loading
close
SON DAKİKALAR

'Küme düşme kaldırılamaz'

'Küme düşme kaldırılamaz'
Tarih: 11.02.2012 - 22:18
Kategori: Spor

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Adnan Öztürk, küme düşme cezasının kaldırılmasına kesinlikle itiraz edeceklerini söyledi

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Öztürk küme düşme konusundaki tavırlarının belli olduğunu belirterek, "Kulüpler Birliği, küme düşme kalksın diye bir toplantı organize edecekse Galatasaray’ı davet etmeye gerek yok" dedi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, küme düşme tartışmalarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Süper Lig’de şike nedeniyle küme düşme kalksın fikrini eleştiren Öztürk, "İnsani boyutları olan hapis cezalarının hafifletilmesi için yürütülen çalışmanın içerisinde oluruz, ancak Kulüpler Birliği, küme düşme kalksın diye bir toplantı organize edecekse Galatasaray’ı davet etmeye bile gerek yok" dedi.

Öztürk, eski Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmeleri için ise Galatasaray genel kurulunu işaret etti.

Öztürk, “Telefon dinlemelerinde, Galatasaray’ı da ilgilendirebilecek, şike ve usulsüzlük anlamında söylemiyorum, ama söylem ve tarz anlamında bazı ses kayıtları çıkabilir.

Eğer bu ses kayıtları camiayı rencide edecek, Türk spor kamuoyunu rencide edecek en küçük bir söylem olursa, Galatasaray genel kurulu bu konuda son derece hassastır ve son derece sert davranacaktır” diye konuştu.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları