loading
close
SON DAKİKALAR

Manga'dan Büyük Sürpriz!

Manga'dan Büyük Sürpriz!
Tarih: 10.03.2012 - 15:02
Kategori: Kültür & Sanat

Türk rock müziğinin iddialı gruplarından maNga; prodüktörlüğünü grup üyesi Yağmur Sarıgül'ün yaptığı, bu ay içinde piyasaya çıkacak olan albümü 'e-akustik'te...

Türk rock müziğinin iddialı gruplarından maNga; prodüktörlüğünü grup üyesi Yağmur Sarıgül'ün yaptığı, bu ay içinde piyasaya çıkacak olan albümü 'e-akustik'te bir sürprize imza attı. 

Grup; çıkış şarkıları 'Hani Biz' de, Türkiye'nin en etkileyici yorumcularından Yıldız Tilbe'yle düet yaptı. Bitmekte olan bir aşkın yarattığı hayal kırıklığını anlatan şarkıda dinleyici farklı bir Yıldız Tilbe yorumu ile karşılaşacak. 

MaNga üyeleri, şaşırtıcı işlere ve beklenmedik düetlere imza atmanın kendileri için her zaman heyecan verici olduğunu söyledi.

maNga albüm çıkmadan, daha şimdiden dinleyicinin kalbini fethetmeyi başardı. Grubun, Yıldız Tilbe ile düet yaptığı 'Hani Biz' şarkısı, önceki gün radyolarda çalınmaya başladı. 

Türkiye'deki Twitter kullanıcıları, şarkı radyolarda çalınmaya başladıktan sonraki iki saat içinde maNga'yı 'trend topic' olarak zirveye yerleştirdi. 

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları