loading
close
SON DAKİKALAR

Limter-İş Sendikası yöneticilerinin gözaltına alınmasına DİSK'ten tepki

Limter-İş Sendikası yöneticilerinin gözaltına alınmasına DİSK'ten tepki
Tarih: 17.01.2021 - 14:04
Kategori: Sendika

DİSK Limter-İş Genel Başkan Vekili Levent Akhan ve Limter-İş uzmanı Deniz Bakır’ın bulunduğu çok sayıda kişi ev baskınlarıyla gözaltına alınmasına tepki gösterdi.

Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Sekreteri Adnan Serdaroğlu, konfederasyonlarına bağlı Limter-İş Sendikası yöneticilerine yönelik gözaltılara tepki gösterdi.

Farklı düşünen, itiraz eden, adalet ve eşitlik isteyen herkesin suçlu ilan edildiğini kaydeden Serdaroğlu, “14 Ocak 2021 sabahı erken saatlerde aralarında DİSK Limter-İş Genel Başkan Vekili Levent Akhan ve Limter-İş uzmanı Deniz Bakır’ın bulunduğu çok sayıda kişi ev baskınlarıyla gözaltına alınmıştır. Siyasi parti yöneticilerine, gazetecilere, sanatçılara, öğrencilere ve sendikacılara yönelik baskıların kabul edilemez olduğunu belirten Serdaroğlu, “Geçmişte de benzer baskılarla ve tutuklamalarla karşılaşan Limter-İş sendikamız işçilerin hakları ve hukukları için mücadeleden bir an bile olsa vazgeçmemiştir. Limter İş sendikamızla dayanışma içinde olduğumuzu belirtiyor, Genel Başkan Vekili Levent Akhan ile ve uzman Deniz Bakır’ın derhal serbest bırakılmasını talep ediyoruz” dedi.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları