loading
close
SON DAKİKALAR

Mansur Yavaş Polatlı’da muhtarlarla buluştu

Mansur Yavaş Polatlı’da muhtarlarla buluştu
Tarih: 22.09.2021 - 13:11
Kategori: Yerel

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, muhtarlarla bir araya gelerek hem ilçe sorunlarını yerinde dinlemeye hem de yeni projeler hakkında bilgi vermeye devam ediyor.

  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ziyaret ettiği ilçelerde muhtarlar başta olmak üzere vatandaş ve esnafın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek, ortak akıl ilkesi doğrultusunda çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulunuyor.

   Yavaş, son olarak Polatlı’ya giderek muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Yavaş’a ilçe ziyareti sırasında Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Yaşar Neslihanoğlu, Atila Çelik ve Selami Ovacık ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları eşlik etti.

POLATLI’NIN SU SORUNUNDAN BUĞDAY ÜRETİMİNE KADAR BİRÇOK KONU MASADAYDI

     Muhtarların sorunlarını yerinde dinleyen ve tek tek not alan Yavaş, Büyükşehir Belediyesinin kırsal kalkınma, altyapı, ulaşım ve asfalt çalışmalarına öncelik verdiğinin altını çizerek, devam eden projeler ile yeni projeler hakkında bilgi verdi.

     Muhtarlarla yaptığı görüşmede 30 yıldır su sorunu yaşayan ilçenin bu sorununu çözüme kavuşturmak için çalıştıklarını belirten Yavaş, 107 kilometrelik hattın 21 kilometresinin tamamlandığını duyurdu.

     Yavaş, kırsal kalkınma alanında verilen hizmetleri tek tek sıralayarak ve bu hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek konuşmasını şöyle tamamladı:

“Seçilir seçilmez tarımı desteklemek için çalışmalara başladık. Ankara’nın çok büyük arazisi var ve yüzde 97’si boş. Türkiye şu anda 600 bin ton buğday ithal ediyor. Yani sadece Polatlı, Gölbaşı, Bala arasındaki yerlerde ekilen buğdaylar yurtdışından buğday ithal ettirmeyi ortadan kaldıracak kapasitede ve desteklenmesi lazım. Yeter ki üretin. Elinizde kalırsa da satın alırız. İnsanlara yeni bir mesleği belli bir yaştan sonra öğretemezsiniz ama en iyi bildiği işe destek olarak onların para kazanmasını, üretime katılmasını sağlayabilirsiniz.”

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları