loading
close
SON DAKİKALAR

KPSS mitingine davetlisiniz!

KPSS mitingine davetlisiniz!
Tarih: 24.07.2012 - 16:53
Kategori: Sağlık, Yaşam

KPSS 2012'nin iptal edilmesi için yapılan şehirler arası mitingler devam ediyor...

KPSS'de ortaya çıkan kopya iddiaları ve delilleri karşısında KPSS'ye katılan yaklaşık bir milyon aday mağduriyetlerinin giderilmesi için ilk günden bu yana tepkilerini ortaya koymaya devam ediyorlar.

Sosyal medyada ulaşabildikleri herkese durumu delilleriyle anlatan KPSS mağdurları dha önce Ankara, İstanbul, İzmir, Van başta olmak üzere değişik kentlerde sokaklara çıkıp basın açıklamalarıyla sorunu gündeme taşıyıp "KPSS İptal edilsin, sorumlulardan hesap sorulsun" demişlerdi. KPSS'yle ilgili her geçen gün artan sınavda kopya, yolsuzluk iddiasını destekleyen deliller karşısında daha sonra Ankara ve İstanbul ÖSYM büroları önünde oturma eylemleri gerçekleştirerek taleplerini anlatmışlardı.

KPSS'den mağdurum diyenler pazar günü yine sokaktalar

KPSS'nin şibelerle "geçerli sınav" kabul edilmesinin kabul edilemez olduğunu belirten adaylar yeniden sokaklara çıkacaklar.

29.07.2012 Pazar günü saat 15:00'da Ankara Sakarya Meydanı'nda.

Yine aynı gün saat: 15:00'da İstanbul'da Galatasaray lisesi önünde buluşacak KPSS mağdurları bir kez daha 
taleplerini basın açıklamalarıyla gündeme getirecekler.

Twitter'da #29temmuzdakpsseylemindeyiz tagı açan KPSS mağdurları haklı tepkilerine her kesimi destek vermeye çağırıyorlar. "Kopyayla sınav kazananlar" diye anılmak istemeyen her KPSS mağdurunu da bu basın açıklamasına davet ediyorlar.

KPSS Mağdurları 29 Haziran'ın ardından da sokakları terketmeyip düzenlenen her mitinge, her etkinliğe katılıp seslerini her alanda duyurmaya devam edeceklerini belirtiyorlar. En son Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu'yla birlikte 4 Ağustos Ankara Mitingi'ne hazırlanıyorlar.

4 Ağustos'da Ankara'da ataması yapılmayan öğretmenlere KPSS mağdurları miting yapıyor

KPSS'de oluşan hileli sınavdan mağdur olanlar da bu kez seslerini bu mitingde de duyuracaklar. KPSS Mağdurlarının 
"KPSS İptal Edilsin Sorumlular Hesap Versin" talebiyle katılacakları miting KPSS elemelerini geçse de işsizlik duvarıyla karşılaşan öğretmenlerle birlikte daha anlamlı olacak. 

300 binden fazla öğretmen açığı olan okullara bir türlü atama yapılmazken ve her atama grubu siyasi bir showa çevrilirken Ataması Yapılmayan Öğretmenler Platformu Öğretmen Şafak Bay'ın izinde yürüyerek haklarını armaya devam ediyorlar.

-KPSS 2012 İptal Edilsin
-Güvenceli iş,
-Koşulsuz atama
-Nitelikli Eğitim

başlıklı taleplerle 4 Ağustos'ta Ankara’ya tüm sanatçıların, KPSS 2012'ye giren tüm meslek gruplarından adayların, öğretmenlerin ve halkın desteğini bekleniyor.

Kızılyıldız

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları