loading
close
SON DAKİKALAR

Kültür Merkezi'nde meme kanseri semineri

Kültür Merkezi'nde meme kanseri semineri
Tarih: 11.02.2012 - 22:40
Kategori: Özel Haberler

Geçtiğimiz gün Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen meme kanseri konulu seminerde, yüze yakın Silivrili kadın kanserde erken teşhisin önemini kavradı.

Organ Bağışı ve Diyabette Erken Tanı konulu seminerlerden sonra, toplum sağlığı açısından yine önemli bir konuya ev sahipliği yapan Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde bu haftanın gündemi meme kanseriydi. 

Silivri Profesör Doktor Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor İbrahim Ulusoy ve Eğitim Koordinatörü Esin Gözdağ’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, meme kanseri, erken teşhisin önemi, tanı ve tedavi yöntemleri konuları işlendi. 

Başta Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde eğitim gören kadınlar olmak üzere yüze yakın kadının katıldığı seminerde, slayt gösterisi ile meme kanseri hakkında bilgiler verilirken, meme kanserinde erken teşhisin hayat kurtardığına dikkat çekilerek, kendi kendine muayene yöntemleri de gösterildi. 

Seminere katılan kadınların küçük yaştaki çocukları, seminer esnasında Silivri Belediyesi Kültür Merkezi görevlileri gözetiminde başka bir katta konuk edilirken, anneleri de hayat kurtaracak bilgilerle donatıldı. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları