loading
close
SON DAKİKALAR

Madonna yolda

Madonna yolda
Tarih: 04.06.2012 - 15:53
Kategori: Kültür & Sanat

Madonna 7 Haziran'da İstanbul'da...

Amerikalı pop yıldızı Madonna, "MDNA" adını verdiği dünya turnesine İsrail'den başladı. 54 yaşındaki şarkıcının aralarında Türkiye ve Almanya'nın da bulunduğu 32 ülkede 84 konser vermesi planlanıyor.

Pop müziğin divası Madonna, "MDNA" adlı dünya turnesine Perşembe akşamı İsrail'in Tel Aviv kentinde verdiği muhteşem bir konserle başladı. Madonna, 32 bin kişinin izlediği Ramat Gan futbol stadyumundaki konserde yeni albümünde yer alan hitlerinin yanı sıra unutulmaz klasiklerine de yer verdi.

İsrailli hayranlarına renkli bir gösteri sunan Madonna, şık kostümleri ve mükemmel danslar eşliğinde "Girl Gone Wild" ve "Turn Up the Radio"nun da yer aldığı son albümü "MDNA"dan şarkılar seslendirdi. Ancak, 54 yaşındaki yıldız, 1986 tarihli hiti "Papa Don't Preach" gibi klasiklerini de seslendirdi.

Konserde barış mesajları da veren ünlü yıldız, Ortadoğu'nun binlerce yıldır anlaşmazlıklara sahne olduğunu söyleyerek "Artık bu sona ermelidir. Beni seven dünya barışından yan olur. Ortadoğu barışa kavuşursa bütün dünyada barış olur" dedi.

700 kıyafetlik gösteri

Madonna İsrail'e geçen cuma erkek arkadaşı ve 4 çocuğunun yanı sıra 70 kişilik ekibiyle geldi. Sanatçı için Tel Aviv'deki "Dan" otelinde jakuzili ve masaj koltuklu bir oda hazırlandı. Ünlü yıldızın konser envanterinde Jean-Paul Gaultier, Jeremy Scott ve Alexander Wang gibi tasarımcılara ait 700 kıyafet ve ayakkabı yer alıyor.

"MDNA", Madonna'nın dokuzuncu dünya turnesi. Ünlü yıldızın turne kapsamında aralarında Türkiye ve Almanya'nın da bulunduğu 32 ülkede 84 konser vermesi öngörülüyor. Turne 2013'ün başında Avustralya'da sona erecek.

Madonna'nın dünya turnesinin Avrupa ayağı, 3-4 Haziran'daki Abu Dabi konserlerinin ardından 7 Haziran'daki İstanbul konseriyle başlayacak.

Haberler.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları