loading
close
SON DAKİKALAR

Mabel Matiz'in 'Maya'sı Harbiye izleyicisiyle buluştu

Mabel Matiz'in 'Maya'sı Harbiye izleyicisiyle buluştu
Tarih: 29.07.2018 - 13:01
Kategori: Magazin

Geçtiğimiz haziran ayında yayınlanan ‘Maya’ albümü ile çok konuşulan başarılı sanatçı Mabel Matiz, albümün ilk konseri ile Harbiye Açık Hava konserleri kapsamında dinleyicileriyle buluştu.

Mabel Matiz, dördüncü stüdyo albümü olan Maya’dan şarkılarını ilk defa sahnede Harbiye Açık Hava'da seslendirdi.

3 saat boyunca sahnede kalan Mabel Matiz, konserin ilk bölümünün sonunda sürpriz bir potpuri yaparak Lambaya Püf De, Hey Onbeşli, Şekeroğlan ve Cartel gibi hafızalara kazınmış şarkıları da aynı gece ve aynı sahnede söyleyerek harbiye konserinin ilk yarı sahnesini kapattı.

MABEL MATİZ VE SILA'DAN MUHBİR VE SARMAŞIK

Maya albümündeki 20 şarkının sözü ve müziği Mabel Matiz imzası taşırken, 'Sarmaşık' adlı şarkıyı da geçtiğimiz yıl yine birlikte yazdıkları 'Muhbir'le oldukça ses getiren, Sıla Gençoğlu ve Mabel Matiz birlikte kaleme aldılar. Sahnede bu şarkıları seslendirmeden önce ise Mabel Matiz, sahnede Sıla’ya “Hayatta şanslı hissettiğim anlardan biri, hem benim için çok kıymetli bir buluşma hem de ülke için çok kıymetli” diyerek duygularını dile getirirken, Sıla’da “Bu şarkıyı birlikte söyleyeli 1 yıl olmuş hayatımızda çok şükür hiçbir şey değişmemiş, hala konuşanlara özeniyoruz" diyerek esprili bir dille duygularını yansıttı.

Müzik sektörünün en güçlü ve en yetenekli kadın seslerinden Sıla'nın sahneye gelmesiyle birlikte Açık Hava'da alkışlar koptu.

GÖKSEL'DE MAYA'NIN HEYECANINA EŞLİK ETTİ

Harbiye Açık Hava'da 'Maya' heyecanını yaşayan Mabel Matiz'i yalnız bırakmayan Göksel, daha önce kendi albümünde yer vermiş olduğu Mabel Matiz imzalı 'Denize Bıraksam Kendimi' şarkısı ile sahnede naif sesi ve güzelliğiyle herkesi bir kez daha büyüledi.

Mabel Matiz'in yaz konserleri programı şöyle:

1 Ağustos Ayvalık Amfi Tiyatro
3 Ağustos Altınoluk Amfi Tiyatro
4 Ağustos Çeşme Amfi Tiyatro
17 Ağustos Datça Amfi Tiyatro
18 Ağustos Marmaris Amfi Tiyatro
20 Ağustos Bodrum Antik Tiyatro
21 Ağustos Kuşadası AVM Amfi Tiyatro

Kaynak : Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları