loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş mazbatasını aldı: 'Darısı İstanbul'a'

Mansur Yavaş mazbatasını aldı: 'Darısı İstanbul'a'
Tarih: 08.04.2019 - 08:41
Kategori: Gündem

31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş mazbatasını aldı. Yavaş, "Çok itirazlı bir süreç oldu ama mazbatamızı aldık. Darısı İstanbul için olsun diyorum" dedi.

31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde AKP'li rakibi Mehmet Özhaseki'yi geride bırakarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan CHP'li Mansur Yavaş mazbatasını aldı.

Sıhhıye'deki Ankara Adliyesi'nde gerçekleşen mazbata töreni sonrası konuşan Yavaş, "Mazbatayı Ankaralılar adına alıyorum. Ankaralı vatandaşlarımızdan hiç kimseyi ayırmadan görevimizi yapacağız. Adaletten, liyakattan vazgeçmeden görevimizi yapacağız. Seçimde söylediğimiz gibi Ankara’yı huzur ve bereketin başkenti yapacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği gelişmiş ülkelerin başkentiyle yarışan bir başkenti başaracağız. Bu sesimizi Ankaralılara duyurduk ve sonuçta bu mazbatayı aldık. Çok itirazlı bir süreç oldu ama mazbatamızı aldık. Bir arkadaşım hatırlattı, darısı İstanbul için olsun diyorum" dedi.

Mansur Yavaş, mazbata töreninin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne gidecek ve görevi devralacak.

ANITKABİR'E GİDECEK

Mansur Yavaş, görevi devraldıktan sonra saat 15.30'da Anıtkabir'e giderek Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayacak. Ardından yürüyerek Ankara Büyükşehir Belediyesi binasına geçecek olan Yavaş, saat 16.30'da burada toplananlarla bir araya gelecek.

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları