loading
close
SON DAKİKALAR

Leyla ile Mecnun'dan Bir İlk!

Leyla ile Mecnun'dan Bir İlk!
Tarih: 14.10.2011 - 12:47
Kategori: Medya

Dizinin setine konuk olan Radikal muhabiri Elif Ekinci, sürprizi yazdı: Dizinin belgeseli geliyor.

Leyla ile Mecnun ile Sedef ve Şirin! 

Ağır dram içeren Türk dizileri nice seyircisini depresyona sürüklerken, karanlıkların içinden şen şakrak bir dizi belirmişti ekranlarda geçen sezon: 'Leyla ile Mecnun'. Ancak dizi, geçtiğimiz ay kadrodan ayrılan oyuncular ve Yönetmen Onur Ünlü'nün sağlık problemleri nedeniyle çekimlere bir süre ara vermişti.

 Dizinin hayranları Karalar bağlamışken, senarist Burak Aksak Twitter sayfasından "Leyla ile Mecnun, yaşanan sıkıntılı günler nedeniyle ufak bir ara vermek zorunda kaldı ama en kısa zamanda yine olaylar olaylar" şeklindeki açıklamasıyla kitleyi bir nebze olsun rahatlatmıştı. 

Bu süreçte önce Zeynep Çamcı'nın kadroya katıldığı açıklandı ardından da Yüksel Aksu'nun Yönetmen koltuğuna geçmesiyle dizi çekimleri tekrar başladı. Başladı, ama bu hafta yeni bölüm yok. Onun yerine, oyuncularla yapılan röportajlardan, kamera arkası görüntülerinden ve kolajlardan oluşacak, "mini belgesel" tadında özel bir bölüm var.

Bugüne kadar çekilen bölümlerle ilgili, herkesin karakterine özel soruları cevaplayacağı ve eski çekimlerden unutulmayan sahnelerin anılacağı bölümde ayrıca, İsmail abinin soy ağacından, Yavuz Hırsız'ın okuduğu kitapların listesine, Mecnun'un terk edildiği onlarca sahneden, fenomen olan kliplere kadar birçok şey görülebilecek. Fikir dizinin yapımcılarından Funda Alp'ten çıkmış. Zaten uzun zamandır yapılmak istenen bir şeymiş, yeni kadroyla yeni bölümler öncesi, bir "geçiş bölümü" minvalinde iyi gider diye düşünülmüş. 

Çekimlerin yapılacağı stüdyoya konuk olduğumuzda, ekibi tam kadro sahada görüyoruz. Onur Ünlü, yeni Yönetmen Yüksel Aksu'yla laflıyor bir kenarda. İsmail abi rolündeki Serkan Keskin, "parlamayan" günlük giysileriyle çekimleri bekliyor, yanında Ali 'Mecnun' Atay ve yapımcı Orkun Ünlü var.

Dizinin “dedeleri” beklerken beraber volta atıyorlar. Erdal Bakkal ve Nurten yani Cengiz Bozkurt ve Nalan Kuruçim çay içerek bekleşiyor. Derken çekim saati geliyor; Onur Ünlü toplanmakta zorlanan ekibe dönüp sesleniyor; "Ekip! Hadi, bak dikişlerim patlayacak şimdi!" 

Bir değil iki Leyla var! Oyuncular çekim derdindeyken, dizinin senaristi Burak Aksak'ı biraz sıkıştırıyoruz; başlıyor son gelişmeleri anlatmaya: "Yeni bir üçgen kuracağız dizide. Leyla-Mecnun-Arda yerine Mecnun-Şirin-Sedef üçgeni. Sedef ve Şirin rolünde Zeynep Çamcı ve Müge Boz var."

Peki Leyla'ya ne olacak diye sorduğumuzda cevabımızı alıyoruz: "E her şeyi de söylemeyelim!". "Peki" deyip ayrılıyoruz yanından ama, Leyla'nın bir kaza geçireceği, ardından kalbinin ve karaciğerinin dizinin iki yeni karakterine bağışlanacağı, Mecnun'un da Leyla'nın kalbinin yeni sahibine aşık olacağı rivayet edilenler arasında. Ha, bunların asılsız dedikodular olma ihtimali de var tabii; siz iyisi mi Leyla ile Mecnun'un 18 Ekim Salı akşamı, 22.50'de yayınlanacak özel bölümünü bekleyin...

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları