loading
close
SON DAKİKALAR

Maganda kurşunu can aldı!

Maganda kurşunu can aldı!
Tarih: 12.02.2012 - 19:07
Kategori: Gündem

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde düğünde atılan silah 12 yaşındaki bir çocuğun ölümüne sebep oldu

Kayrancık Köyünde komşuları Büşra Duran ile Özcan Bozkurt'un kına gecesine gelen ilköğretim 7. sınıf öğrencisi Samet Baş, düğün alanında bulunan bir römorkun üzerine çıkarak düğünü izlemeye başladı.

Çok sayıda silahın atıldığı ileri sürülen düğünde saat 23.10 sularında kim tarafından ateşlendiği bilinemeyen bir silahtan çıkan mermi, düğünü izleyen küçük Samet'in çenesine saplandı. Bir anda kanlar içerisinde yerde kalan Küçük Samet derhal yakınları tarafından Sakarya Yenikent Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Küçük Samet hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Samet'in ölüm haberi uzun süre anne ve babasına söylenemedi. Çocuklarından gelecek mutlu bir haber bekleyen anne ve babası acı haberi aldıklarında yıkıldı.

Kayrancık köyünde çiftçilik yaptığı kaydedilen baba Cafer Baş ile annesi Sunay Baş, 3 çocuklarından en büyüğü olan Samet'in ölüm haberi ile şok geçirdi. Baba Cafer Baş, yakınları tarafından hastaneden evine güçlükle götürüldü. Cenaze evine çok sayıda ambulans gönderildi.

Jandarma Ekipleri olay yerinde incelemeler yaparken; olay ile ilgili T.C (35) isimli bir kişinin göz altına alındığı öğrenildi.

Camili Selçukbey İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi olan Samet'in haberini alan arkadaşları da büyük şok geçirdi.

Otopsisi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen küçük Samet'in cenazesi; köyünde Öğlen Namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kayrancık Köy Mezarlığı'nda defnedilecek.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları