loading
close
SON DAKİKALAR

Lütfü Savaş: Halkımızın İradesine Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız!

Lütfü Savaş: Halkımızın İradesine Sonuna Kadar Sahip Çıkacağız!
Tarih: 01.04.2024 - 05:00
Kategori: Yerel

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP adayı Lütfü Savaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin, "Hatay halkının iradesini kimseye teslim etmeyeceğiz." dedi.

Geçersiz sayılan oyları normal bulmadığını ifade eden Savaş, şöyle konuştu:

"Tabii mesela şimdi Altınözü'nde sandıkların yüzde 45'inin ne olduğu belirsiz, tutanak ortada yok, sandık ortada yok ve bekletildiğini düşünüyoruz yani bu saate kadar bir sandık sayılmaz mı? İstanbul bitti, Hatay bitmedi. Hatay'da iktidarın beklediği çok şeyler var. Hatay'daki iktidarın beklediği çok şeyleri biliyoruz ama Hatay'ın da hakkı bizim için çok önemli, kutsal. O kutsal hakkı kimseye yedirmeyeceğiz."

Özgür Özel'den Hatay tepkisi: Milli irade gasp ediliyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, kıyasıya yarışın sürdüğü Hatay'daki seçim sürecine ilişkin açıklama yaptı. Özel, Hatay Valisi Mustafa Masatlı'ya tepki göstererek "Hatay halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Valisi Mustafa Masatlı'nın seçime müdahil olduğu bir usulsüzlük olduğunu savunarak "Hatay halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde, doğrudan Hatay Valisi’nin müdahil olduğu bir usulsüzlük, bir milli irade gaspı söz konusudur. Çok sayıda milletvekilimizi görevlendirdik, Hatay halkının iradesine sonuna kadar sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları