loading
close
SON DAKİKALAR

Liglere 'Kartal' damgası

Liglere 'Kartal' damgası
Tarih: 12.02.2012 - 18:09
Kategori: Spor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'e kötü bir başlangıç yaptı. Ancak liglere yine de Beşiktaş damga vurdu. Nasıl mı?

Beşiktaş yeni sezonun ilk maçında taraftarlarını üzdü. Ancak bir zamanlar yolu Beşiktaş'tan geçen isimler lige damga vurdu. 

Eskişehirspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta başrolde eski Siyah-Beyazlı isimler vardı. Es-es'te, sorunlu yıldız Batuhan Karadeniz nefis bir golle takımını galibiyete taşıdı. Golün hazırlayıcısı ise Rodrigo Tello'ydu. Bu maçta ayrıca eski bir Beşiktaşlı Erkan Zengin gösterdiği performansla dikkat çekti. 

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Mersin İdmanyurdu, sezona 3 puanla başladı. Mersin İdman Yurdu'nu  Ankaragücü deplasmanında galibiyete taşıyan futbolcu ise attığı 2 güzel golle Marcio Nobre oldu. Sezon başında Beşiktaş'tan Mersin İdman Yurdu'na transfer olan Nobre, Kırmızı - Lacivert'ler'in üç puan kazanmasını sağladı. 

Ankaragücü'nün tek sayısı ise eski bir Beşiktaş'lı Serdar Özkan'dan geldi. 

Antalyaspor'un Gaziantepspor'u 1-0 yendiği maçın kahramanları da eski Beşiktaşlı futbolculardı. Akdeniz ekibine üç puanı getiren golün hazırlayıcısı Ali Tandoğan, topu ağlara gönderen isim ise Uğur İnceman oldu. 

Ligin bir başka yeni ekibi Samsunspor ise Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti. Karadeniz temsilcisi sonuca ilk yarıda gitti. Samsunspor'un ikinci ve üçüncü golün hazırlayıcısı ise yine eski bir Beşiktaş'lı isimdi. Fink, Dominguez ve Ehiosun'un gollerinin asistini yaptı. 

Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin kadrosunda yer alan, ancak asıl çıkışını Trabzonspor'da yapan Burak Yılmaz ise takımının Vestel Manisaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçta Bordo-Maviler'in tek golünü kaydetti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları