loading
close
SON DAKİKALAR

Liderlerin bayram programı belli oldu

Liderlerin bayram programı belli oldu
Tarih: 10.08.2019 - 17:52
Kategori: Gündem

Liderlerin Kurban Bayramı programları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı’nı ailesi ile birlikte Marmaris’te geçirecek. Erdoğan’ın bayramın son günü ise İstanbul’da olması bekleniyor.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bayramı memleketi Tekirdağ’da karşılayacak. Şentop, bayram namazı ve kurban kesimi sonrası, Sahil Dolgu Alanı’nda Tekirdağlılarla bayramlaşacak. Şentop bayram süresince Tekirdağ’ın ilçelerini de ziyaret edecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ise bayramın ilk günü İstanbul'da olacak.

KILIÇDAROĞLU BAYKAL'I ZİYARET EDECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bayram süresince ailesiyle Antalya’da olacak. Kılıçdaroğlu’nun bayramın ilk günü CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ı, ikinci günü de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etmesi bekleniyor.

BAHÇELİ ANKARA'DA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her bayram olduğu gibi bu bayramı da Ankara’da geçirecek. Bahçeli bayram namazının ardından partililerle birlikte MHP’nin kurucu lideri Alparslan Türkeş’in Anıttepe’deki mezarını ziyaret edecek. Bahçeli bayramın ikinci günü ise parti genel merkezinde partililerle bayramlaşacak.

AKŞENER, İSTANBUL VE ANKARA'DA

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bayramın ilk günü İstanbul’da, ikinci günü Ankara’da olacak. Akşener, bayramın ikinci günü parti genel merkezinde partililerle bayramlaşacak.

TEMELLİ VE BULDAN İSTANBUL'DA

HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ve Pervin Buldan, bayramı İstanbul’da geçirecek.


Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara’da bayramı karşılayacak. Bayram namazının ardından Destici, partililerle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarını ziyaret edecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da bayramı Ankara’da karşılayacak.

Kaynak : DHA

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları