loading
close
SON DAKİKALAR

Manchester City silindir gibi

Manchester City silindir gibi
Tarih: 12.02.2012 - 03:43
Kategori: Spor

İngiltere Premier League'in 14. haftasında lider Manchester City, sahasında Norwich City'yi 5-1 yendi

Puan cetvelinde ezeli rakibi Manchester United’ın 5 puan önünde bulunan Manchester City, ligin yeni ekiplerinden Norwich City’yi Agüero, Nasri, Yaya Toure, Balotelli ve Johnson’ın golleriyle 5-1 mağlup etti.

Konuk ekibin tek golünü Morison kaydetti. Ligdeki 12. galibiyetini elde eden ve 38 puana yükselen Manchester City, gelecek hafta deplasmanda Chelsea ile karşı karşıya gelecek.

Son şampiyon Manchester United, Aston Villa deplasmanından 3 puanla döndü. "Kırmızı Şeytanlar"a galibiyeti getiren golü 20. dakikada Jones attı. 

Karşılaşmanın 12. dakikasında ayak bileğinden sakatlanarak oyundan çıkan Manchester United’ın Meksikalı golcüsü Hernandez’in 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Londra ekipleri Arsenal ve Chelsea, haftayı bol gollü galibiyetlerle kapadı. Arsenal, Wigan Athletic’i Arteta, Vermaelen, Gervinho ve Robin van Persie’nin golleriyle 4-0 mağlup ederken, Chelsea de zorlu Newcastle United deplasmanında Drogba, Salomon Kalou ve Sturridge ile galibiyete uzandı.

Chelsea’de Frank Lampard, 14. dakikada penaltı atışından yararlanamadı. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki rakibi Stoke City, Everton’ı deplasmanda tek golle geçti. Kırmızı-beyazlılara 3 puanı getiren golü 15. dakikada Huth 

14 gol: Robin van Persie (Arsenal)

11 gol: Sergio Agüero (Manchester City)

10 gol: Edin Dzeko (Manchester City)

9 gol: Yakubu Aiyegbeni (Blackburn Rovers), Wayne Rooney (Manchester United) ve Demba Ba (Newcastle United)

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları