loading
close
SON DAKİKALAR

Liderlerden Bayram Mesajı

Liderlerden Bayram Mesajı
Tarih: 12.02.2012 - 15:01
Kategori: Gündem

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli Liderlerin bayram mesajları

Dört liderden de birlik mesajı

Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli Liderlerin bayram mesajlarındaki ortak vurgu birlik ve dayanışma oldu. Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Bahçeli, Türk insanının teröre inat Van’da yaşanan deprem felaketinde gösterdiği dayanışmaya dikkat çekti

CUMHURBAŞKANI GÜL: “Bayramlar, barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. Milletimiz sarsılmaz bağlarla birbirine bağlıdır. Bunu tarihte hiçbir güç yok edemedi, sonsuza kadar da yok edemeyecek ve sarsamayacaktır.”

BAŞBAKAN ERDOĞAN: Bayramı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için ben doğrusu bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Bayramlar sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir”

CHP LİDERİ KILIÇDAROĞLU: “Kardeşliğimizi, yardımlaşmamızı, dayanışmamızı pekiştirerek bayrama geldik. Çünkü biz, tasada ve kıvançta ortağız. Biz birlikte üzülür, birlikte seviniriz. Biliriz ki, bayramlar dayanışmadır. Biliriz ki, bayramlar kardeşliktir, birliktir.”

MHP LİDERİ BAHÇELİ: “İnancım odur ki Türk milleti ebediyete kadar son yurdunda; bağımsız, onurlu ve milli değerlerine sahip çıkarak bayramlarını karşılayacak ve ayrılma çetelesi tutanlara asla fırsat vermeyecektir. Bayram, hayallerimizin üstünü örten felaketlere karşı manevi direniş sahası olacaktır.”

Gül, Kılıçdaroğlu ve BDP’li vekiller bayramda Van’da

7.2’lik felaketle yıkıma uğrayan van, bu bayram çok önemli konukları ağırlayacak. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bayram namazını Van’da kılacak, çadırkentleri ziyaret edip, depremzedelerle bayramlaşıp kahvaltı yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Kurban Bayramı’nın ilk günü depremin vurduğu Van’ı ziyaret edecek. Kurbanı Van’da kesecek olan Kılıçdaroğlu’nun geceyi de kentte çadırkentte geçireceği belirtildi. BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile milletvekilleri depremin vurduğu Van’da bayramı geçirecek. BDP, Kurban Bayramı’nda siyasi partiler arasında yapılan bayramlaşma törenini iptal etti. BDP milletvekilleri ilk gün Van’daki köyleri ziyaret edecek. Demirtaş ve milletvekilleri de bayramın ikinci Van’da basın toplantısı düzenleyecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları