loading
close
SON DAKİKALAR

Kuyumcu soygunu girişimi

Kuyumcu soygunu girişimi
Tarih: 12.02.2012 - 22:25
Kategori: Gündem

İstanbul Bağcılar'da tabanca tehdidiyle soymaya çalıştığı kuyumcuda direnişle karşılaşınca kaçan zanlı, güvenlik kamerası sayesinde yakalanarak tutuklandı.

Yeni Mahalle'de, 24 Haziran'da yüzüne taktığı ameliyat maskesiyle bir kuyumcu dükkanına giren ve içeridekileri tabancayla etkisiz hale getirerek soygun yapmaya çalışan zanlı, iş yeri sahibi ve 12-13 yaşlarındaki çırağın müdahalesi sonucu çantasını dükkanda bırakarak kaçtı. 

Olayın ardından çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, dükkanın güvenlik kamerası kayıtlarından, zanlının Mustafa Z. (29) olduğunu tespit etti. 

Bölgede yapılan aramalar sırasında, olay yerine yaklaşık 500 metre mesafedeki bir evde yakalanarak gözaltına alınan zanlı, emniyete götürüldü. 

Mustafa Z'nin ifadesinde, eşinden ve iki çocuğundan ayrı yaşadığını belirterek suçlamaları reddettiği öğrenildi. 

Polis, Mustafa Z'nin, olay yerine yakın başka bir kuyumcuda da keşif yaptığını ve bu eylemin de güvenlik kamerasınca görüntülendiğini belirledi. 

Soygun girişiminde kullanılan silah, tüm aramalara rağmen bulunamadı. 

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesine sevk edilen Mustafa Z, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları