loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş Genel Başkanları ziyaret etti; 'Ben kamu görevlisiyim, kendimi siyasetin içinde görmüyorum'

Mansur Yavaş Genel Başkanları ziyaret etti; 'Ben kamu görevlisiyim, kendimi siyasetin içinde görmüyorum'
Tarih: 12.04.2022 - 09:20
Kategori: Gündem

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Mansur Yavaş, cumhurbaşkanı adaylığı tartışması için 'Siyasetin içinde değilim' dedi.

Mansur Yavaş açıklamasında;

"Genel Başkanlarımız Sn.@meral_aksener ve Sn. @kilicdarogluk’nu ziyaret ederek 3 yıllık görev süremizde yaptıklarımızı ve hayata geçireceğimiz çalışmaları kamuoyuyla paylaşacağımız, mayıs ayında gerçekleşecek faaliyet raporu tanıtımına kendilerini davet ettik.

Başkanlarımıza misafirperverlikleri için en içten duygularımla teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı adaylığı için teklif götüreceklerini söylediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Ben kamu görevlisiyim. kendimi siyasetin içinde görmüyorum" dedi.

Özdağ'ın açıklamalarının kendi rızası ve bilgisi dışında olduğunu söyleyen Yavaş, "Görevimin başındayım" diye konuştu.

Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i parti genel merkezinde ziyaret etti.

Ziyarette Yavaş, Akşener'i 8 Nisan'da belediye başkanlığının üçüncü yılını doldurduğu için Mayıs ayında 3 yıllık faaliyetlerini açıklayacağı toplantıya davet etti.

Görüşmenin ardından yapılan ortak basın açıklamasında konuşan Akşener, "Belediye kaynaklarını çarçur etmek yerine, fakir fukaranın yanında olarak, somut adımlar atıp, sosyal belediyecilik nasıl olmalıdır göstermiş bir belediye başkanımız" dediği Yavaş'a bu daveti için teşekkür etti.

Kaynak : wwww.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları