loading
close
SON DAKİKALAR

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Trafikte yaşanan problemleri kökünden çözeceğiz

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Trafikte yaşanan problemleri kökünden çözeceğiz
Tarih: 25.12.2019 - 12:26
Kategori: Yerel

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Taksi şoförlerile kahvaltılı toplantılarda bir araya gelen Başkan Ömer Günel “Hatırını sormadığım, sorununu dinleyip çözüm aramadığım hemşehrim kalmayacak” dedi....

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Can Taksi ve 7 Eylül Taksi duraklarında görev yapan şoförlerle kahvaltıda buluştu. Taksi şoförlerinin sorunlarının görüşüldüğü toplantılarda Başkan Ömer Günel’e Kuşadası Şoförler Odası Başkanı Hüsnü Öten eşlik etti.

KUŞADASI TRAFİĞİNDE YAŞANAN PROBLEMLERİ KÖKÜNDEN ÇÖZECEĞİZ

Başkan Ömer Günel, taksi şoförlerinin vatandaşların can güvenliğini koruma hususunda önemli bir görev yürüttüklerini belirterek “Bir turizm kenti olan Kuşadası’nda taksi şoförleri kentin vitrinidir. Kentimize gelen turistlerle en çok muhatap olan kişiler sizlersiniz. Sizden isteğimiz görevinizi büyük bir titizlikle yapmanız. Sorunlarınızı az çok tahmin ediyoruz. Kuşadası trafiğinde yaşanan problemleri kökünden çözeceğiz. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yürüttüğümüz trafikte tek yön uygulaması projesi en yakın zamanda hataya geçmiş olacak. Bu projenin hayata geçmesi ile birlikte trafikte bütün gün emek harcayan sizler de büyük ölçüde rahatlamış olacaksınız” ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları