loading
close
SON DAKİKALAR

Kova Burcunun Şeytani Yönleri

Kova Burcunun Şeytani Yönleri
Tarih: 08.03.2012 - 15:29
Kategori: Astroloji

Hayattan bir çok beklentiniz vardır. Fakat çoğu zaman bir şeyin kendiliğinden oluşmasını bekler.

Hayattan bir çok beklentiniz vardır. Fakat çoğu zaman bir şeyin kendiliğinden oluşmasını bekler. Bunun için girişimde bulunmak yerine sızlanıp durursunuz.

Genelde başkalarının yüzünden başarısız girişimlerde bulunur, sonra da talihsiz biri olduğunuzu düşünürsünüz.

Arkadaşlarınız için canınızı verirsiniz, lakin sevgilinizin bir ufacık kaprisine tahammül etmezsiniz.

Ne sevdiğiniz bellidir ne de sevmediğiniz. Çok iyi arkadaş olursunuz lakin iyi bir eş olmayı başaranlarınızın sayısı oldukça azdır.

Ya erken yaşta aşık olur evlenir çoluk çocuğa karışırsınız veyahut müzmin bir bekar olarak yaşlanırsınız.

Size göre özgürlük yediğiniz ekmek içtiğiniz su gibidir. Eğer bağımsızlığınız engellenirse sürüye boyun eğer, gelişmekte zorlanabilirsiniz.

Herşeyden şikayet eder, kendinizi aşmaktan bahseder. Fakat nedense yıllarca mutsuz olduğunuz ilişkiyi veya işi sürdürmekte inat ederseniz.

Genelde kızdıklarınıza aşık olur, size aşık olanları unutursunuz. Sonra yıllar geçer, pişmanlık içinde o ilk sevgiliyi arar durur, kendinizi suçlayabilirsiniz.

Görüşlerinize önem verilmemesinden ve zekanızın küçümsenmesinden oldukça korkarsınız.

Aşk ilişkilerinde uç noktalara kayabilir, marjinal ilişkiler yaşamaktan hoşlananlarınız çoğunluktadır. Bazılarınız ise ulaşılması elde edilmesi imkansız kişilerle ilişkiye girmekten hoşlanırsınız.

Bağımsızlığınızı yitireceksiniz diye ödünüz kopar. Hatta bu yüzden çocuk sahibi olmaktan bile vazgeçenleriniz vardır. Sizin için en önemli şey dilediğiniz gibi yaşamaktır.

Ne olursa olsun aykırı davranmaktan hoşlanır, uzak ve ruhsal açıdan erişilmesi güç bir kişi profili çizebilirsiniz.

Sizin için ilişkilerde sınırlama yoktur. Her türlü değişiklikten hoşlanabilirsiniz.

Çoğu zaman birdenbire ortadan kaybolur, daha sonra geri döner, sevdiklerinizin size karşı anlayış göstermesini beklersiniz.

Tuhaf buluşlarınız vardır. Hatta bunların bir çoğu yıllar sonra değerlenir. Başkalarına göre oldukça değişik bir yaşam sürebilirsiniz. Bazen aylarca farklı yerler keşfetmek için gezer, sonra birden aylarca eve kapanıp kimseyi görmek istemeyebilirsiniz.

Sizinle yaşamak her gün farklı şekillerde güne uyanmak gibidir. Herhangi bir yer, kişi veya durumun rutinleşmesi halinde sıkılır hatta isyan edebilirsiniz.

Kurallara uymaz, geleneklere baş kaldırabilirsiniz. Derin duygulardan korkar, bazen aşık olduğunuz kişiye bile sanki arkadaşınızmış gibi davranabilirsiniz.

Fazla yakınlıktan sıkılır, herşeyde açıklık arar, sadece kendi bildiklerini uygulamak ister, ilgi odağı olduğunuzda denetim altına gireceğinizi düşünerek hemen mesafe koyabilirsiniz.

Harekete geçmek için bazen başkalarını bekler, bu yüzden zaman kaybeder, fırsatları kaçırabilirsiniz.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları