loading
close
SON DAKİKALAR

Lütfü Savaş'dan Hatay açıklaması; Meclis çoğunluğu onlarda nasıl borçlanalım? Depremden bu yana geçen 14,5 ayda gelirimiz yüzde 40'a düştü. Gider 12 kat arttı!

Lütfü Savaş'dan Hatay açıklaması; Meclis çoğunluğu onlarda nasıl borçlanalım? Depremden bu yana geçen 14,5 ayda gelirimiz yüzde 40'a düştü. Gider 12 kat arttı!
Tarih: 14.04.2024 - 20:46
Kategori: Yerel

CHP Hatay BB Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş'dan belediyenin tefecilere borçları var iftiralarına karşı açıklama geldi; Meclis çoğunluğu onlarda nasıl borçlanalım? Depremden bu yana geçen 14,5 ayda gelirimiz yüzde 40'a düştü. Gider 12 kat arttı.

Hatay Büyükşehir Başkanı ve CHP Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş yaptığı açıklamada;

"KAMUOYUNA!

DUYURU

SON GÜNLERDE BAZI YAYIN ORGANLARI VE SOSYAL MEDYA HESAPLARI ÜZERİNDEN ŞAHSIM HEDEF ALINARAK YÖNETİCİLİĞİNİ YAPTIĞIM HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN TEFECİLERDEN BORÇ ALDIĞI VE 7 MİLYAR TL GİBİ BİR RAKAM BORÇLU OLDUĞU YÖNÜNDE BİR YALAN HABER VE DEZENFERMASYON YAYILMAKTADIR.

SEÇİM SÜRECİ HUKUKSAL OLARAK DEVAM ETMEKTEDİR. TARAFIMI YIPRATMAYA VE MEVCUT SÜREÇLERDE SEÇMENDE ALGI OLUŞTURMAYA YÖNELİK BU HABER VE HABERLER TAMAMEN ASILSIZ VE YALANDIR.

MEVZUATI GEREĞİ BELEDİYELER MECLİS BORÇLANMA KARARI OLMADAN BANKALARDAN KREDİ DAHİ ÇEKEMEZ, BORÇLANAMAZ KANUNLAR AÇIK VE NETTİR. MECLİS ÇOĞUNLUĞUNUN ONLARDA OLMASINA RAĞMEN NASIL BORÇLANALIM?DEPREMDEN BU YANA GEÇEN 14,5 AYDA GELİRLERİMİZ YÜZDE 40'A DÜŞMÜŞ, GİDERLERİMİZ 12 KATINA ÇIKMIŞTIR.

BU ASILSIZ HABERLERİ YAPANLAR HAKKINDA, KONUNUN ARAŞTIRILMAŞI İÇİN SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAĞIMI ÜZÜLEREK BELİRTMEK İSTERİM." dedi.

Doç.Dr.Lütfü SAVAŞ

KAMUOYUNA DUYURU pic.twitter.com/BRpmqWJMIZ

— Lütfü Savaş  (@DocDrLutfuSavas) April 14, 2024

 

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları