loading
close
SON DAKİKALAR

Maliye Bakanı Nebati'den Kılıçdaroğlu'na; 'Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin'

Maliye Bakanı Nebati'den Kılıçdaroğlu'na; 'Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin'
Tarih: 25.08.2022 - 14:30
Kategori: Gündem

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında twitter atışmaları devam ediyor.

Sayın @kilicdarogluk, bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu yana Adalet Bakanlığımızla birlikte dar gelirli vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur.

Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve Öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin.

Sayın @kilicdarogluk, bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu yana Adalet Bakanlığımızla birlikte dar gelirli vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. https://t.co/vbj9Lwe1JZ

— Dr.Nureddin NEBATİ (@NureddinNebati) August 25, 2022

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video sonrası Maliye Bakanı Nebati'ye paniklediniz iddiasında bulunmuştu.

"Sayın Nebati, gece gece panikle bana yazmışsınız, gazetelerinize gece yarısı manşet değiştirtmişsiniz. Oysa rahat olabilirsiniz, milletimizin derdi çözülsün, tek laf etmem demiştim zaten. Yeni hedef EYT ve Öğretmenler olmalıdır. Haydi bakalım."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları