loading
close
SON DAKİKALAR

Kur’an Kursu’nun açılış töreninde erkek çocuklara takke, kız çocuklara pembe başörtüsü takıldı

Kur’an Kursu’nun açılış töreninde erkek çocuklara takke, kız çocuklara pembe başörtüsü takıldı
Tarih: 07.07.2017 - 08:26
Kategori: Eğitim

Veysel Karani Camii Kur’an Kursu’nun açılış töreninde mehter marşıyla yürütülen erkek çocuklara takke, kız çocuklara da pembe baş örtüsü takıldı.

Evrensel'den Eylem Nazlıer'in aktardığı habere göre Yaz Kur’an kurslarının başlaması dolayısıyla Merter’de bulunan Veysel Karani Camii Kur’an Kursu’nun açılış töreninde skandal görüntüler yaşandı. Kur’an Kursunun açılış töreninde küçük yaştaki çocuklar, mehter marşı ile Merter sokaklarında yürüyüş gerçekleştirdi. Yürüyüş esnasında erkek çocuklara takke, kız çocuklara da pembe baş örtü takıldı. Konuyla ilgili söz konusu Camiyi aradık ve etkinliğin düzenleyicileri ile konuştuk. Yetkililer, “Çocukların motivasyon kazanmaları ve bir aidiyet duygusunun yerleşmesi için yürüyüş yapıldı. Kızlara da ‘edep’ kazanması için başörtü takıldı” açıklamasında bulundu.

İşte o görüntüler: 

ÜYE YORUMLARI

Rüveyda

Anne ve babası müslüman olan çocukların takke ve başörtüsü takmalarında nasıl bir skandal olabilir ? Bu kadar mı korkaksınız ? Her birinin inşallah büyüyüp Hz Hamza ve Hz Ömer cesareti ve gücünde olduğunu görürüz inşallah şimdiden bu kadar korkuttuysak ne mutlu bize :)

06.05.2019, 11:29
Yorum Yap

Facebook Yorumları