loading
close
SON DAKİKALAR

Lütfü Savaş: Bayrağımız bizim namusumuzdur

Lütfü Savaş: Bayrağımız bizim namusumuzdur
Tarih: 04.09.2019 - 13:05
Kategori: Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz hafta Suriye sınırında yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçen hafta cuma günü Suriye sınırında yaşanan olaylar ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında düşüncelerini paylaşan Başkan Savaş, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın olduğu posterin sınır kapısına dayanan bazı Suriyelilertarafından yakılmasını  eleştirdi. 

Suriyelilerin Bab el-Hava sınır kapısına dayanması ve İdlib’te yükselen tansiyonun Hatay’a etkilerine değinen Lütfü Savaş, “Ben muhalefet belediye başkanı olabilirim ama yakılan poster T.C. Cumhurbaşkanı’nın posteriyse ben bu durumun tam karşısında dururum. Türkiye Cumhuriyeti’nin hem bayrağına hem de cumhurbaşkanının posterine zarar verecek hareketlere şiddetle karşı çıkarım. Bizim namusumuz bayrağımızdır. Şehrimiz hem içeriden hem dışarıdan karıştırtılmak isteniyorç Buna rağmen vatandaşlarımız birlik ve bütünlüğünü bozmadı. Misafir ettiğimiz insanların konuk olduğu yere nasıl davranması gerektiğini bilmesi gerekir. Yetkililerimizin kapsamlı bir şekilde önlem almasını bekliyoruz” dedi. 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları