loading
close
SON DAKİKALAR

Liderlerden 19 Mayıs mesajı

Liderlerden 19 Mayıs mesajı
Tarih: 19.05.2019 - 13:30
Kategori: Gündem

Siyasi parti liderleri, 19 Mayıs 1919'da başlayan Milli Mücadele'nin 100. yılı Ulusal Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu.

 Milli Mücadele'nin 100. yılı dolayısıyla siyasi parti genel başkanları sosyal medya hesaplarından mesaj paylaştılar. 

Siyasi parti liderlerinin yaptığı 19 Mayıs paylaşımları şöyle: 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum" 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "19 Mayıs’ın 100. yılında O’nun yolunda… 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!"

19 Mayıs’ın 100. yılında O’nun yolunda… 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun! pic.twitter.com/I9Grfoq4mO

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) 18 Mayıs 2019
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: "Türk gençliğini sevgiyle selamlıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyor, hepsini kucaklıyorum"

 
İYİ Parti Genel Başkanı: Meral Akşener: "Umutsuz durum yoktur. Umutsuz insanlar vardır. Ben hiç umutsuz olmadım." - Mustafa Kemal Atatürk 100 yıl önce olduğu gibi umudumuzu kaybetmeden hep birlikte memleketimizi bu karanlık günlerden çıkaracağız. #19Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun."

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: "Tam 100 yıl önce çok daha büyük sorunları hep birlikte aştık. Onlar umutlarını kaybetmediler ve bizlere vatanı miras bıraktılar… Hep beraber, güzel yarınlara!"

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları