loading
close
SON DAKİKALAR

Lüleburgaz Belediyesi çalışanı İlknur Gökay Tuncel bugün son yolculuğa uğurlandı

Lüleburgaz Belediyesi çalışanı İlknur Gökay Tuncel bugün son yolculuğa uğurlandı
Tarih: 06.11.2021 - 18:50
Kategori: Yaşam

Lüleburgaz Belediyesi çalışanı İlknur Gökay Tuncel 4 Kasım 2021 Tarihinde işten eve giderken bıçaklı saldırıya uğrayıp hayatını kaybetti. İlknur Gökay Tuncel için ilk tören 6 Kasım 2021 Cumartesi bugün uzun yıllardır çalıştığı Lüleburgaz Belediyesi önünde yapıldı....

42 yaşında Erkek cinayetine kurban olan İlknur Gökay Tuncel'in cenazesi Kıklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yapılan törenler sonrası toprağa verildi.

Lüleburgaz Devlet Hastanesi morgundan alınan Tuncel için ilk tören görev yaptığı Lüleburgaz Belediyesi önüne yapıldı. Tuncel'in cenaze namazı Sokullu Mehmet Paşa Cami'nde kılında. İlknur Gökay Tuncel Lüleburgaz'da toprağa verildi.

Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesabından attığı mesaj ile; 

"Değerli çalışma arkadaşımız İlknur'umuzu son yolculuğuna uğurladık.

#kadınaşiddeteson
#artıkyeter" diyerek kadın cinayetlerine ve kadına şiddete tepki gösterdiler.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli;

"Bugün Emek ve Demokrasi Platformu'nun düzenlediği basın açıklamasına katıldık. Kadınlarla birlikte omuz omuza, bir erkek tarafından katledilen İlknur ve daha nice kadın için haykırdık. Kadına şiddete karşı susmayacağız, sessiz kalmayacağız! #kadıncinayetineson" dedi.

İlknur Gökay Tuncel'in katledildiğini Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli duyurmuştu;

"İyilik meleği, sevgi dolu, çalışma arkadaşımız İlknur Gökay Tuncel’i hunharca bir cinayet sonucu kaybettik. Bitmek bilmeyen kadın cinayetlerinin ve gencecik kardeşimizin acısını birlikte yaşıyoruz. Yeter artık, bu acıların son bulması için ne gerekiyorsa yapılmalı!" demişti.

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları