loading
close
SON DAKİKALAR

Lılle İle Anlaştık

Lılle İle Anlaştık
Tarih: 11.02.2012 - 20:48
Kategori: Spor

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, Moussa Sow için Lille ile anlaştıklarını söyledi.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım ve İdari Menajer Hasan Çetinkaya Senegalli golcü Moussa Sow'un transferini bitirmek için Paris'e giderken, Lille ile anlaşma zemini aradı. 

Lille'in transfer etmek istediği bir başka forvet olan Stade Brest'li Nolan Roux'un Lille kulübü ile resmen anlaşmasının ardından tüm gözler Fenerbahçe'den yapılacak olan açıklamaya çevrildi.

"Lılle İle Anlaştık"

Sarı lacivertli yöneticiler Senegalli golcüyü İstanbul'a getirebilmek için yoğun çaba harcarken, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli Sow için mikro blog sitesi twitter üzerinden takipçileriyle transfer görüşmelerini paylaştı.

Temelli bir taraftarın yönelttiği, "Başkan'ım sadece bir sorum var Fenerbahçe ile Lille arasındaki bütün pürüzler giderildi mi? Her şey Moussa Sow'a mı kaldı? şeklinde sorusunu, "Evet" diyerek cevapladı.

Sow'un Fenerbahçe için yeterli olduğunu da açıklayan Temelli'nin sözlerinin ardından Fenerbahçe ile Sow arasında yaşanacak olan temaslar merakla beklenmeye başlandı.

Sow'un Hayali Lıverpool

Fenerbahçe, transfer listesinde yer alan Moussa Sow'u kadrosuna katmak için büyük uğraş verirken oyuncu ise kısa bir süre önce hayalinin Premier Lig olduğunu kaydederek, "Şu anda Lille'in futbolcusuyum ama hepimizin bildiği gibi bir gün Liverpool'da oynamak istiyorum. Liverpool benim hayallerimdeki kulüp. KOP tribünü önünde goller atmak herkesi mutlu eder. Kariyerin zirve noktası diyebiliriz" sözlerini kullanmıştı.

Fransa Basını Da Yazdı

Sow'un transferi, Fransa basınında da sıkça yazılıyor. Ülkenin saygın gazetelerinden L'Equipe, "Sow, Fenerbahçeli gibi" başlıklı haberinde transfer konusunu gündemine taşıdı.



ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları