loading
close
SON DAKİKALAR

Kurban Bayramı Hazırlıkları Devam Ediyor

Kurban Bayramı Hazırlıkları Devam Ediyor
Tarih: 12.02.2012 - 18:56
Kategori: Yerel

Silivri Belediyesi’nin katkılarıyla, Silivri Halk Eğitim Merkezi nezaretinde gerçekleştirilen Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme Kursu’nu bitiren kursiyerler, belgelerine kavuşuyor.

Silivri Belediyesi’nin yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, kurban satış ve kesim alanlarında görev yapacak olan kesim elemanları da, yasa gereği tek tek eğitime tabi tutularak belgelendiriliyor.

Bu amaçla Silivri İlçe Halk Eğitim Merkezi nezaretinde düzenlenen “Büyükbaş ve Küçükbaş Kesim Elemanı Yetiştirme Kursu”, geçtiğimiz hafta içi Silivri Belediyesi’nin katkıları ve ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Silivri Belediyesi Veterinerlik İşleri Sorumlusu Veteriner Hekim Burçin Sarısaltıkoğlu, Silivri Belediyesi Veterineri Kerem Kaya, Silivri Belediyesi Hemşiresi Meral Kutlu, Silivri Belediyesi Çevre Mühendisi Sennur Güvenç ve Müftü Vekili Resul Ertaş tarafından, kurban kesiminde dikkat edilecek hususlar, dini detaylar, olası yaralanmalar halinde ilk yardım, kurban atıklarının toplanması ve imhası gibi konularda bilgilendirilen yaklaşık 20 kesim elemanı adayı, bir hafta süren eğitim sonucunda, kurban kesim elemanı belgesi almaya hak kazandı.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları