıştılar. Hilton’un siyahi  korumasının Türk görevliyi ikaz edip neler yapması gerektiğini uzun uzun anlattığı görüldü.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları