loading
close
SON DAKİKALAR

Kulüpler Demirören'in başkanlığına sıcak bakıyor

Kulüpler Demirören'in başkanlığına sıcak bakıyor
Tarih: 11.02.2012 - 18:11
Kategori: Spor

Futbol Federasyonu yeni başkanını ararken Yıldırım Demirören ismi ağır basmaya başladı

Beşiktaş Kulübü’nün başkanı Demirören’in aday olma ihtimali "aramızdan biri başkan olsun" düşüncesiyle olgunlaştı. Son 2 gündür, Kulüpler Demirören’e sıcak bakmaya başladı. 18 süper lig kulübünün desteğini aldığı öğrenilen Yıldırım Demirören’in; yakın çevresinin kendisine yönelttiği "Başkan olacak mısınız? sorularına hayır demediği ve böyle bir görevden keyif alacağını ve memnuniyetle yapacağını söylediği belirtiliyor.

Ancak Demirören çok tartışılmamak ve 27 Şubat’taki seçime kadar yıpranmamak için resmi açıklamasını 20 Şubat’a yakın bir tarihte yapacak...TFF Başkanlığı için son müracaat günü 20 Şubat... Bu arada Fenerbahçe Kulübü’nün bile resmi sitesinden açıklamalar yapsa da Yıldırım Demirören’i destekledikleri öğrenildi.

Bu konuda Bursa ve Kayseri başkanları konuşmak istemezken, Gaziantep Başkanı İbrahim Kızıl ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in bu öneriye onay verdiği ifade edildi. Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, "Herhangi bir değerlendirme ve yorum yapmamız için henüz erken. İlerleyen günlerde bununla ilgili açıklamada bulunacağımızı söylemek istiyorum. Yıldırım Demirören konusunda ise sadece şunu söyleyebilirim, olabilecek bir isim, mantıklı bir isim" dedi. 

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı"ya yurt dışında olduğu için ulaşılamazken, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Selami Delan, "Konu hakkında bire bir bilgim yok. Başkanımız geldiğinde daha net açıklama yapar. Şu anda destekten de, köstekten de bahsedemeyiz" şeklinde bir ifade kullandı. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen ise, "Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe, Yıldırım Demirören’in başkan adaylığına sıcak bakıyor" dedi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları