loading
close
SON DAKİKALAR

Madonna'nın yeni albümü yolda

Madonna'nın yeni albümü yolda
Tarih: 11.02.2012 - 18:43
Kategori: Kültür & Sanat

Popun kraliçesi Madonna'nın yeni albümü yolda...

Popun kraliçesinin yeni albümü yolda. Madonna, albümün ilk single'ını 5 Şubat günü canlı olarak Super Bowl'da söyleyecek. Kapak çekimleri ise Türk fotoğrafçıya emanet.

En son çıkardığı Hard Candy albümünden bu yana yaklaşık 3 yıl geçti. Muhteşem bir konser serisinden sonra, yeni albüm için hayranlarının sabrı kalmamıştı ki müjdeli haber yılın sonlarında geldi. Popun kraliçesi Madonna'nın 2012'de 'MDNA' isimli bir albüm çıkaracağı haberi hızla yayılmaya başladı.

Albümünden ilk single'ı ise 'Give Me All Your Love' isimli şarkı olacak. Aralık'ta çekilen şarkının klibinde yönetmen koltuğunda MegaForce oturuyor. Klip ilk kez 2 Şubat'ta "American Idol" programında gösterilecek. 3 Şubat'ta Amerikan radyolarına ve internet sitelerine dağıtımı yapılacak.

5 Şubat'ta ise Amerika'da her sene bir şova dönüşen Super Bowl'un devre arası gösterisi bu yıl Madonna'ya emanet. Şarkıcı 'Give Me All Your Love' şarkısını ilk kez canlı olarak seslendirecek.

Şarkıda Madonna'ya Nicki Minaj ve M.I.A eşlik ediyor. Şarkının prodüktörü ise ünlü Fransız DJ Martin Solveig.

Ayrıca Madonna'nın yeni albüm kapak çekimlerini ise Mert & Marcus markasının yaratıcıları Mert Alaş ve Marcus Piggott imzası taşıyor.

Madonna'nın henüz kesinleşmeyen yeni albümüyle birlikte 2012 konser programında 7 Haziran 2012'de Türkiye konserinin ise TT Arena'da konser vermesi bekleniyor.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları